Преси за изправяне

Категории Категории
Уреди за здраве и красота(1660)
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 6,00 лв. - 132,00 лв.

34 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

34 резултата

Днес на пазара съществуват множество различни видове преси за изправяне на коса и е важно да знаем как да подберем този прибор, който най-добре отговаря на очакванията ни. Ето защо сега ще разберем някои особености за тези аксесоари.

Какво трябва да знаем за пресите за изправяне на коса?

Евтини преси за изправяне

Устройствата представляват малки електроприбори, обикновено във формата на буквата “Л”. В широката си част има две нагреваеми площи. Под въздействието на високата температура, къдравите нишки се изправят за около седмица. Съществуват обаче някои нюанси при избора.

Например има значение какво е покритието на нагреваемите площи. При най-евтините, то е метално, но поради неравномерното нагряване може да настъпи увреждане на косъмната структура. Ако все пак притежавате подобен модел, препоръчително е да го използвате най-малко поне веднъж на всеки 2-3 седмици. За разлика от металните, керамичните покрития се нагряват абсолютно равномерно и лесно се плъзгат, оказвайки минимална вреда.

Максималната температура на нагряване е от 100 до 230 °С, но колкото по-висока е тя, толкова по-бърз ще е ефектът. Ние обаче препоръчваме да не използвате максималния нагревателен праг. Разбира се, при професионалните модели е предвидена специална защита. Задължително е продуктът да притежава терморегулатор за поддръжка на зададения температурен показател, за да може да е максимално ефективна употребата.

За кои видове коса е подходящо?

Цени на преси за коси

Във връзка със споменатите по-горе температури на нагряване, ще споменем отделните стойности за отличен резултат:

  • за боядисан или тънък косъм, оптималният показател да не е повече от 150 °C;

  • небоядисаната обикновена мека структура е по-добре да се обработва с не повече от 180 °C;

  • за небоядисаната и твърда космена структура изберете от 200 °C до 210 °C.

Препоръчва се също, за дългите и дебели косми да предпочетете по-голяма ширина на покритието за по-бърза цялостна манипулация. За обработка на бретона заложете на по-тесните модели.

Защо да купим от 4sales?

Защото вече над 12 години сме номер едно онлайн магазин за продажба на китайски стоки в България и освен с огромното си разнообразие на различни видове джаджи, всеки път изненадваме клиентите си с изгодни цени. Продуктите при нас се предлагат с дълготрайна гаранция, кратки доставки и срок за изпробване и при желание за връщане. Експертите от екипа ни са винаги на линия през работните дни и са готови да Ви обърнат внимание при всеки възникнал проблем с покупка от нас, така че доверете ни се. Очакваме Ви!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл