Ел превозни средства

Електрически тротинетки

Електрически тротинетки

Електрически велосипеди

Електрически велосипеди

18 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

18 резултата

Електрическите превозни средства стават все по-предпочитан метод за придвижване на кратки разстояния в градовете. Те са изключително екологични, лесни за поддръжка и са много мобилни, поради сгъващата им се конструкция. Какви китайски видове Ви очакват в онлайн магазина 4sales.bg и за кого са предназначени? Лесно ли се управляват и нужна ли е екипировка при тяхната употреба?

Какви видове електрически превозни средства ще видите в сайта

Най-разпространените към момента видове в онлайн магазина 4sales.bg са китайските тротинетки, велосипеди и ховърбордове. Тротинетките са най-простите устройства за бързото придвижване на разстояния от 40 до 80 км и дори повече. Те имат L образна конструкция, при която в двата края има по едно малко колело.

В същото време, китайският велосипед е по-обемистото електрическо превозно средство, с което можете да изминете дори и над 100 км с едно презареждане на акумулатора. Те отново са сгъваеми и лесни за пренасяне в случай на невъзможност за каране - в сграда например.

Ховърбордът прилича на дъска с две малки по диаметър гуми, а управлението се извършва с накланяне на тялото в едната или другата посока на движение. Те са за много къси разстояния. Заповядайте в онлайн магазин 4sales.bg за повече информация.

За кого са подходящи

Описаните по-горе видове китайски електрически превозни средства масово се използват както от по-възрастните, така и от децата. В първия случай са подходящи за бързото преодоляване на големи разстояния. В същото време, децата ги използват за забавление и разходки с приятели и познати. Можете да се снабдите с подобно устройство дори и в този момент, като посетите онлайн магазин за китайски стойки 4sales.bg

Лесни ли са за управление

Всеки от моделите има своя специфичност на управлението, но като цяло то е елементарен процес и не изисква специални шофьорски умения или преминаването на специфичен курс. Описаните електрически превозни средства се управляват по следния начин:

  • тротинетки - нужно е просто да стъпите с двата крака и да приложите препоръките за употреба и тръгване на производителя;

  • велосипеди - карането им е идентично с обичайните варианти, но тук вместо да въртите педалите, това се извършва от електромотор;

  • ховърборд - тук карането изисква известно време на привикване, като препоръчително е с присъствието на втори човек, към който да се придържате.

Необходима ли е екипировка и каква

Експертите препоръчват, при употребата на който и да е от описаните по-горе китайски електрически превозни средства, да носите подходяща екипировка. Това са каска, наколенки, ръкавици и налакътници. При случайно падане, те ще Ви предпазят от силна контузия и дори счупване на кости и кокали. Всеки от видовете е наличен и достъпен в онлайн магазина 4sales.bg. Възползвайте се, защото се предлагат на наистина неустоими цени и с гаранция.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл