Детски кукли и колички

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 6,00 лв. - 169,00 лв.

45 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

45 резултата

Какво означават куклите за малчуганите?

Повечето малки момичета са напълно очаровани и обсебени от кукли. От кукли Барби до принцеси, обикновено те имат цяла колекция, с която да си играят. Във 4sales можете да откриете красиви играчки, подходящи за всяка възраст на вашето дете.
Малчуганите обичат да се преобразяват в различни герои, докато играят, а куклата е класическа играчка за момиченца – да не говорим, че тя е специален приятел и страхотна компания за гушкане.
Независимо дали искате да закупите подобна играчка, количка за кукли, дрехи за кукли, детски кухненски комплект или детски сервиз за чай, при нас има по нещо за всеки вкус и изискване. Пазаруването при нас е лесно и удобно. Помогнете на дъщеричката си да си създаде серия спомени в един куклен свят, които ще пази винаги. Нашите предложения, дори за кукленска дрешка, се предлагат в различни форми, дизайн, размери – и цени. Някои бебешки кукли са мекички, по-малки по размер, а други са интерактивни с различни функции или пък с много хубави аксесоари.


Малките момичета, независимо дали са на една година или повече, проявяват необяснима любов и привързаност към своята кукличка. От гушкането с тях, през носенето им навсякъде, до къпане, храненето, обличането и споделянето на сладките им малки тайни – куклите със сигурност са нещо повече от един предмет за тях. Всъщност те са техен постоянен спътник и приятел, който ще стои на столче до тях по време на вечеря.

Какво предлага нашият онлайн магазин?

От незапомнени времена куклите са верен другар в играта на всяко момиче, а защо не и на по-малко момченце или момче. И в днешно време Барби е любима на всички. Те са първият най-добър приятел на всяко момиченце. За тях те не са играчки, а нещо повече.
Зарадвайте дъщеричката си, която е пристрастена към „Замръзналото кралство“, с детски комплект „Замръзналото кралство“ или красивите Елза и Ана. Позволете на детето си да се докосне до магията на популярната интересна лента, която превзе сърцата на всички.

  • При нас може да откриете модели с руса коса, червенокоси или брюнетки, с реалистични тоалети и аксесоари, които ще заинтригуват детето ви и ще му помогнат да прекара часове улисано в игра. Някои от нашите предложения говорят и пеят на български език, за да може детето ви наистина да влезе в ролята на грижовна майка на своето „дете“;

  • Предлагаме и модели бебета, които дори могат да се изплакват под течаща вода, което ще научи детето ви да се справя с трудностите в ежедневието. Възможностите за игра са безкрайни. Освен това играта с кукли може да помогне на децата да развият по-любящо и възпитателно отношение към приятели, братя и сестри.

За кого са подходящи нашите предложения?

Независимо дали търсите първата играчка на бебето си или нещо уникално и ново за колекцията на по-голямата си дъщеря, попаднали сте на правилното място. Не можете да сбъркате с нито една играчка от нашата категория.
Нашите артикули са евтини, но създадени с напълно сигурни материали, така че бихте могли да бъдете сигурни за безопасността на вашето дете. Куклите са подарък, който истински ще развълнува вашето момиченце при отварянето му, но и такъв, който няма да бъде захвърлен на дъното на кутията за съхранение на играчки.
Кокетните ни ключодържатели с мини кукла са подходящи както и за малко момиченце, така и за млада девойка. Те биха били страхотен аксесоар към тяхната раничка.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл