Дамски гривни

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 1,00 лв. - 40,00 лв.

34 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

34 резултата

Дамските сребърни гривни са изключително красиви аксесоари и са се превърнали в част от безупречната външност на всяка съвременна дама. Нека видим, предлаганите в онлайн магазин 4sales.bg видове, дали имат сертификат за качество и кой може да ги носи!

Какви видове дамски гривни ще намерите в сайта

Това често е не просто моден аксесоар, а елемент и символ за принадлежност към определена субкултура. С тях можем да демонстрираме интересите си, да покажем чертите на характера си и да ги направим част от цялостния аутфит. Именно поради голямото разнообразие, сребърните дамски гривни се делят на различни видове. В продуктовата гама на 4sales.bg Ви очаква огромно разнообразие от масивни модели с висулки, обичайни ежедневни решения и елегантни предложения, подходящи за съчетание с най-новата Ви и модерна вечерна рокля.

Като цяло, при нас Ви очакват:

  • Твърди и масивни сребърни дамски гривни - изработени са от метал и не могат да се свиват или разширяват. Просто промушвате през тях ръката си и готово. Могат да притежават определена декорация;

  • Меки - те обикновено повече приличат на сребърни бижута и са съставени от верижка с красива оплетка. Имат закопчалка и се закопчават на ръката.

Най-предпочитани са меките варианти, тъй като са по-удобни за носене, по-елегантни са и лесно се вписват с облеклото. По-луксозните и предпочитани решения са направени от благороден метал, а в отделни моменти, има и варианти с висулки и други декорации.

Гривни за ръка

Имат ли сертификат за качество

Всички бижута в раздела на онлайн магазин 4sales.bg са придружени със сертификат за качество, което гарантира дълготрайността и произхода на използваното за тяхната изработка розово злато или сребро. Ето как всъщност, доверявайки се на онлайн магазин 4sales.bg, при покупката на масивни сребърни дамски гривни, Вие можете да сте напълно сигурни в качеството и дълготрайността на предлаганите при нас бижута.

За кого са подходящи

Дамски твърди гривни

Добрата новина е, че сребърните дамски гривни са подходящи за дамите от юношеска до над средна възраст, което позволява постигане на елегантност и стил във всеки етап от живота на съвременната жена. Всъщност, подходящи са за носене от всяка дама, която иска да покаже най-добрата си външност и моден стил на околните, без значение от възрастта.

Защо да се доверите на 4sales.bg

Защото ние сме от над 12 години на пазара и базата ни от лоялни клиенти постоянно нараства, което е признак за високо ниво на лоялност към всеки индивидуално, професионално и бързо обслужване, както и голямо разнообразие от достъпни продукти на най-добри цени. Предлагаме и други изгодни условия за всеки новодошъл или лоялен наш клиент, с които можете да се запознаете на сайта, така че посетете ни дори и в този момент.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл