Купички за кучета и котки

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 4,00 лв. - 19,00 лв.

12 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

12 резултата

Какви купички ще откриете в сайта 4sales?

Нашите предложения от универсални купи за хранене за кучета и котки ще направи времето за хранене бързо, просто и безпроблемно, колкото и да са гладни домашните ви любимци. Времето за хранене е любимото време от деня. Но често може да се окаже време на пълна бъркотия, ако не подберете внимателно хранилката за ядене на вашето коте или куче. 

Купите в нашия онлайн магазин са с високо качество и се предлагат в широк спектър от класически стилове с различни функционалности, за да отговарят на нуждите на кучета и котки, както и на вашия индивидуален стил. Освен това можете да се сдобиете с тях на ниски цени. Разгледайте нашите силиконови подложки с вакуум за бавно хранене, специално създадени за кучета. С удължаване времето за хранене се намалява рискът от повръщане, газове, задавяне и оригване, което ще ви осигури здраво и по-щастливо животно.

Имаме и двойни купи, побиращи в себе си вода и храна, пластмасови, метални или бамбукови аксесоари – всичко нужно, за да направи храненето и пиенето на прясна вода лесно, безопасно и забавно. Друго предимство на селекцията ни е, че купите се почистват изключително лесно, което е изключително важно за правилната хигиена на домашните кучета и котки. Сервирайте на най-добрия си приятел със стил, избирайки оригинален висококачествен продукт от нашата специално подбрана гама купи. 

Как да изберете подходящата купичка за пухкавия си приятел?

Когато разглеждате аксесоарите за домашни любимци в търсене на нова купа, можете да останете доста объркани от предлагащите се на пазара различни стилове и форми. Цветове, дизайн, материали, например пластмаса, стомана или метал, размер и дълбочина? Изборът на евтин е огромен. Коя е подходяща за храна? И коя за вода? Кои имат по-лесно съхранение. Някои домашни кучета и котки може да не мислят за нищо друго, освен да изядат закуската или вечерята си, докато други се наслаждават на съда, в който им се сервира, така че купичката трябва да бъде красива. 

Ако имате повече от едно животно вкъщи, то задължително осигурете чиния за хранене на всяко едно. Позицията на хранилката или дори материалът, от който е направена, могат да причинят на любимеца ви известен дискомфорт. Ето какво трябва да съблюдавате, когато закупувате подобен артикул според породата на най-добрия си приятел. Особено важно е да имате предвид и неговата възраст.

  • Котки – мъркащите животинки са много взискателни относно вида и разположението на техните котешки купи. Винаги използвайте плитка купичка за котки. Купите, които са високи, могат да причинят дискомфорт, тъй като мустачките на котките трябва да се докосват твърде много до тях. Изберете отделните пластмасови съдчета за вода и храна, тъй като котките не обичат храната им да се докосва до водата, от която трябва да пият;

  • Кучета – Уверете се, че сте избрали правилния размер за вашето куче. Малките вероятно ще влязат целите в огромна купа, а големите не биха могли да вкарат муцуната си в по-малките. Тъй като кучетата имат по-силна захапка, най-подходящи за тях биха били металните купички, които биха счупили или надраскали значително по-трудно.

Какви са предимствата за храненето повдигната купа?

  • Подходящи са за всички породи кучета, предлагат се в различни размери;

  • Хапването от по-високи купи ще подпомогне храносмилането. Те минимизират количеството въздух, който животните поглъщат. Това намаля вероятността от подуване на стомаха, повръщане и задавяне;

  • Насекомите, гризачите по-трудно биха се добрали до храната на любимеца ви;

  • Те ще накарат животното да се храни по-бавно;

  • Особено подходящи са за по-възрастни косматковци, които са развили ставни проблеми.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл