Звънци и аларми за дома

Категории Категории
Всичко за дома(1706)
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 8,00 лв. - 279,00 лв.

16 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

16 резултата

Искате да засилите сигурността на вашия дом или търговски обекти? Във 4sales разполагаме с богат асортимент от звънци и аларми, от които да избирате. Безжичните алармени системи са едни от най-простите опции, идеални, за да изплашите онзи, който иска да влезе с взлом във вашата частна собственост.

Тези безжични системи за дома могат да бъдат само със звук или да впечатлят и с камера с висока резолюция, а други имат и датчик за движение. Алармите за дома се инсталират толкова лесно, че със задачата можете да се справите перфектно и сами – няма да се наложи да давате допълнителни средства, за да ги монтира специализирана фирма. Поставете ги, където ви е удобно.

Какво ще откриете в нашия онлайн магазин 4sales?

Забравете за дългите кабели, които служат единствено да развалят интериора ви. Модерните звънци и аларми работят с помощта на Wi-Fi връзка, така че всичко, от което се нуждаете, е добър сигнал. Избирайки звънче за врата или една от нашите аларми, без проблем ще подсигурите безопасността на вашето семейство и няма повече да се спъвате в кабел, включен във вашия електрически контакт.

Плюс на тези качествени звънци и аларми, които можете да откриете на ниски цени при нас, е, че работата им няма да бъде възпрепятствана от неприятните смущения. Смущения, много от които са в резултат на прегънат или прекъснат кабел. Можете да ги инсталирате навсякъде, където пожелаете – към вашата входна врата или да ги монтирате директно в стената. 

Артикулите се управляват дистанционно единствено с помощта на вашия смартфон. Така че лесно можете да ги активирате, дезактивирате или пък да наблюдавате чрез тях собствеността си. Дори ако сте на десетки километри, веднага бихте видели кой се разхожда около имота ви, куриерът, звъннал на звънеца и т.н. Имайки подобна система вкъщи, ще сте спокойни за вашия дом, когато сте надалеч. А и ще можете да се върнете навреме, докато вашите гости ви чакат.

Звънците и алармите, предлагани във 4sales, са с изключително елегантен дизайн, който ще подхожда на екстериора на всеки дом. Повечето варианти са в бял цвят, който ще допадне на всеки. Те са изработени от висококачествени материали, благодарение на които ще ви служат вярно дълго време. Предлагаме и модели в класическо черно, които също така биха привлекли вниманието ви.

Защо са ни нужни безжични звънци и аларми?

Имайки тези смарт аксесоари, то ще бъдете известени веднага щом някой звънне на вратата ви или се навърта около дома ви. Можете да наблюдавате всичко от мобилния си телефон или друго модерно устройство.

Безжичните звънци и аларми не изискват ново окабеляване за инсталиране. Удобната работа с батерия включва светлинен индикатор за изтощена батерия, за да се уверите, че те работят винаги правилно. Безжичните малки уреди също включват селекция от красиви мелодии, покритие на дълги разстояния и лесна интеграция с други конфигурации на домашна автоматизация, за да имате един наистина модерен дом.

Безжичният аксесоар добавя допълнително измерение към вашата система за домашна сигурност. Винаги разбирайте, когато някой е на вратата ви с незабавни текстови или имейл известия, когато звънецът е натиснат. Свържете устройството към други компоненти за домашна автоматизация за персонализирано, контролирано осветление за допълнителна сигурност и удобство.

Най-продавани

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл