Уважаеми клиенти, имате свобода да направите вашата поръчка по някой от изброените начини, удобни за вас:

1. За да пазарувате от електронния магазин, първо трябва да си изберете продукт. Натиснете бутона "Купи". от изкачащият прозорец Вие ще бъдете информирани че продукта е добавен към количката.
В този прозорец имате две опции. Едната опция "Продължи с пазаруването", което означава че може да продължите да разглеждате други продукти и да ги добавяте в количката. Другата опция е "Плащане".
Через тази опция ще бъдете прехвърлени към съраницата където може да попълните данните си за да Ви бъде изпратен продукта. Тука имате възможност и да промените бройката на поръчания от Вас продукт.
В левият панел трябва да попълните Вашите данни за изпращане на поръчаният от Вас продукт. Полетата обозначени с * са задължителни. След като натисните бутона "Запази" Вашите данни са запазени.
След това трябва да маркирате отметката "Съгласен съм с общите условия и ще се придържам към тях безусловно." и да натиснете бутона "Завърши поръчката". Ще Ви се покаже страница с потвържедние за успешна поръчка и номер на Вашата поръчка.

2. Можете да поръчате продукт от нашият сайт като си напишете две имена и телефонен номер в полетата предназначени за това. След като попълните и двете полета и натиснете бутона "Поръчай" наш служител ще се върже с Вас за уточняване на подробностите.

3. Другият начин е да си направите регистрация в нашият сайт и по този начин ще може да получавате на Вашият мейл информация за актуални оферти, намаления и промоции. Това става чрез натискане на бутона "Вход и регистрация" и после в новата страница да попълните формата за регистрация.

4. Следващият начин по който можете да направите поръчка е чрез обаждане по телефона. Номерът на телефона на който можете да направите поръчка е изписан в горната част на сайта в дясно от логото.

5. Също така може да направите поръчка като ни изпратите мейл [email protected] в който да посочите продукта, линк към продукта и вашите данни за доставка.

6. Можете да поръчате продукт който сте харесали в нашият сайт и на место в магазина, който се намира  на адрес: Стокова база "Илиенци" магазин 4008, 1271, София, България
Имейл