Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Антирадари и радар детектори

Съдържа 8 продукта.
 • -31%

  V9 радарен детектор AC62

  3 Отзив(и)

  48,00 лв 70,00 лв
  Купи
 • Компактен радар детектор за автомобил...

  0 Отзив(и)

  Този компактен антирадар е изработен от метал в изчистен и елегантен модерен дизайн и разполага с висококачествен LED екран с удобни бутони и тъч скрийн управление. 

  76,50 лв
  Купи
 • Автомобилен лазерен антирадар V7 Band 16 AC87

  0 Отзив(и)

  Автомобилният лазерен антирадар е изработен в елегантен и модернистичен дизайн и матирана повърхност. Пристига в три различни цвята, от които можете да избирате - черен, син и червен. Той засича

  86,00 лв
  Купи
 • Автомобилен радар детектор 9880 AC88

  0 Отзив(и)

  Този малък и функционален радар детектор е изработен в модернистичен дизайн, който погледнат отгоре напомня шасито на масивен спортен автомобил. С него ще можете да регулирате своята скорост и да

  65,50 лв
  Купи
 • -21%

  Детектор за ранно предупреждение модел...

  0 Отзив(и)

  Детекторът може да се настройва с бутони на два основни режима : „city” и „dark“, съответно за градско каране (където има известна осветеност и разстоянията са по малки) и за междуградски пътища.

  87,00 лв 110,00 лв
  Купи
 • Радар детектор Cobra RU 850 работещ в...

  0 Отзив(и)

  Моделът Cobra 850 е идеално решение за радар-детектор с максимален набор от функции и стабилно и уверено приемане на радарни сигнали, използвани в Русия и Европа. Радарът разполага с функции, които

  147,00 лв
  Купи
 • Радар детектор SilverStone откриващ...

  0 Отзив(и)

  Новият радар-детектор от SilverStone F1 е в състояние да зарадва почти всеки собственик на автомобил. Той има такъв набор от качества, които могат да помогнат на водача винаги да е наясно кой участък

  147,00 лв
  Купи
 • Автомобилен радар 16-лентов детектор с 1,5...

  0 Отзив(и)

  Този модел радар – детектор от висок клас с множество функции и възможности, ще ви помогне да получите информация за важните сигнали, по време на шофиране от максимално далечна дистанция. Детекторът

  71,70 лв
  Купи

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Как да изберете радар детектор за скорост?

Това е полезно устройство, което Ви осигурява необходимото време за реакция на пътя и предпазване от санкции на много достъпна цена. При изборът на подобен аксесоар онлайн е важно да обърнете внимание на основните му параметри:

 •        Режими на работа;

 •        Брой поддържани честоти;

 •    ...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Как да изберете радар детектор за скорост?

Това е полезно устройство, което Ви осигурява необходимото време за реакция на пътя и предпазване от санкции на много достъпна цена. При изборът на подобен аксесоар онлайн е важно да обърнете внимание на основните му параметри:

 •        Режими на работа;

 •        Брой поддържани честоти;

 •        Дигитален дисплей;

 •        Опция за директно зареждане в запалката на автомобила;

 •        Обхват.

Какъв е начинът на работа?

Антирадарите за камери имат способността да засичат честотите на полицейските постове, камери и лазери. Полицейските уреди използват лазерни или радио вълни, които определят разстоянието и скоростта на движение на автомобилите, в които се отразяват. Аксесоарът успява да улови тези честоти и да Ви извести навременно със звуков сигнал.

Най-добрият обхват е в рамките на 2 километра на равен път без препятствия или възвишения. Повечето продукти позволяват настройка на чувствителността за елиминиране на фалшиви известявания в градски условия.

Какъв продукт да купя?

Ако търсите най-добрият продукт, то обърнете внимание на някои допълнителни екстри:

Без фалшиви сигнали

С регулирането на чувствителност избирате между режим в града или извънградски. Друга полезна опция е “Safety alert”, която изключва действието на радара, когато колата намали обороти, например при движение в задръстване.

Възможности за монтаж

За най-ефективен резултат изделието трябва да бъде поставено на предното или задното стъкло – директно насочено към пътя. Изберете уред с опция за монтаж на стъкло.

Степен на защита

Качествените модели антирадари предлагат 360 градуса обхват на защитата от всички посоки с лазерно засичане. Броят бандове е също от значение за ефективно представяне както у нас, така и в други страни в Европа.

Дисплей

Дигиталният дисплей Ви показва уловената честота и силата на засичане, едновременно със звуковото известяване.

Как да настроите детектора за скорост?

При настройка на изделието ще можете да регулирате основните функции и екстри. Повечето предложения в магазина на 4sales.bg позволяват настройка на:

 •        Режим градски-извънградски;

 •        Управление силата на звуков сигнал за известяване;

 •        Сила на осветеност на дисплей;

 •        “Safety alert”;

 •        Настройка на видове и брой бандове.

Управлението е лесно и става само с няколко бутона, а към всеки продукт ще получите и инструкции за работа.

Защо да изберете онлайн магазина нa 4sales.bg?  

Доверете се на 4sales.bg, ако търсите качествен радар детектор на страхотна цена. Всички устройства включват инструкции на български език и пълна гаранция за 12 месеца.

Тук ще намерите добър подбор на устройства от всички класове – базови и с множество екстри. Ако имате нужда от професионален съвет при покупката сме на линия онлайн и активни по телефона.

Оборудвайте автомобила си с полезно устройство, което ще Ви предпази от глоби.

Популярни търсения: радар детектор андроид, тринога, антирадар лазер, радар детектор цени, антирадар за камери, активен антирадар цена, какъв радар детектор да купя, anti радар за новите камери.

Още
Антирадари и радар детектори : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.