Органайзери за обувки

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 4,00 лв. - 49,00 лв.

6 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

6 резултата

Имате ли куп чифт ботуши, маратонки, боти, високи токчета и други, които не знаете как да съхранявате и които са разпръснати навсякъде във вашия дом? Органайзерите за обувки са идеалното решение за вас, за да държите всички чифтове в ред и да предотвратите разпръскването им по пода. Всичко ще бъде организирано. Продуктите са и практични, защото ще имате поглед върху всички чифтове и лесно ще изберете онези, които да обуете. 

Този тип поставка е подходящ вариант за всеки, който е вманиачен да подрежда своята колекция по цвят. Колкото повече чифтове притежавате, толкова по-трудно става да ги съхранявате – толкова трудно, че можете да намерите някой луксозен чифт в дъното на килера, ботуши под леглото и мокасини на входа. 

Какво ще намерите в нашия онлайн 4sales.bg?

Нашите евтини органайзери са най-интелигентното решение, защото разполагането на всички чифтове в едно специално пространство означава повече време да ги носите и по-малко време да се опитвате да ги намерите. Но най-добрият органайзер зависи много от размера на вашата колекция и пространството, с което разполагате за него. Някои са подходящи дори за врата. 

Коридорът е първото нещо, което вашите гости ще видят, когато влязат във вашия дом, така че защо не се погрижите той да направи страхотно първо впечатление? Изберете поставки за обувки, които допълват останалата част от вашия интериор, без да заемат ценно място. 

Може да избирате поставка от различен материал – пластмасови, метални, както и такива, които са изработени от текстил. Независимо дали имате страхотна колекция или просто семейството ви е многочленно, решението за съхранение на обувки е жизненоважно, за да ги държите под контрол.

Къде може да поставите тези поставки?

Хубавото на тези поставки за обувки е, че можете да ги поставите, където имате място. Те са леки и лесни за местене, така че да можете да ги поставите в онова помещение във вашия дом, което ще бъде най-удобно за вас. Независимо дали сте избрали дизайн с два, три или повече рафтове, бъдете сигурни, че те освен че ще поберат цялата ви колекция обувки, но и ще могат да се поберат на всяко място във вашия дом.

Тези органайзери си издръжливи и практични, за да издържат калните маратонки или футболни обувки на децата. Органайзерите ще ви помогнат да съхранявате колекцията си, без да се тревожите, че тя ще се напраши или замърси. Много поставки не се инсталират директно върху пода, а имат малки крачета, така че да не се докосват до влагата.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл