Ортези и наглезенки

Категории Категории
Уреди за здраве и красота(1657)
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 4,00 лв. - 39,00 лв.

13 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

13 резултата

Какви продукти може да видите в онлайн магазина 4sales?

Ортези и наглезенки са артикули, които поддържат структурата на стъпалото и на глезена. Тези продукти са отлични решения при навяхване на глезена, дисфункция на сухожилията около глезена както и при други състояния, които изискват движението на стъпало, глезен или пък коляно да се контролира. 

Когато купувате ортопедични скоби онлайн, трябва да бъдете уверени в качеството на продукта. Ние можем да ви гарантираме качеството на предлаганите от нас ортези, които са на ниски цени. Всички продукти са проектирани, за да бъдат удобни и ефективни, предлагащи максимална опора и на крайниците в горната част на тялото – рамо, китка, лакът. 

Защо са необходими ортези?

Разтеженията и навяхванията са едни от най-често срещаните наранявания. Едно рязко завъртане, неочаквано падане или непохватен удар могат да доведат от нужната от използването на наглезенки или накитници. Чрез контролиране на позицията, както и обхвата на движение на болезнения крайник, ортезите подпомагат предотвратяването на допълнителни наранявания, като напълно ограничават въртенето. 

Те са проектирани, за да осигурят бързо облекчение и защита. Те генерират топлина около наранената става, което увеличава кръвообращението, ускорявайки процеса на възстановяване и подпомагане облекчаването на болката, причинена освен от нараняване, но и от ревматични проблеми.

На какви видове наранявания ортезите могат да помогнат и как?

  • Дислокации – това са наранявания на ставите и ставните връзки, които ги заобиколят. Причиняват се, когато ставите се движат неестествено една към друга. Изкълчванията обикновено са причинени от неправилно позициониране на крайника, което е често срещано при физически дейности. Симптомите включват силна болка и подуване, което пречи на нормалното движение;

  • Навяхвания – нараняванията включват увреждания на връзките на крайника. Уврежданията могат да се разделят на няколко вида, като зависимост от степента болката се усеща повече, а отокът е по-голям: Леко разкъсване на някоя от връзките; Частично разкъсване на влакната, причиняващо нестабилност; Пълно разкъсване на влакната, водещо до липса на стабилност;

  • Фрактури – те са сериозни наранявания, които трудно биха могли да се повлияят без оперативна намеса на засегнатата област. Ако в миналото сте получавали фрактура на крайник и днес продължавате да сте физически активен, трябва да обмислите да носите ортези при всяко натоварване.

Как да изберете най-подходящия за вас вид продукт?

Ако нараняването ви е по-сериозно, трябва да се обърнете към специалист, който ще ви насочи кои ортези са най-подходящи за вашето състояние. Консултирайте се единствено със специалист, който имат нужния опит, за да сте уверени в мнението му. Неправилно подбраната ортеза ще затрудни пълното възстановяване на травмата, дори може да причини допълнителна болка.

След като получите медицинска препоръка, посетете специализиран магазин за ортопедични продукти. Там ще ви насочат към най-добрите ортези, които ще ви осигури комфорт по време на възстановяването и ще забърза процеса на излекуване. Удобството е изключително важно при избора на правилните ортези, поради което се препоръчва изпробването на поне няколко модела. По този начин ще усетите кой модел ортези намалява дискомфорта и ви помага да си върнете естествената подвижност на наранения крайник. Също така може да тествате ефективността на ортезите в различни ситуации, като ходене по наклонена повърхност, изкачване на стълби.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл