Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

ТВ бокс

Съдържа 31 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Какво представлява Смарт ТВ бокс

Това са мултимедийни плейъри с малки размери, които Ви позволяват да използвате обикновения си телевизор като смарт, като поддържат онлайн интернет стрийминг. Те използват едни от най-новите версии на операционната система на Андроид и позволяват инсталирането на апликации.

Тези устройства навлизат широко и у нас...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Какво представлява Смарт ТВ бокс

Това са мултимедийни плейъри с малки размери, които Ви позволяват да използвате обикновения си телевизор като смарт, като поддържат онлайн интернет стрийминг. Те използват едни от най-новите версии на операционната система на Андроид и позволяват инсталирането на апликации.

Тези устройства навлизат широко и у нас с нарастващата необходимост от висококачествена картина и мултифункционалност на достъпна цена. Те са компактни и най-важното мобилни -  могат да се пренасят навсякъде. Съвместими са с нови или по-стари модели телевизори, големи монитори или други екрани.

Позволяват направата на връзка между смартфон, таблет или лаптоп с телевизионния екран, за да възпроизвеждате разнообразно съдържание - игри, видео, снимки, филми, текстови файлове.

Повечето продукти предлагани от 4sales.bg поддържат и свързване на приставка с външен хардуер - мишка или клавиатура за по-голямо удобство вкъщи.

Андроид тв бокс

За какво се използва

Андроид ТВ бокс устройствата имат разнообразно приложение. Те дават шанс да гледате висококачествено видео и филми с голяма резолюция - Full HD 1080p, 2К и 4K. Играят ролята на посредник между смартфона и големия екран.

Основното им приложение си остава за онлайн стрийминг. Чрез тях можете да гледате онлайн сериали, предавания и музикални и спортни канали. Някои от стрийминг медиите, с които продуктите в магазина на 4sales.bg работят са:

  • Netflix;
  • YouTube;
  • Flixter;
  • Kodi;
  • Airplay;
  • Miracast;
  • Hulu.

Освен за филми и предавания Андроид изделията са подходящи за видео разговори, работят със социалните приложения Skype, Facebook, Twitter. Поддържат Google Play магазин, което Ви позволява да изтеглите повече любими апликации и да се насладите на преживяването на голям екран.

Любителите на видео игрите също могат да се възползват от функционалностите им. Освен за мултимедийно преживяване малките устройства са добър вариант за складиране на данни и информация, които са достъпни по всяко време и на всяко място.

Какви са начините за свързване

Смарт тв бокс

За да започнете да използвате своя медия плейър Вие трябва да направите връзка между него, телевизионния екран и своя смартфон или лаптоп.

За свързване със телефона можете да използвате USB кабел, Wi-Fi връзка или Bluetooth безжично сдвояване, в зависимост от модела, на който сте се спрели.

За да трансферирате сигнала към монитора или телевизора използвайте стандартен HDMI кабел, за трансфер на данни с висока резолюция. Някои от наличните продукти в магазина на 4sales.bg поддъръжат и свързване с оптичен или AV кабел, както и направа на връзка с аудио кабел SPDIF.

Имате ли нужда от Смарт ТВ бокс в дома си

Ако все пак се колебаете, дали подобен уред би бил добра инвестиция, помислете за предимствата и улеснението, което той осигурява.

Ако имате стар телевизор, но искате да го превърнете в „умен“ уред вместо да купувате нов, то избора на подобен продукт е най-оптималното решение за Вас.
В случай, че сте абонирани за онлайн стийминг медии това е най-лесният и бърз начин да имате достъп и да навигирате лесно между тях. Ще можете да разглеждате и избирате различни предавания, сериали и филми.

За почитателите на отличното качество на картината изделието предлага резолюция до 4000p. Отличен избор е и за видео игри с 3D графики, които ще виждате с кристално ясен образ на големия екран.

Не на последно място е практичен вариант за тези, които пътуват често, но не искат да направят компромис с добрата картина и разнообразното съдържание, където и да се намират.

Изделията са прекрасна алтернатива на супер цена да си осигурите впечатляващо мултимедийно преживяване.

Поръчайте своя плейър сега и го получете още на следващия ден.

Още
ТВ бокс : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.