Ел. помпи за минерална вода

Категории Категории
Всичко за дома(1345)
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 8,00 лв. - 44,00 лв.

6 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

6 резултата

Чешмяната вода днес е все по-мръсна и негодна за пиене, което принуждава все повече хора да си купуват бутилирана минерална вода, което често е удобен и лесен вариант. Тя обаче се продава в големи туби, които са неудобни при наливане в чаша например. Ето защо, електрическите помпи в момента са толкова предпочитани. Какво представляват те и как работят, какви модели можете да намерите в категорията на онлайн магазин 4sales.bg? Нека видим!

Какво представляват ел помпи за минерална вода

Те са оборудвани със стилен и съвременен цилиндричен пластмасов корпус, чийто дизайн идеално се вписва във всеки дом или офис. От корпуса, който може да бъде изработен от неръждаем метален материал или пък пластмаса, излиза малък чучур, от който автоматично потича водата след натискане на специалния електронен бутон. Целият воден механизъм се захранва от вграден акумулатор, който се зарежда чрез USB-конектор и пристигащ в комплекта кабел. Достатъчно е свързването на кабела към някое зарядно за смартфон и зареждането на батерията ще започне. Изберете безжичен вариант и забравете за ненужните кабели, които ще настъпвате.

Електрическите помпи за вода имат различен по размер външен индикатор, който Ви известява при разреждане на батерията и при нейното пълно зареждане. Автономията е доста голяма, но тя зависи от интензивността на употребата на електрическата помпа за минерална вода. За да използвате този акумулаторен диспенсър, трябва просто да натиснете бутона и струята през чучура автоматично ще потече. За да спрете, трябва отново да натиснете същия бутон. Този нов смукателен механизъм е много прост и елементарен за приложение.

Начин на работа

За да приведете електрическата помпа за минерална вода в действие, трябва да завъртите чучура на определеното за целта място върху цилиндричния корпус на уреда. В долната му част има още един извод, в който трябва да поставите единия край на маркуча, а другия да потопите в бутилката.

Начинът на работа на тези електрически помпички е на принципа на потопяемите им по-големи и мощни аналози. Във вътрешността има електродвигател, определящ всмукателната мощност на уреда. Когато става дума за битови подобни устройства, достатъчна е мощност от около 4-5W.

Корпусът на тези диспенсъри е пригоден за поставяне върху бутилки с вместимост до 20 литра. Те са най-разпространени към момента. Достъпни са още и модели за различни шишета, така че едва ли ще имате проблеми в това отношение. Подобни помпи с бързо презареждане и високо качество са идеално решение за къмпинг.

Какви модели ще намерите в сайта

В продуктовата гама на онлайн магазин 4sales.bg основно ще откриете автоматични електрически помпи за различни по вместимост галони. Те се предлагат с продължителна гаранция, а също имате възможност и за тестване в рамките на 15 дни след получаване на пратката. Ако в този период установите, че електрическата помпа не съответства на нуждите Ви, можете да я върнете.

Защо все пак да ни се доверите?

  • Онлайн магазинът ни е №1 за китайски стоки в страната;

  • Работим с достоверни и проверени доставчици на продукти;

  • Даваме гаранция на всеки закупен от нас висококачествен продукт;

  • Цените при нас са едни от най-достъпните;

  • Осигуряваме екип, готов да съдейства при избора на стоки и услуги.

Очакваме Ви!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл