USB кабели за телефони

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 4,00 лв. - 59,00 лв.

33 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

33 резултата

USB кабелите се използват за зареждане на мобилните устройства и за предаване на данни към друго устройство. Важно ли е да имаме резервен вариант? И как да разберем, че е време за нов проводник? За кои телефони са достъпни и как да изберем правилния за нас? Какви са техните цени? Нека отговорим на тези въпроси и видим какво ни предлагат от онлайн магазин 4sales.bg!

Защо е важно да имаме резервен USB кабел за зареждане

За да работи качествено свързващият usb проводник, е от значение състоянието на изолацията, особено на местата, където има най-много огъвания. Това обикновено е зоната на свързване с конектора, където изолацията се разкъсва и се оголва проводника и скоро зареждането започва да прекъсва. В подобен случай имаме нужда от резервен USB кабел, но кога най-често това се случва?

Нашата практика показва, че най-често хората имат нужда от резервен свързващ аксесоар, в случаите, когато го използват много хора. Тогава огъванията и вероятностите от скъсване са най-големи. В подобни случаи, внезапно установяваме прекъсване на един от проводниците и невъзможност за зареждане на телефоните си.

Множеството кабели за зареждане са удачен вариант за хора, които често пътуват. Ужасно удобно е да имате един в дома си, един в колата, един на работното си място, както един, който да не излиза от куфара ви. Проводниците за зареждане на телефони за практичен подарък, който може да си направите от онлайн магазина 4sales при това на страхотни цени.

Имате няколко мобилни телефони? Представете си неудобството, което може да изпитате, ако батериите на два от тях се изтощят едновременно, а вие имате само едно зарядно. А ако работата ви е свързана с тях? За да ограничите тази възможност, то си закупете нов свързващ проводник. В онлайн магазин 4sales може да откриете различни модели според вашите нужди и на достъпни цени. Освен това проводниците са с достатъчна дължина, така че да може да изполвате телефоните си, докато те са в електрическата мрежа. А и са на евтини цени.

Ако само ние използваме собствен индивидуален аксесоар за зареждане и правим това само вкъщи, без необходимост от носене на други места, то вероятностите от прекъсване и нужда от резервен вариант значително намаляват. Нека USB кабелите са недостъпни за малки деца, тъй като те приемат този аксесоар за играчка и могат да го повредят.

За кои модели телефони има онлайн

И все пак, ако се налага покупката на резервен USB кабел за мобилен телефон, то в продуктовата гама на онлайн магазин 4sales.bg ще откриете голямо разнообразие от дължини, цветове и типове на конекторите на достъпни цени. Например, в онлайн магазин 4sales ви очакват модели:

  • с тип на конектора Type-C, micro-USB или Lightning за iPhone, iPad и други, които са доста удобни, така че да паснат на всички модели телефони;
  • с допълнителна външна защитна оплетка, предпазваща аксесоара от прекъсване и повреда на основната изолация;
  • с магнитна връзка, позволяваща бързата смяна на отделните разновидности, без необходимост от покупката на няколко кабела с отделни типове конектори;
  • с поддръжка на високоскоростна връзка и трансфер на данни от ново поколение;
  • в различни разцветки, което позволява подбор спрямо цвета на корпуса на устройството.

Елате в онлайн магазин 4sales.bg! Тук ще извършите най-изгодната и добра покупка на кабели за зареждане на достъпни цени. Вече разбрахте какво предлагаме в нашия онлайн магазин 4sales, но ако все още имате нужда от професионална помощ за точния избор на качествен продукт за вас, не се колебайте да се свържете с нас.

Най-продавани

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл