Детски таблети

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 7,00 лв. - 207,00 лв.

8 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

8 резултата

Изборът на каквото и да е устройство за дете е бил винаги малко по-труден. Съобразявате се да вземете най-доброто в компактен размер и все пак да не платите огромна цена, притеснявате се дали ще хареса подаръка и дали няма след 20 дни да му омръзне. Ако се чудите „ как да избера подходящ“, следващите редове ще са ви много полезни.

Външен вид:

Много е важно външният вид да грабва от пръв поглед. За вашия малчуган изберете таблет в ярък цвят и евтините аксесоари – калъфи, писалки и клавиатури, предлагани от нас, могат много да ви улеснят. Освен това, заложете на модел, който е лек и мобилен и има функция за защита. Не е нужно да се спирате на таблет с най-новата технология. Дори и един обикновен, но цветен модел, би свършил чудесна работа.

Използваните материали са качествени и приятни на допир. Няма скърцане или неприятна миризма от пластмасата. Бутоните са сметнати едновременно за лесно натискане и дълъг живот. Специално внимание е отделено на здравината на конструкцията и ниското тегло на висококачествен продукт. Освен това е обърнато внимание на защитата от приплъзване и изпускане от детските ръце. 

За всички модели от различна марка се предлагат и скрийн протектори, толкова важни за опазването на тъча от надраскване.

Как се работи с таблетите:

детски таблети

Опростеният вид на началния екран и големите икони ще позволят бързо да се свикне с ползването. Всички модели са с опростена операционна система, с меню на български език и възможност да се ограничават определени приложения, които са не подходящи за възрастта. В Google Play има огромно количество специализирани програми за най-малките – приказки, рисуване в графичен или цветен вариант, свирене на различни музикални инструменти, изучаване на природата и животните. За по-големите е предвидена  пълна съвместимост с онлайн сайтовете за видеосподеляне, социалните мрежи и различните месинджъри - Скайп, Вайбър и т.н. Камерите също са с улеснено ползване, за да се запазят живи спомените от порастването. Смарт устройствата разполагат и със стабилни безжичен Интернет и Блутуут.

Аудио, видео и игри:

Несъмнено това са нещата, за които ще се ползват най-много. Затова моделите, които предлагаме, са оборудвани с ярки дисплеи с висока резолюция за качествено изображение и силни високоговорители за перфектен звук на всяка мелодия, както и голяма памет. И това без да изморяват очите и ушите на малкото момче или момиче. Всички електронни игри вървят гладко и ще осигурят незабравими часове на забавление, както и по време на учебен процес. Моделите ни имат бърз процесор и качествени батерии с голяма мощност, позволяващи дълго време за ползване и бързо презареждане.

Защо да ги закупите от нас? Защото за нас говорят:

  • собственият магазин в София, в който може да се прегледат и да се тестват;

  • голямата гама от таблети и нашите подготвени специалисти винаги ще намерят подходящия за Вас;

  • достъпните цени и отличното качество на устройства с мощен процесор;

  • собственият гаранционен и извънгаранционен сервиз;

  • адекватното отношение при създал се проблем или въпрос;

  • бързата и безпроблемна доставка до всяка точка на страната;

  • прегледът и тест преди заплащане в офис на куриер;

  • армията ни от доволни клиенти.

Създадени с мисъл за подрастващите, те освен забавление са и отлично обучение за днешния модерен и забързан свят. Отдавна преминали от каприз във верен помощник в отглеждането на най-милите членове от семейството ви. Един прекрасен нов подарък! Зарадвайте ги! Какво чакате още? Възползвайте се от нашата страхотна оферта и изберете дигитален таблет за вашето дете с добра характеристика и на отлична цена.

Популярни търсения: таблет за деца на български, детски таблет с андроид, детски електронен таблет.

Най-продавани

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл