Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах
Направете 4Sales по-добър и спечелете!

Ако откриете грешка или имате предложение, моля да ни уведомите. Ние ще го проверим в рамките на 2 работни дни. Най-полезните коментари ще получат подаръци.

Следвайте този линк за да видите списъка с предходни репорти. Репорти


Преси за изправяне

Съдържа 8 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Днес на пазара съществуват множество различни видове преси за изправяне на коса и е важно да знаем как да подберем този прибор, който най-добре отговаря на очакванията ни. Ето защо сега ще разберем някои особености за тези аксесоари.

Какво трябва да знаем за пресите за изправяне на коса?

Устройствата представляват малки електроприбори, обикнов...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Днес на пазара съществуват множество различни видове преси за изправяне на коса и е важно да знаем как да подберем този прибор, който най-добре отговаря на очакванията ни. Ето защо сега ще разберем някои особености за тези аксесоари.

Какво трябва да знаем за пресите за изправяне на коса?

Устройствата представляват малки електроприбори, обикновено във формата на буквата “Л”. В широката си част има две нагреваеми площи. Под въздействието на високата температура, къдравите нишки се изправят за около седмица. Съществуват обаче някои нюанси при избора.

Например има значение какво е покритието на нагреваемите площи. При най-евтините, то е метално, но поради неравномерното нагряване може да настъпи увреждане на косъмната структура. Ако все пак притежавате подобен модел, препоръчително е да го използвате най-малко поне веднъж на всеки 2-3 седмици. За разлика от металните, керамичните покрития се нагряват абсолютно равномерно и лесно се плъзгат, оказвайки минимална вреда.

Максималната температура на нагряване е от 100 до 230 °С, но колкото по-висока е тя, толкова по-бърз ще е ефектът. Ние обаче препоръчваме да не използвате максималния нагревателен праг. Разбира се, при професионалните модели е предвидена специална защита. Задължително е продуктът да притежава терморегулатор за поддръжка на зададения температурен показател, за да може да е максимално ефективна употребата.

За кои видове коса е подходящо?

Във връзка със споменатите по-горе температури на нагряване, ще споменем отделните стойности за отличен резултат:

  • за боядисан или тънък косъм, оптималният показател да не е повече от 150 °C;

  • небоядисаната обикновена мека структура е по-добре да се обработва с не повече от 180 °C;

  • за небоядисаната и твърда космена структура изберете от 200 °C до 210 °C.

Препоръчва се също, за дългите и дебели косми да предпочетете по-голяма ширина на покритието за по-бърза цялостна манипулация. За обработка на бретона заложете на по-тесните модели.

Защо да купим от 4sales?

Защото вече над 12 години сме номер едно онлайн магазин за продажба на китайски стоки в България и освен с огромното си разнообразие на различни видове джаджи, всеки път изненадваме клиентите си с изгодни цени. Продуктите при нас се предлагат с дълготрайна гаранция, кратки доставки и срок за изпробване и при желание за връщане. Експертите от екипа ни са винаги на линия през работните дни и са готови да Ви обърнат внимание при всеки възникнал проблем с покупка от нас, така че доверете ни се. Очакваме Ви!

Още
Преси за изправяне : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.