Блендери за смути

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 11,00 лв. - 230,00 лв.

21 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

21 резултата

Обичате ли приготвянето и консумацията на здравословни плодови напитки, като смути, шейкове и различни коктейли? Тогава Вие се нуждаете от пълноценен блендер с голяма кана и висока мощност, с който бързо да си ги приготвяте. Какво представляват и как се използват? За особеностите на достъпните в онлайн магазина на 4sales.bg отделни видове и техните цени ще стане дума по-долу.

Какво представляват блендерите за смути

Представлява миниатюрен кухненски уред, изработен най-често от пластмасов материал, състоящ се от стабилна стационарна основа, във вътрешността на която се намира мощен електродвигател. Върху нея също са изкарани и различните контролни бутони, чрез които се задействат отделните работни режими на машината. 

Върху тази основа се поставя специална, пристигаща в комплект с блендера, пластмасова или метална купа или ката, в дъното на която се намират режещите ножове. Когато тази купа се постави в основата, ножовете на дъното се завъртат от мощния електродвигател и така всъщност става и смилането на предварително поставените продукти. Предимството от подобен тип различна марка и модел блендери за смути е това, че при употребата на прибора не се налага неговото държане през цялото време.

Как се използват

Блендерите за смути още са наричани и мейкъри, но предназначението им е едно и също, както и употребата. Ето няколко прости стъпки за правилна употреба на този малък, но качествен електроуред за кухня:

  1. нарежете плодовете за смутито и ги изсипете в специалната купа.

  2. поставете я върху основата на блендера и сложете капака на съда.

  3. натиснете бутона за завъртане на ножовете и за миг напитката Ви ще бъде готова за консумация за един оборот или повече.

Какви видове смутита можете да приготвите

Особеното при този тип напитки е тяхната по-гъста консистенция в сравнение с тази на соковете или коктейлите например. Сместа в чашата по скоро прилича на пюре, отколкото на течност, но все пак може да се пие и е доста хранителна. В същото време обаче, поради това, че всичко е смляно и разбито до фина консистенция, когато консумирате подобни напитки, те бързо се обработват от организма и са полезни по време на диета и воденето на добър здравословен начин на живот.

Към днешна дата съществуват няколко различни видове, като ободряващи, пречистващи, тонизиращи, витаминни. Сред тях се нареждат още зеленчуковите, плодовите, горските, зелените, алкохолните и комбинираните видове. За тяхното приготвяне можете да използвате както един вид плод, така и няколко едновременно. За да се сдобиете и Вие с подобен евтин уред за здравословни напитки, заповядайте в нашия онлайн сайт 4sales.bg и направете своя избор на отлична цена, който ще пристигне при вас с бърза доставка. При нас ще откриете различни уреди с подробна характеристика. Вече не ви е нужна сокоизстисквачка, използвайте нов домашен блендер, за да използвате максимално продуктите.

Популярни търсения: смути блендери.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл