Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Детски таблети

Съдържа 6 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Изборът на каквото и да е устройство за дете е бил винаги малко по-труден. Съобразявате се да вземете най-доброто в компактен размер и все пак да не платите огромна цена, притеснявате се дали ще хареса подаръка и дали няма след 20 дни да му омръзне.

Външен вид:

Много е важно външният вид да грабва от пръв поглед. Тук ярките цветови комбинации ...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Изборът на каквото и да е устройство за дете е бил винаги малко по-труден. Съобразявате се да вземете най-доброто в компактен размер и все пак да не платите огромна цена, притеснявате се дали ще хареса подаръка и дали няма след 20 дни да му омръзне.

Външен вид:

Много е важно външният вид да грабва от пръв поглед. Тук ярките цветови комбинации и евтините аксесоари – калъфи, писалки и клавиатури, предлагани от нас, могат много да ви улеснят.

Използваните материали са качествени и приятни на допир. Няма скърцане или неприятна миризма от пластмасата. Бутоните са сметнати едновременно за лесно натискане и дълъг живот. Специално внимание е отделено на здравината на конструкцията и ниското тегло на висококачествен продукт. Освен това е обърнато внимание на защитата от приплъзване и изпускане от детските ръце.

За всички модели от различна марка се предлагат и скрийнпротектори, толкова важни за опазването на тъча от надраскване.

Как се работи с таблетите:

Опростеният вид на началния екран и големите икони ще позволят бързо да се свикне с ползването. Всички модели са с меню на български език и възможност да се ограничават определени приложения, които са неподходящи за възрастта. В Google Play има огромно количество специализирани програми за най-малките – приказки, рисуване в графичен или цветен вариант, свирене на различни музикални инструменти, изучаване на природата и животните. За по-големите е предвидена  пълна съвместимост с онлайн сайтовете за видеосподеляне, социалните мрежи и различните месинджъри - Скайп,Вайбър и т.н. Камерите също са с улеснено ползване, за да се запазят живи спомените от порастването. Смарт устройствата разполагат и със стабилни безжичен Интернет и Блутуут.

Аудио, видео и игри:

Несъмнено това са нещата, за които ще се ползват най-много. Затова моделите, които предлагаме, са оборудвани с ярки дисплеи с висока резолюция за качествено изображение и силни висоговорители за перфектен звук на всяка мелодия, както и голяма памет. И това без да изморяват очите и ушите на малкото момче или момиче. Всички електронни игри вървят гладко и ще осигурят незабравими часове на забавление, както и по време на учебен процес. Моделите ни имат качествени батерии, позволяващи дълго време за ползване и бързо презареждане.

Защо да ги закупите от нас? Защото за нас говорят:

  • собственият магазин в София, в който може да се прегледат и да се тестват;

  • голямата гама от таблети и нашите подготвени специалисти винаги ще намерят подходящия за Вас;

  • достъпните цени и отличното качество на устройства с мощен прозесор;

  • собственият гаранционен и извънгаранционен сервиз;

  • адекватното отношение при създал се проблем или въпрос;

  • бързата и безпроблемна доставка до всяка точка на страната;

  • прегледът и тест преди заплащане в офис на куриер;

  • армията ни от доволни клиенти.

Създадени с мисъл за подрастващите, те освен забавление са и отлично обучение за днешния модерен и забързан свят. Отдавна преминали от каприз във верен помощник в отглеждането на най-милите членове от семейството ви. Един прекрасен подарък! Зарадвайте ги! Какво чакате още?

Популярни търсения: таблет за деца на български, детски таблет с андроид, детски електронен таблет.

Тагове: Детски таблети, Образователни
Още
Детски таблети : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.