USB кабели за телефони

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 1,00 лв. - 59,00 лв.

31 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

31 резултата

USB кабелите днес се използват за две основни цели: за зареждане на мобилните устройства и за предаване на данните към компютъра. Кога обаче е важно да имаме резервен вариант и как да разберем, че е време за неговата замяна. За кои телефони са достъпни USB кабели и как да изберем правилния за нас? Нека видим какво ни предлагат от онлайн магазин 4sales.bg!

Защо е важно да имаме резервен USB кабел за зареждане

За целостта и пълната функционалност на свързващия проводник, много важно е състоянието на изолацията, особено на местата, където има най-много огъвания. Това обикновено е зоната на свързване с конектора, където изолацията се разкъсва и се оголва проводника, а не след дълго, част от нишките се прокъсват и зареждането започва да прекъсва. В подобен случай имаме нужда от резервен USB кабел, но кога най-често това се случва?

Нашата практика показва, че най-често хората имат нужда от резервен свързващ аксесоар, в случаите, когато го използват много хора. Тогава огъванията и вероятностите от скъсване са най-големи. В подобни случаи, внезапно установяваме прекъсване на един от проводниците и невъзможност за зареждане на телефоните си.

Когато обаче, само ние използваме собствен индивидуален аксесоар и правим това само вкъщи, без необходимост от носене на други места, то вероятностите от прекъсване и нужда от резервен вариант значително намаляват. Ние също съветваме клиентите си, да съхраняват USB кабелите си на места, където са недостъпни за малки деца, защото те не разбират и възприемат този аксесоар за играчка, а експлоатацията върху него е огромна.

За кои модели телефони има

И все пак, ако се налага покупката на резервен USB кабел за мобилен телефон, то в продуктовата гама на онлайн магазин 4sales.bg ще откриете голямо разнообразие от дължини, цветове и типове на конекторите. Например, тук Ви очакват модели:

  • с тип на конектора Type-C, micro-USB или Lightning за iPhone, iPad и други;

  • с допълнителна външна защитна оплетка, предпазваща аксесоара от прекъсване и повреда на основната изолация;

  • с магнитна връзка, позволяваща бързата смяна на отделните разновидности, без необходимост от покупката на няколко кабела с отделни типове конектори;

  • с поддръжка на високоскоростна връзка и трансфер на данни от последно поколение;

  • с различни цветове, което позволява подбор спрямо цвета на корпуса на устройството, така че двете взаимно да се допълват.

За да направите най-изгодната и подходяща покупка на достъпни цени, заповядайте в онлайн магазин 4sales.bg. Вече знаете какви разновидности ще откриете, но все пак ако имате допълнителни въпроси или необходимост от професионална помощ за правилния избор, непременно ни потърсете.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл