Четки за почистване на лице

Категории Категории
Уреди за здраве и красота(1641)
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 2,00 лв. - 70,00 лв.

15 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

15 резултата

С времето, по кожата на лицето се появяват различни черни петна, запушени пори и мъртви клетки, които лесно могат да се премахнат, чрез редовната употреба на специалните четки за почистване. Какви се предлагат в продуктовия каталог на онлайн магазин 4sales и как е правилно да се използват?

Какви уреди за почистване на лице има

В раздела на сайта предимно се срещат три вида четки: ръчни, електрически и ултразвукови. Ръчните са за употреба на местата, където липсва електричество или е неудобно включването им в контакта. Могат да се използват по време на пътуване с градския транспорт, а защо не и по време на ходене. От такъв уред не бива да се очакват чудеса, но за подобряване на видимото състояние на кожата са чудесни. Те са значително по-леки и по-евтини от ел. масажорите.

Електрическите четки за почистване на лицето предлагат по-бърза и ефективна работа, тъй като притежават вибрационен механизъм, позволяващ постигане на пилинг ефект, премахване на мъртвите клетки, черните точки и порите. Те са със сменяеми силиконови глави, спрямо желания краен резултат.

Ултразвуковите четки за почистване на лицето са най-ефективни, тъй като осигуряват по-голяма дълбочина при обработката. Те подобряват метаболитните процеси в клетките и позволяват насищане на кожата с кислород.

Как се използват четките за почистване на лице

Експертите от 4sales съветват, преди използване на уреда, внимателно да прочетете инструкциите за употреба, как се използват различните накрайници и кои са необходими спрямо определения тип кожа. Ето как преминава една процедура:

  1. измийте добре лицето си с гореща вода, което ще помогне за отстраняване на налични омазнявания и ще отвори порите;

  2. третирайте кожата с овлажняващ крем, втривайки го с бавни кръгообразни движения по цялата лицева повърхност;

  3. преди употреба, почистете хубаво избрания накрайник с хлорхексидин или някакъв вид алкохол

  4. нанесете почистващия препарат върху главата на уреда;

  5. започнете масажа на бавна скорост с леки кръгови движения, без прилагане на силен натиск. Минута след началото, увеличете скоростта, но времето за обработка не бива да надвишава 5 минути.

От 4sales съветват да не използвате тези уреди за обработка на зоните около очите, тъй като това ще доведе до образуване на околоочни торби и бръчки.

В продуктовата гама на онлайн магазина ще откриете евтини и висококачествени четки за почистване на лицето, което се доказва и от големия процент положителни мнения на нашите клиенти. Цените ни са изключително достъпни, а при необходимост от допълнителна професионална помощ, свържете се с нас.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл