ТВ бокс

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 35,00 лв. - 325,00 лв.

33 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

33 резултата

Какво представлява Смарт ТВ бокс

Това са мултимедийни плейъри с малки размери, които Ви позволяват да използвате обикновения си телевизор като смарт, като поддържат онлайн интернет стрийминг. Те използват едни от най-новите версии на операционната система на Андроид и позволяват инсталирането на апликации.

Тези устройства навлизат широко и у нас с нарастващата необходимост от висококачествена картина и мултифункционалност на достъпна цена. Те са компактни и най-важното мобилни -  могат да се пренасят навсякъде. Съвместими са с нови или по-стари модели телевизори, големи монитори или други екрани.

Позволяват направата на връзка между смартфон, таблет или лаптоп с телевизионния екран, за да възпроизвеждате разнообразно съдържание - игри, видео, снимки, филми, текстови файлове.

Повечето продукти предлагани от 4sales.bg поддържат и свързване на приставка с външен хардуер - мишка или клавиатура за по-голямо удобство вкъщи.

Андроид тв бокс

За какво се използва

Андроид ТВ бокс устройствата имат разнообразно приложение. Те дават шанс да гледате висококачествено видео и филми с голяма резолюция - Full HD 1080p, 2К и 4K. Играят ролята на посредник между смартфона и големия екран.

Основното им приложение си остава за онлайн стрийминг. Чрез тях можете да гледате онлайн сериали, предавания и музикални и спортни канали. Някои от стрийминг медиите, с които продуктите в магазина на 4sales.bg работят са:

  • Netflix;
  • YouTube;
  • Flixter;
  • Kodi;
  • Airplay;
  • Miracast;
  • Hulu.

Освен за филми и предавания Андроид изделията са подходящи за видео разговори, работят със социалните приложения Skype, Facebook, Twitter. Поддържат Google Play магазин, което Ви позволява да изтеглите повече любими апликации и да се насладите на преживяването на голям екран.

Любителите на видео игрите също могат да се възползват от функционалностите им. Освен за мултимедийно преживяване малките устройства са добър вариант за складиране на данни и информация, които са достъпни по всяко време и на всяко място.

Какви са начините за свързване

Смарт тв бокс

За да започнете да използвате своя медия плейър Вие трябва да направите връзка между него, телевизионния екран и своя смартфон или лаптоп.

За свързване със телефона можете да използвате USB кабел, Wi-Fi връзка или Bluetooth безжично сдвояване, в зависимост от модела, на който сте се спрели.

За да трансферирате сигнала към монитора или телевизора използвайте стандартен HDMI кабел, за трансфер на данни с висока резолюция. Някои от наличните продукти в магазина на 4sales.bg поддъръжат и свързване с оптичен или AV кабел, както и направа на връзка с аудио кабел SPDIF.

Имате ли нужда от Смарт ТВ бокс в дома си

Ако все пак се колебаете, дали подобен уред би бил добра инвестиция, помислете за предимствата и улеснението, което той осигурява.

Ако имате стар телевизор, но искате да го превърнете в „умен“ уред вместо да купувате нов, то избора на подобен продукт е най-оптималното решение за Вас.
В случай, че сте абонирани за онлайн стийминг медии това е най-лесният и бърз начин да имате достъп и да навигирате лесно между тях. Ще можете да разглеждате и избирате различни предавания, сериали и филми.

За почитателите на отличното качество на картината изделието предлага резолюция до 4000p. Отличен избор е и за видео игри с 3D графики, които ще виждате с кристално ясен образ на големия екран.

Не на последно място е практичен вариант за тези, които пътуват често, но не искат да направят компромис с добрата картина и разнообразното съдържание, където и да се намират.

Изделията са прекрасна алтернатива на супер цена да си осигурите впечатляващо мултимедийно преживяване.

Поръчайте своя плейър сега и го получете още на следващия ден.

Най-продавани

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл