Коледни венци

18 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

18 резултата

Празниците не биха били същите без цялата коледна украса, която поставяме, за да създадем празнично настроение в домовете си. Освежете всяко пространство с красиви коледни венци и добавете празнично настроение. Те са идеални за врата, маса или навсякъде, където се нуждаете от празничен дух. Има толкова идеи, които бихте могли да реализирате с подобна декорация.

Какво ще откриете във 4sales?

Какво ще откриете във 4sales?

Нашите предложения са изработени от висококачествени материали, дълготрайна зеленина и малки шишарки. Можете да избирате от различни цветови нюанси спрямо вашите предпочитания и останалата декорация у дома. Можете да добавите и светещи лампички към цялото украсяване, които можете да откриете в нашия онлайн магазин, така че те да огряват вашия дом. 

Всеки коледен кръг е перфектен коледен декор, който да закачите на входната врата, където той да ви посреща всеки път, когато влезете, или да виси като декорация във всекидневната или антрето, където може да се насладите на постоянната му красота.

Можете да окичите малки или големи венци до елхата или пък навън на оградата. Има безброй възможности да подредите вашата красива придобивка, която може да бъде изработена и от естествени материали. С предложенията от нашата колекция може да се сдобиете без да се лишите от голяма сума от вашия бюджет, тъй като те са на ниски цени.

Коя е най-добрата основа за направата на венци?

Ако пък желаете сами да си спретнете подобен празничен аксесоар, то това е възможно и с някои подръчни материали. Лозовите пръчки са изключително добър вариант. Тази основа лесно може да бъде украсена с горещ силикон. Телта е здрава, дълготрайна и универсална възможност за основа. Стиропорът е основа за венец с класическа форма, която може да бъде увита в плат или прежда.

За да приключите своя проект, ще ви бъдат нужни още безопасни ножици, вашите предпочитания за украса, като шишарки, зеленина, коледни гирлянди, сезонни плодове или зеленчуци. Изборът е ваш спрямо това за кой сезон искате да подготвите украса. За да се справите със задачата „Направи си сам“, нямате нужда от технически познания и можете да се справите и сами.

Каква символика стои зад тази украса?

Кръглата форма и вечнозеленият материал, от който се изработва, правят коледните детайли символ на вечния живот. Понякога венецът е окичен с червени плодове и бодливи листа, които спрямо християнската вяра, символизират трънения венец, носен от Исус, и капките кръв, които се стичат от челото му.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл