Масажиращи възглавници

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 22,00 лв. - 117,00 лв.

7 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

7 резултата

Хората, водещи заседнал начин на живот, в даден момент започват да чувстват болки в областта на шията и гръбнака. Това до известна степен се дължи на неправилната и продължителна поза на шията. Вече на пазара за подобни случаи се предлагат специални масажни възглавници. Ето и малко подробности за тях.

Какво представляват масажните възглавници?

Възглавници за масаж

Различна по форма и дизайн малка подложка, позиционираща в правилната поза врата и раменете в седнало или легнало положение, извършвайки леки вибрационни масажи, повишаващи ефекта от употребата.

Често те са електрически, захранващи се чрез специален захранващ блок, пристигащ в комплект със съответния кабел и накрайници. Не са много големи по размер и са лесни за транспортиране, без да заемат прекалено място в чантата. Поставят се зад врата и имат няколко режима, определящи се чрез бутон.

За какво се използват?

Масажни възглавници

Оказвайки пряко въздействие върху шията и раменете, масажните възглавници, благодарение на вибрационните си механизми, подобряват:

  • кръвообращението и съответно затоплянето в пострадалата зона;

  • отстраняват дискомфорта в областта;

  • намаляват болката и неприятното усещане;

  • подобряват подвижността и мобилността;

  • ускоряват релакса на мускулите и спомагат за отпускането им.

Как се използват?

Употребата им е твърде опростена и се състои в извършването на няколко прости стъпки:

  1. Поставете батериите в определеното за целта място или включете захранването.

  2. Изберете желаният режим от специалния регулатор.

  3. Поставете масажора зад врата си и се отпуснете.

Отстраняването се извършва в обратния ред - вземете уреда в ръка, върнете регулатора в изходно положение и изключете захранването.

В кои случаи помагат?

Ситуациите, в които тези технологични устройства са наистина полезни е при натрупано напрежение в определена област от тялото. След поява на болки, трудна подвижност и спазми. Доста са ефективни и при претоварени зони, когато дълго време сме стояли в неправилна поза (обикновено при сън). При възпалителни процеси, в следствие на продължителна неподвижност и много други.

Ако припознавате себе си в написаното по-горе и имате някои от споменатите симптоми, горещо Ви препоръчваме да си вземете такъв уред и ще си спестите много средства, време и нерви за ходене по доктори и лечебни заведения. Заповядайте в онлайн магазина 4sales.bg и изберете най-подходящия за вас масажен уред само сега на достъпни цени и с гаранция за качество. При затруднения, задължително ни потърсете. Очакваме Ви!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл