Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Смесители с нагревател

Съдържа 5 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Защо днес проточните нагреватели за вода са толкова актуални. Какво представляват, сложен ли е монтажът им и какви разновидности са достъпни в онлайн магазин 4sales.bg? Нека видим!

Какво представляват нагревателите за вода

Въпреки, че на външен вид приличат на кухненски смесители за мивка, те всъщност са нещо повече от това. Тези прибори работ...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Защо днес проточните нагреватели за вода са толкова актуални. Какво представляват, сложен ли е монтажът им и какви разновидности са достъпни в онлайн магазин 4sales.bg? Нека видим!

Какво представляват нагревателите за вода

Въпреки, че на външен вид приличат на кухненски смесители за мивка, те всъщност са нещо повече от това. Тези прибори работят на принципа на проточния бойлер и във вътрешността си притежават мощен електрически нагревател за бързо загряване. Тези уреди са толкова мощни, че около 3 секунди след пускането на крана, започвате да получавате топла вода и най-хубавото в случая е, че тя не се свършва и можете да я използвате точно толкова, колкото Ви е необходимо.

В същото време, дизайнът на нагревателите за вода е изключително елегантен, стилен и модерен, което му позволява вписване във всеки съвременен интериор, без значение дали става дума за кухня или офис. Нека все пак да видим, лесни ли са за монтиране и използване, необходимо ли е да търсим майстор или можем и сами да си го инсталираме?

Как се монтират

За правилния монтаж на нагревателите за вода не са необходими специални умения и познания в областта на ВиК, така че можете да си го извършите и самостоятелно. Тези прибори притежават напълно стандартен накрайник за директния монтаж върху водопроводната тръба. Важно е да се съобрази диаметъра на накрайника с този, който е при Вас и ако е необходимо да се добави специален преходник за желаната редукция. Силно препоръчително е, ако извършвате монтажа самостоятелно, да спазвате инструкциите на производителя за безопасност.

Друг важен момент при инсталацията е, че нагревателите за вода допълнително се захранват от електрическата мрежа и е необходимо в близост до прибора да има и свободен контакт, в който да го включите. Когато всичко е изпълнено правилно, не би трябвало да има течове След пускане, от крана трябва да можете плавно да регулирате струята и нейната температура. 

Имайте предвид още, че нагревателят за вода е изключително мощен (3000W или повече), което налага употребата на контакт, който е свързан с поне 4 кв. сечение на кабела от електрическата инсталация. Така тя спокойно ще издържи на натоварването и няма опасност от прогаряне.

Какви модели ще намерите във 4sales.bg

В продуктовата гама на онлайн магазина ще откриете основно модели за стена, които са с изключително съвременна функционалност и стилни дизайни. В същото време, избирайки да пазарувате от нас, Вие получавате:

  • Най-бързата доставка;

  • Едногодишна гаранция;

  • Пробен период за тест и връщане при желание;

  • Пълно съдействие от екип експерти при избора и покупките;

  • Най-достъпните цени на бг. пазара.

Още
Смесители с нагревател : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.