Алтернативни източници на електроенергия

Слънчеви панели за ток 220v

Слънчеви панели за ток 220v

Фотоволтаични системи за дома

Фотоволтаични системи за дома

Контролери за соларни панели

Контролери за соларни панели

Изчисти

Филтри

Затвори
Категории
Цена
  • От До
  • 25,00 лв. - 750,00 лв.

27 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

27 резултата

Допълнителната енергия е една невероятна възможност да диверсифицираме отоплението на дома си, като така сме по независими. Какви са останалите плюсове от употребата им и предлаганите видове ще разберем сега.

Предимство при използването на алтернативни източници на енергия?

  1. Най-приятното е, че са допълнителни, което означава, че ако основният ни източник на електричество се повреди, резервният ни е под ръка.

  2. Енергията е неизчерпаема - тоест топлината не може да свърши, защото идва от слънцето и за това имаме свободата да се възползваме максимално ефективно. Не е нужно да се питате как да произвеждам енергия, слънцето го прави за вас.

  3. Този вид електроенергия е по-евтина - все пак я взимаме от природата, а тя ни я дава почти безплатно. Помислете си само как стоят думите неизчерпаема и безплатна едно до друго! Чувството е приятно нали?!

  4. Вие правите само първоначална инвестиция в закупуването на оборудването и неговата инсталация. На електрическите консумативи после имате периодична поддръжка.

  5. Те са значително по-чисти от конвенционалните аналози и не замърсяват природата.

Какви видове ще откриете в сайта?

В сайта 4sales.bg Ви очаква пълен набор от активни и пасивни слънчеви колектори без батерия на достъпни цени с гарантирано високо качество. Разликата между двата модела е, че първите са годни за употреба целогодишно, без значение от климатичните условия, докато вторите се използват само през лятото. Те могат да Ви помогнат значително да намалите сметките си за ток и да запазите комфорта в дома си.

При нас ще откриете и колектори с вакуумна тръба, спадащи по скоро към активните видове. Тези панели са с интегриран върху тях бойлер. Съществената разлика тук се крие в повишеното КПД, ако ги сравним с пасивните модели. Те също са подходящи за монтаж на удобно за вас място, докато другите се поставят върху захранваните от тях помещения.

Очакват Ви още термосифонни варианти, не изискващи помпа за принудителното циркулиране на водата, а този процес се извършва на гравитационен (естествен) принцип. След загряването на колектора до определена температура, водата самостоятелно се изкачва до горната му точка и се връща в резервоара, където тя се охлажда и процеса се повтаря.

За къде са подходящи?

Подходящи са за отопление на дома, вилата, апартамента. Панелите се инсталират на покривното пространство, а останалото оборудване във вътрешността на сградата. След правилната инсталация и монтаж, системата започва да работи самостоятелно. Можете да я използвате навсякъде, където е необходимо консумация на отопление през студените зимни месеци.

Ако изпитвате необходимост от допълнителни разяснения или искате да се консултирате със специалист, потърсете ни. Начините за връзка са посочени в онлайн магазина 4sales.bg При нас асортиментът е възможно най-разнообразен и на неустоими цени. Очаква Ви още гаранция и бързи доставки до вашия адрес. Заповядайте!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл