Мини камери

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 16,00 лв. - 169,00 лв.

21 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

21 резултата

Какво е предназначението на мини камерите

Това са записващи устройства, с основна употреба за видеонаблюдение и охранителна дейност на вашия дом, офис, магазин или друго помещение. Те обаче могат да намерят широко приложение и в други сфери на ежедневието, благодарение на малките си размери, бързо зареждане и страхотно аудио. Камерите за сигурност са един от начините да защитите собствеността си, но скритите мини камери често могат да уловят лошо поведение, което обикновената камера няма как да улови.

Освен за охраняване на дома или офиса, устройствата за наблюдение са подходящи и за поставяне в автомобила. Функционирайки като стандартни видеорегистратори или като допълнителна микрокамера за сигурност по време на паркиране, те притежават детектор и датчик за движение и са полезни аксесоари за всеки шофьор при управление на автомобила. Едно от вторичните им приложения е заснемането на кадри на живо, по време на пътуване, под вода или запечатване на различни природни гледки.

Те се монтират лесно, така че не ви трябват специфични технически познания. Мини джаджите имат изключително мобилен малък размер и са незабележими като са поставени в стаята. Могат да бъдат полезни за проследяване на работния процес в магазини или складове, или като диктофон, особено ако имате съмнение за неправилни действия на ваши служители. Някои от предлаганите варианти от 4sales.bg поддържат и инфрачервено нощно заснемане. Това ги прави идеална евтина система за охрана и през нощта, ако се чудите: Как да наблюдавам, снимам и следя помещението си през тъмната част от деня.

Тук ще намерите различни модели с богати характеристики на ТОП цени:

Мини камери за наблюдение през телефона

  • Скрити камери с висока ефективност - за инсталиране в помещение;
  • За онлайн заснемане и следене на живо;
  • За паркиране;
  • За безжично поставяне в автомобил - микро видеорегистратори;
  • С функция - инфрачервено заснемане. Тези мини камери работят перфектно в условия на слаба осветеност или дори при пълна тъмнина.

Характеристики и начин на работаМини камери с батерии

Основно тяхно предимство е изключително малкият им компактен размер. С големина не повече от няколко сантиметра, те се събират в дланта на ръката и лесно могат да бъдат скрити където пожелаете. Използват широкоъгълни лещи за голям обхват на виждане, а начинът на работа е опростен и професионален. Не е нужен огромен обектив, за да виждате всичко максимално ясно. Настройват се и се управляват само с няколко бутона, така че може да се нарече, че имат лесен потребителски интерфейс. С тяхното управление ще може да се справи всеки член на вашето семейство.

Някои от мини камерите, които са от по-висок клас, притежават стойки за по-лесна насока или специални лещи, за да обхванат 360-градусов визуален обсег.

Всички мини камери използват вградени батерии, които им позволяват да работят автономно дори и поставени на труднодостъпни места – на тавана, в ъгъла или скрити шпионски в интериора.

Резолюцията на заснемане е добра и варира от 540p и 720p, до Full HD видео и снимки.

Цветните сензори пък осигуряват ярко и чисто изображение при заснемане на обект. Освен опция да записват висококачествен образ и да правят снимки те имат вградени микрофони, които улавят и звук с високо качество. Дори и поставени нависоко чрез магнитен захват тяхната чувствителност гарантира записа на звуците. Характеризират се с адаптивност – произведени са така, че да издържат и на по-агресивни условия – лоша видимост, ниска или висока температура на въздуха.

Видео форматите включват най-популярните видове - Avi, Mov и Mp4, съвместими с всички лаптопи и компютри. Повечето мини камери използват външна памет - SD или TF карта, на която да складират информацията. Някои от предложенията на 4sales.bg имат и опция за свързване в мрежа с оптичен кабел. Всички те използват най-новите методи за компресиране на данните и така спестяват много пространство.

За да инсталирате вашата мини камера за шпионаж е необходимо да я монтирате на удобно място с добра видимост - ъгъла на тавана, или пък да пристъпите към вграждане към някоя мебел, или на предното стъкло на колата в случай, че я използвате за видеорегистратор.

Първоначалните настройки се извършват еднократно и включват регулирани на контраст и яркост за някои модели, за виждате максимално ясно на всеки дисплей. Скритите мини устройства, които са изключително лесно преносим артикул, започват видеозапис веднага щом ги пуснете, като единствено необходимо е да поставите външна памет – USB флаш или карта. Те ще записват информация, докато мястото се изчерпа.

Защо да изберете 4sales.bg?

Тук ще намерите едни от най-достъпните цени за мини камери за шпионаж, започващи от 25.00 лв. Ще получите своята поръчка в рамките на ден след покупка при наличност на склад. За поръчки на по-висока стойност - от 200.00 лв доставката е безплатна до всички големи и по-малки градове в страната. Моделите, които продаваме, ще отговорят на вашите нужди. Можете да използвате артикулите, за да защитите себе си, вашия дом, семейство или бизнес. 

Ние даваме гаранция за гладката работа на продуктите, защото те са внимателно тествани. Предлагаме и разнообразие от методи за плащане. В зависимост от Вашите предпочитания за мини камери можете да платите с карта, чрез PayPal или с наложен платеж, след като прегледате стоката.

Имате опция да направите поръчка за мини камери и директно по телефона. Нашите консултанти са на линия за отговорят на въпросите Ви да Ви насочат към подходящ избор на артикул.

Независимо дали търсите мини камера за наблюдение на вашия офис или дом, в нашата селекция от продукти има по нещо за всеки. Възползвайте се от добрите оферти и богатство на функционалности, като се подсигурите с полезно изделие за видеонаблюдение. 

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл