Нагреватели за вода, смесители

Категории Категории
Всичко за дома(1540)
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 28,00 лв. - 85,00 лв.

4 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

4 резултата

Защо днес проточните нагреватели за вода са толкова актуални. Какво представляват, сложен ли е техният хоризонтален монтаж, тяхното регулиране и какви разновидности са достъпни в онлайн магазин 4sales.bg? Нека видим!

Какво представляват нагревателите за вода

Въпреки, че на външен вид приличат на кухненски смесители за мивка, този смесителен аксесоар за домакинството всъщност е нещо повече от това. Тези прибори работят на принципа на проточния бойлер и във вътрешността си притежават мощна електрическа батерия за бързо загряване, което ги прави доста икономичен вариант. Тези уреди са с такава мощност на нагряване, че около 3 секунди след пускането на крана, започвате да получавате топла вода и най-хубавото в случая е, че тя не се свършва и можете да я използвате точно толкова, колкото Ви е необходимо.

В същото време, дизайнът на нагревателите за вода е изключително елегантен, стилен и модерен, което му позволява вписване във всеки съвременен интериор и плот, без значение дали става дума за кухня, душ в баня или офис. Нека все пак да видим, лесни ли са за монтиране и използване, необходимо ли е да търсим майстор при инсталацията на този автоматичен уред или можем и сами да си го инсталираме?

Как се монтират

За правилния монтаж на нагревателите за вода, които използват минимална ел. енергия, не са необходими специални умения и познания в областта на ВиК, така че можете да си го извършите и самостоятелно. Ако се чудите как да пестя от сметки за ток, а същевременно да загрявам бързо вода. Тези прибори притежават напълно практичен стандартен накрайник с резба за директния монтаж върху водопроводната тръба. Важно е да се съобрази диаметъра на накрайника с този, който е при Вас и ако е необходимо да се добави специален преходник за желаната редукция. Силно препоръчително е, ако извършвате монтажа самостоятелно, да спазвате инструкциите на производителя за безопасност.

Друг важен момент при инсталацията е, че нагревателите за вода допълнително се захранват от електрическата мрежа и е необходимо в близост до прибора да има и свободен контакт, в който да го включите. Когато всичко е изпълнено правилно, не би трябвало да има течове. След пускане, от крана трябва да можете плавно да регулирате струята и нейната температура. 

Имайте предвид още, че нагревателят за вода е изключително мощен (3000W или повече), което налага употребата на контакт с ток, който е свързан с поне 4 кв. сечение на кабела от електрическата инсталация. Така тя спокойно ще има защита и ще издържи на натоварването и няма опасност от прогаряне при захранване.

Какви модели ще намерите във 4sales.bg

В продуктовата гама на онлайн магазина ще откриете основно модели за стена, които са с изключително съвременна функционалност, различен размер и стилни дизайни с качествен дисплей. В същото време, избирайки да пазарувате от нас подобен уред за отопление на вода, Вие получавате:

  • Най-бързата доставка;

  • Едногодишна гаранция;

  • Пробен период за тест и връщане при желание на всеки нов продукт;

  • Пълно съдействие от екип експерти при избора и покупките, както и имате достъп до пълна характеристика на всеки продукт;

  • Най-достъпните цени на бг. пазара.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл