Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Източници на енергия

Съдържа 27 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Допълнителната енергия е една невероятна възможност да диверсифицираме отоплението на дома си, като така сме по независими. Какви са останалите плюсове от употребата им и предлаганите видове ще разберем сега.

Предимство при използването на алтернативни източници на енергия?

  1. Най-приятното е, че са допълнителни, което означава, че ако основн...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Допълнителната енергия е една невероятна възможност да диверсифицираме отоплението на дома си, като така сме по независими. Какви са останалите плюсове от употребата им и предлаганите видове ще разберем сега.

Предимство при използването на алтернативни източници на енергия?

  1. Най-приятното е, че са допълнителни, което означава, че ако основният ни източник на електричество се повреди, резервният ни е под ръка.

  2. Енергията е неизчерпаема - тоест топлината не може да свърши, защото идва от слънцето и за това имаме свободата да се възползваме максимално ефективно. Не е нужно да се питате как да произвеждам енергия, слънцето го прави за вас.

  3. Този вид електроенергия е по-евтина - все пак я взимаме от природата, а тя ни я дава почти безплатно. Помислете си само как стоят думите неизчерпаема и безплатна едно до друго! Чувството е приятно нали?!

  4. Вие правите само първоначална инвестиция в закупуването на оборудването и неговата инсталация. На електрическите консумативи после имате периодична поддръжка.

  5. Те са значително по-чисти от конвенционалните аналози и не замърсяват природата.

Какви видове ще откриете в сайта?

В сайта 4sales.bg Ви очаква пълен набор от активни и пасивни слънчеви колектори без батерия на достъпни цени с гарантирано високо качество. Разликата между двата модела е, че първите са годни за употреба целогодишно, без значение от климатичните условия, докато вторите се използват само през лятото. Те могат да Ви помогнат значително да намалите сметките си за ток и да запазите комфорта в дома си.

При нас ще откриете и колектори с вакуумна тръба, спадащи по скоро към активните видове. Тези панели са с интегриран върху тях бойлер. Съществената разлика тук се крие в повишеното КПД, ако ги сравним с пасивните модели. Те също са подходящи за монтаж на удобно за вас място, докато другите се поставят върху захранваните от тях помещения.

Очакват Ви още термосифонни варианти, не изискващи помпа за принудителното циркулиране на водата, а този процес се извършва на гравитационен (естествен) принцип. След загряването на колектора до определена температура, водата самостоятелно се изкачва до горната му точка и се връща в резервоара, където тя се охлажда и процеса се повтаря.

За къде са подходящи?

Подходящи са за отопление на дома, вилата, апартамента. Панелите се инсталират на покривното пространство, а останалото оборудване във вътрешността на сградата. След правилната инсталация и монтаж, системата започва да работи самостоятелно. Можете да я използвате навсякъде, където е необходимо консумация на отопление през студените зимни месеци.

Ако изпитвате необходимост от допълнителни разяснения или искате да се консултирате със специалист, потърсете ни. Начините за връзка са посочени в онлайн магазина 4sales.bg При нас асортиментът е възможно най-разнообразен и на неустоими цени. Очаква Ви още гаранция и бързи доставки до вашия адрес. Заповядайте!

Още
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.