Сребърни бижута

4 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

4 резултата

Среброто подчертава скулптурните форми по красив начин и също така e чудесна основа за скъпоценни камъни. Пръстените и обеците от сребро са изтънчени и непретенциозни, което ги прави перфектни за ежедневно носене. По същия начин гривните от сребро под формата на елегантни дизайнерски верижки от каталог добавят деликатен детайл към облеклото, когато се носят през деня или на работа.

Как да поддържате чистотата на сребърните си бижута?

С времето накитите губят своя блясък и дори променят своя цвят. Потъмняването е резултат от химическа реакция между среброто и сярата във въздуха. Всъщност сребърните предмети реагират не само със сяра във въздуха. Парфюми, дамска козметика, лак за коса, крем за ръце, масла от кожата и дори храни - могат да доведат до това металът да промени вида си. За щастие има няколко прости и евтини начина за премахване на потъмняване, и полиране на метала.

  • Алуминиево фолио + препарат за пране – този трик е подходящ за леко замърсени бижута. Покрийте дълбок съд с фолиото и го напълнете с вода, която предварително сте сгорещили. Изсипете лъжичка течен перилен препарат и разбъркайте енергично. Пуснете сребърните си предмети вътре и ги оставете в течността за няколко минутки. Почистете ги под течаща вода и ги оставете да се изсушат;
  • Алуминиево фолио + хлебна сода – ваната със сода е много полезна, когато трябва да се разделите с мръсотията по повече от едно нещо или по-големи украшения. Покрийте с фолиото дъното на по-голям съд. Кипнете колкото прецените вода в него, като на всяка чаша добавете 2 лъжици сода. Оставете среброто вътре за 15 секунди. За по-тежко потъмняване може да е нужно да повторите процедурата;
  • Царевично брашно + няколко лъжички вода – ако вашето сребро е загубило своя блясък, тази рецепта ще го възстанови. Пригответе гъста паста от двете съставки и я разпределете равномерно върху сребърния предмет. Нека пастата да изсъхне напълно и я изтрийте с кърпа, за да полирате повърхността и да възстановите блясъка;
  • Кетчуп – може да ви звучи странно, но кетчупът върши страхотна работа. Изстискайте няколко капки кетчуп върху домакинска хартия и внимателно разтрийте потъмнелите аксесоари. Оставете за няколко минутки. След това разтъркайте с микрофибърна кърпа и изплакнете с вода.

Сребърно бижу за всеки повод?

Комплект бижу може да каже стотици думи. Носим аксесоари от хилядолетия, а те традиционно се носят като символ на богатство и власт. Днес обаче са нещо, което много хора могат да си позволят. Ако подарявате бижута, обикновено се разглежда като знак на любов. Тези предмети са очарователни и неподвластни на времето и затова често свързваме конкретно бижу с човек или събитие в живота ни. Изборът на правилните обаче е важен, защото всъщност има значение дали подарявате на някого пръстен или огърлица - или луксозните артикули са направени от злато, сребро или диаманти.

Какви сребърни бижута ще откриете в нашия сайт?

В нашия онлайн магазин 4sales ще откриете евтини уникати с изящна изработка. Желаете да усмихнете половинката си за важен повод – Свети Валентин или рожден ден? Нежните колиета с камъни са идеални за подарък за жени. 

С неподправен и свеж дизайн, нашите попадения се характеризират с дизайнерски детайли, благодарение на които ще се почувствате специално. Бижутата от благороден метал са смислени подаръци за влюбени, които можете да закупите на ниски цени.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл