Лампи за маникюр

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 15,00 лв. - 126,00 лв.

25 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

25 резултата

Гел лакът вече широко е навлязъл в салоните за красота и хиляди дами го използват в домашна обстановка за да си направят самостоятелен маникюр, който издържа по няколко седмици. За да е възможно това обаче, той трябва да се подложи на т.н. “печене” чрез специалните печки за нокти. Какво представляват и техните видове? Как правилно да ги използваме и заслужава ли си покупката на подобна фурна от 4sales

Какво представляват печките за нокти

Обикновено моделите за домашна употреба са проектирани с изключително миниатюрни размери, подходящи за пренасяне от едно място на друго или дори носенето им в дамската чанта. Въпреки, че се наричат печка или фурна за нокти, те не развиват високи температури и не изгарят кожата. Печенето всъщност се нарича полимеризация и то се прави за дълготрайност и втвърдяване на гел лака. 

Фурни за нокти

Пластмасовият корпус на печката е направен с подходяща кухина, в която се пъха едната ръка за около 3-4 минути, в зависимост от покритието. След това се поставя другата ръка и процесът се повтаря. В конструктивно отношение обаче имат съществени разлики.

Какви видове фурни има

Първите печки за нокти, чието предназначение е за фиксиране на елементите върху маникюра бяха с една UV лампа, но вече са излезли от употреба. На пазара днес се предлагат по-мощни модели с 4 до 9 лампи. Всеки от УВ моделите има подходящ таймер с настройка за различните времена на изпичане.

Печки за ноктопластика

По-новото и съвременно поколение печки за нокти са тези с LED лампи, чието предимство пред UV решенията е тяхната по-бърза работа и повишена мощност. В същото време те са по-икономични от към консумирана електроенергия. ЛЕД моделите също са подходящи за употреба както от напредналите маникюристи, така и от любителите в домашни условия.

Как се използват правилно

В зависимост от Вашия избор на фурна за маникюр и нейната мощност, както и слоя на покритието от гел лак се определя и времето за печене на ноктите. Препоръчваме преди употреба на специалната печка да прочетете препоръките за ползване от самия производител. Основно, последователните стъпки за употреба са:

  • включване на фурната за маникюр в електрическия контакт;

  • задаване на времето за печене;

  • опитайте се да държите пръстите си хоризонтално под излъчвателите;

  • след сушенето, поставете палеца си с нокътната плоча нагоре;

  • повторете процедурата и за другата ръка;

  • след приключване на работата, почистете добре фурната и я приберете в кутия или калъф.

Защо да купите от 4sales

Защото чрез различни технологии и други похвати успяваме максимално да намалим разходите си, така че да осигурим най-добри цени с високо качество на стоките в нашия онлайн магазин. Например, ние зареждаме директно от вносителя и елиминираме посредниците, използваме технологиите за автоматизация на процесите и имаме собствена логистика. Също, всеки наш клиент може безплатно да се консултира с експерт относно избора на новата си фурна за нокти, така че възползвайте се!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл