Антирадари и радар детектори

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
 • От До
 • 70,00 лв. - 110,00 лв.

5 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

5 резултата

Как да изберете радар детектор за скорост?

Това е полезно устройство, което Ви осигурява необходимото време за реакция на пътя и предпазване от санкции при шофиране на много достъпна цена. Спасете от възможността да направите забранен гаф. При изборът на подобен съвременен радарен аксесоар онлайн е важно да обърнете внимание на основните му параметри:

 • Режими на работа;

 • Брой поддържани честоти;

 • Дигитален дисплей;

 • Опция за директно захранване в запалката на автомобила за бързо придобиване на мощност;

 • Силен обхват.

Какъв е начинът на работа?

Радари за кола

Антирадарите за камери имат способността да засичат честотите на полицейските постове, камери и лазери. Полицейските уреди използват лазерни или радиовълни, които определят разстоянието и скоростта на движение на автомобилите, в които се отразяват. Аксесоарът успява да улови тези честоти и да Ви извести навременно със звуков сигнал, че наблизо има полиция, дори ако става въпрос за магистрален път.

Най-добрият обхват е в рамките на 2 километра на равен път без препятствия или възвишения. Повечето продукти позволяват настройка на чувствителността за елиминиране на фалшиви известявания в градски условия. Бъдете сигурни, че ще се спасите от неудобните за всеки шофьор членове в нашето законодателство.

Какъв продукт да купя?

Антирадари за триноги

Ако търсите най-добрия оригинален продукт, то обърнете внимание на някои допълнителни екстри в неговата характеристика:

Без фалшиви сигнали

С регулирането на чувствителност избирате между режим в града или извънградски маршрут. Друга полезна опция е “Safety alert”, която изключва действието на радара, когато колата намали обороти, например при движение в задръстване. Забравете за постоянното звучене на някоя аларма.

Възможности за монтаж

За най-ефективен резултат изделието трябва да бъде поставено със скрит монтаж на предното или задното стъкло – директно насочено към пътя. Изберете уред с опция за монтаж на стъкло.

Степен на защита

Качествените модели антирадари предлагат 360 градуса обхват на защитата от всички посоки с лазерно засичане. Броят бандове е също от значение за ефективно представяне както у нас, така и в други страни в Европа.

Дисплей

Дигиталният дисплей Ви показва уловената честота и силата на засичане, едновременно със звуковото известяване, за да не разберете грешката си, когато вече пред вас стои полицай. Той е удобен за всеки шофьор.

Как да настроите детектора за скорост?

При настройка на изделието ще можете да регулирате основните функции и екстри. Повечето предложения в магазина на 4sales.bg позволяват настройка на:

 • Автоматичен режим градски-извънградски;

 • Управление силата на звуков сигнал за известяване;

 • Сила на осветеност на дисплей;

 • “Safety alert”;

 • Настройка на видове и брой бандове.

Управлението е лесно и става само с няколко бутона, а към всеки продукт ще получите и инструкции за работа.

Защо да изберете онлайн магазина нa 4sales.bg?  

Доверете се на 4sales.bg, ако търсите качествен радар детектор на страхотна цена. Всички устройства включват инструкции на български език и пълна гаранция за 12 месеца.

Тук ще намерите добър подбор на устройства от всички класове – базови и с множество екстри. Ако имате нужда от професионален съвет при покупката сме на линия онлайн и активни по телефона.

Оборудвайте автомобила си с полезно устройство с високо качество, което ще сигурна гаранция, че ще Ви предпази от глобите, посочени в нашия закон.

Популярни търсения: радар детектор андроид, тринога, антирадар лазер, радар детектор цени, антирадар за камери, активен антирадар цена, какъв радар детектор да купя, anti радар за новите камери.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл