Електростимулатори

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
 • От До
 • 5,00 лв. - 46,00 лв.

6 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

6 резултата

Как да влезете във форма, ползвайки помощта на електростимулатори?

Стимулацията на мускулите с помощта на съвсем слаб ток, която е популярна още като нервно-мускулно електрическо стимулиране, е дейност, предизвикваща мускулни спазми с помощна на импулси, които директно действат върху вашите двигателни неврони. Устройствата за електростимулация доставят усещането в уюта на вашия собствен дом. 

Електростимулацията води до спазми, които могат да са както по-скоростни и по-чести, така и по-бързи с по-продължителни стопирания, задържащи се секунди или дори минути. Тялото ви гори мазнините, изпращайки импулсите от вашия мозък през централната нервна система. Но електростимулаторът позволява спазмите да са на лице, без да извършвате реално физическо натоварване.

Най-интересното е, че вашият организъм няма как да различи спазмите между доброволното им свиване на мускулите и електрически стимулираното. То само регистрира, че има подтик и действа спрямо него. Така без да изменяте драстично тренировките или храненето си, електростимулаторът ще доведе до значителни положителни ефекти върху обиколката на талията ви, подкожните мазнини и процента телесни мазнини. Ако сте нетърпеливи за по-бързи и сигурни резултати, променете своя начин на хранене и физическа подготовка. Електростимулаторът особено помага за отслабването на по-млади жени.

Какво ще откриете в нашия онлайн магазин?

В сайта 4sales ще можете да избирате от едни от най-добрите електростимулатори, предлагащи се на пазара. Уредите са гарантирано ефективни, а цената им е примамливо ниска. Уредите в нашата класация ще благоприятстват по-бързото ви сваляне на излишно тегло, както и ще ви помогнат да се разделите с болките в тялото, причинени от различни травми. Електростимулаторите са удобно решение за рехабилитация у дома. Възползвайте се от офертите ни за тези артикули.

Повдигнете дупето си само с няколко сесии с уреда. Ползвайте електростимулатора както и на което място ви се ще – у дома, в офиса или докато пътувате. Поставете го под блузата си и никой няма да заподозре, че спортувате с нещо подобно. Предизвикайте себе си и се впуснете в приключението на лесната загуба на килограми. Електростимулаторът е устройство, което е портативно, така че може да бъде с вас дори на почивка. Заради малките си размери, то без проблем ще намери своето място дори в най-претъпкания багаж.

Забравете за дългите кабели. Електростимулаторите са напълно безжични. Могат да се използват успешно както от мъже, така и от дамите. Дизайнът на електростимулаторите е елегантен, като ще успеят да впечатлят дори най-взискателния потребител. Не се колебайте да потренирате мускулите си. 

За какви болежки е подходящ електростимулаторът?

Уреди за електростимулация

Както споменахме по-горе, продуктът има различни приложения освен като помощник в отслабването. Ето за кои болежки може да помогне той:

 • Болки в областта на гърба;
 • Дисфагия;
 • Болка в ставите;
 • Артрит;
 • Мускулна кондиция – най-вече за активни спортисти, като бегачи на дълги разстояния;
 • Мускулни наранявания от травма или заболяване;
 • Възпаление на нервите;
 • Слаба сила на мускулите;
 • Уринарна инконтиненция;
 • Травма на гръбнака;
 • Удари;
 • Хирургическа намеса.

Възможни ли са нежелани реакции след употребата на електростимулатори?

Цени на електростимулатори

Подобна на всеки артикул или устройство, който има претенции, че е подходящ за определена терапевтична употреба, има рискове, свързани с използването на електростимулатора. Много малък процент използващи уреда могат да се оплачат от шок, изгаряне, синини, раздразнение на кожата или дори болка. Поговорете с лекаря си, ако сте с поставен пейсмейкър или имате проблеми със сърцето, както и ако скоро сте били подложени на цезарово сечение, липосукция или травми в областта на корема.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл