Слушалки тапи

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 7,00 лв. - 89,00 лв.

47 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

47 резултата

Много хора обичат да слушат качествена и силна музика, докато пътуват в метрото, в колата в самолета или по време на фитнес. В този случай, миниатюрните, но удобни безжични Bluetooth слушалки за телефон, наричани още тапи или In-Ear, са отлично решение за целта. Могат ли да ни осигурят достатъчно мощен и плътен бас, силен звук и имат ли микрофон за провеждане на разговори? Какви видове има и как да направим правилния избор, според съветите на онлайн магазин 4sales?

Защо да изберем слушалки с тапи

Слушалки тапички

Въпреки че са миниатюрни, тези джаджи се отличават с компактност, което всъщност е началото и на техните многобройни предимства:

  • Наличие на безжична връзка с източника на сигнал и отсъствие на каквито и да е кабели;

  • Получавате пълна свобода, която преди беше ограничена, заради наличието на кабели;

  • Вече се отдалечавате на много по-голямо разстояние от източника на звука, отколкото при жичните варианти;

  • В голяма част от случаите, безжичните тапи са с по-привлекателен и красив дизайн;

  • Подобни устройства са с индивидуална батерия за захранване и не са зависими от нивото на заряда на смартфона.

Безжичните слушалки са с дизайн, наподобяващ запушалка, която обаче се поставя в ушите. За още по-добра изолация на външния шум и повишаване качеството на звука, тези устройства са със шумоизолиращи силиконови тапи. Те още имат и вграден микрофон, позволяващ провеждане на телефонни разговори, без дори да вадите смартфона от джоба си.

Какви видове има и как да изберем слушалки с тапи

Слушалки с тапи

Когато става дума за избор, трябва да сме информирани за отделните предлагани видове. Основно, те се делят на TWS с тапи и обикновени или “прости”. Последните представляват безжични слушалки, които помежду си са свързани чрез кабел и в лявата или дясната джаджа има вграден блутут приемник, чрез който става безкабелното свързване към източника на сигнал.

TWS моделите са по-съвременните, а абревиатурата идва от True Wireless. Разликата при тях е в пълната липса на кабели, дори и при връзката между двата отделни канала. Тук обаче едната слушалка е главна, а другата второстепенна и при включването им, връзката помежду им става автоматично и напълно безжично.

Най-важното при избора е безжичните слушалки с тапи да Ви стоят удобно в ушите и да не купувате възможно най-евтините модели. Проверете времето за автономна работа и за зареждане на батерията, колко пъти можете да направите презареждане от кутията с основната батерия? Обърнете внимание също и на изискваната версия на Bluetooth.

Какви модели и марки предлагаме

В специалния раздел на онлайн магазин 4sales.bg ще откриете разнообразие от описаните видове, отличаващи се по цветове, размери, функционалност и цени. Предлагаме само най-добрите марки на китайския пазар, така че възползвайте се дори и в този момент.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл