Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Блендери

Съдържа 11 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Обичате ли приготвянето и консумацията на здравословни плодови напитки, като смути, шейкове и различни коктейли? Тогава Вие се нуждаете от пълноценен блендер, с който бързо да си ги приготвяте. Какво представляват и как се използват? За особеностите на достъпните в онлайн магазина на 4sales.bg отделни видове и техните цени ще стане дума по-долу....

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Обичате ли приготвянето и консумацията на здравословни плодови напитки, като смути, шейкове и различни коктейли? Тогава Вие се нуждаете от пълноценен блендер, с който бързо да си ги приготвяте. Какво представляват и как се използват? За особеностите на достъпните в онлайн магазина на 4sales.bg отделни видове и техните цени ще стане дума по-долу.

Какво представляват блендерите за смути

Представлява миниатюрен кухненски уред, състоящ се от стабилна стационарна основа, във вътрешността на която се намира мощен електродвигател. Върху нея също са изкарани и различните контролни бутони, чрез които се задействат отделните работни режими на машината. 

Върху тази основа се поставя специална, пристигаща в комплект с блендера, пластмасова или метална купа, в дъното на която се намират режещите ножове. Когато тази купа се постави в основата, ножовете на дъното се завъртат от мощния електродвигател и така всъщност става и смилането на предварително поставените продукти. Предимството от подобен тип блендери за смути е това, че при употребата на прибора не се налага неговото държане през цялото време.

Как се използват

Блендерите за смути още са наричани и мейкъри, но предназначението им е едно и също, както и употребата. Ето няколко прости стъпки за правилна употреба на уреда:

 1. нарежете плодовете за смутито и ги изсипете в специалната купа.

 2. поставете я върху основата на блендера и сложете капака.

 3. натиснете бутона за завъртане на ножовете и за миг напитката Ви ще бъде готова за консумация.

Какви видове смутита можете да приготвите

Особеното при този тип напитки е тяхната по-гъста консистенция в сравнение с тази на соковете или коктейлите например. Сместа в чашата по скоро прилича на пюре, отколкото на течност, но все пак може да се пие и е доста хранителна. В същото време обаче, поради това, че всичко е смляно и разбито до фина консистенция, когато консумирате подобни напитки, те бързо се обработват от организма и са полезни по време на диета и воденето на здравословен начин на живот.

Към днешна дата съществуват няколко различни видове, като ободряващи, пречистващи, тонизиращи, витаминни. Сред тях се нареждат още зеленчуковите, плодовите, горските, зелените, алкохолните и комбинираните видове. За тяхното приготвяне можете да използвате както един вид плод, така и няколко едновременно. За да се сдобиете и Вие с подобен уред за здравословни напитки, заповядайте в онлайн магазина 4sales.bg и направете своя избор на отлична цена.

Популярни търсения: смути блендери.
Още
Блендери : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
 • От доста време искам да си купя такъв блендер. С него ще мога да си приготвям коктейли, смутита, да смилам всякакви плодове и зеленчуци. Със сигурност ще ми върши перфектна работа.
  Всички отзиви (3)
 • С този уред мога да правя всякакви напитки. Приготвям любимите си видове смути, шейкове, както и пюрета за детето. Всичко става много лесно и бързо.
  Всички отзиви (5)
 • Много обичам да пия сокове. Откакто имам този уред, си купувам различни видове плодове и зеленчуци и си правя интересни и нетрадиционни сокчета. Също така си приготвям смутита, които стават много вкусни.
  Всички отзиви (3)
 • Смути шейкърът е страхотен. Лесно преносим. Батерията издържа около 9 цикъла. Т.е два шейка. С твърди плодчета. Не разчитай само на батерията.много удобен е за офис, т.като не е шумен като нутри булет, нпр. Ползвам го вече цял месец, постоянно, за сутрешните миксове, здравословни смутита в офиса, обедни супие в колата, (вече в парка е забранено), следобедно фрапе, ранна вечера, дресингиза салата, вечерна маска за разкрасяване....телефон не може да зареди, а просто да му даде заряд за едно телефонно обаждане 2000 amp. Струва си цената. Като го прецакам ще си купя същото. Много доволна, и не ми е омръзнало. Като тамагочи ми е :-)
  Всички отзиви (3)
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.