Говорещи играчки на български език

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 12,00 лв. - 96,00 лв.

16 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

16 резултата

Плюшените говорещи играчки са изключително модерни и полезни за децата по време на игра, тъй като имат и образователен характер, но сега ще разберем, дали са безопасни и за каква възраст са предназначени? Ще видим още, какви видове играчки за момче, момиче или по-малко детенце със звук ще срещнете в раздела на онлайн магазин 4sales.bg и защо си заслужава да пазарувате от него.

Безопасни ли са говорещите играчки

Интерактивните възможности на съвременните детски плюшени говорещи играчки ги прави изключително подходящи и много желани от страна на децата за забавен подарък. Освен за забавление, те имат и образователен характер, тъй като предлаганите във 4sales.bg кукли, могат да произнасят реч на български език. Все пак, много родители ги тревожи въпросът относно безопасността на днешните интерактивни играчки за бебе. В тази връзка, ще побързаме да ги успокоим, защото плюшените животни, като кученце, котка, робот или пък кукли при нас са изработени от безопасни и безвредни за децата и околните материали.

Те не изпускат вредни миризми и не са развъдници на бактерии и вируси, така че безопасността при тези продукти е на високо ниво. Разбира се, има значение на каква възраст е детето и как използва новите си плюшени приятели. Ето защо, по-долу ще дадем малко повече информация в тази посока.

За каква възраст са подходящи

Предлаганите в раздела на сайта говорещи играчки са предназначени от минимум 18 месеца до над 3 годишна възраст. Разбира се, в описанието на всяка от тях е посочено, за колко години е предназначено съответното животно, например куче. От продуктовото описание също, можете да добиете представа и относно всяка функция на играчките и с каква батерия се захранват. Изключително важно е да се съобразите с възрастта, тъй като самата кукла е проектирана с възможности, които да са интересни именно на представителите на съответната възраст.

Точно в периода от няколко месаца до около 3 години и малко над тях, децата изразяват най-голяма заинтересованост към този тип интерактивни забавления. Това в същото време води до развитие на социалните им умения, вербална комуникация и голяма радост, че имат друг мъничък музикален приятел, който да ги забавлява.

Какви модели има в сайта

Както винаги, в онлайн магазин 4sales.bg Ви очаква ненадминато разнообразие от различни и евтини интерактивни забавления за Вашето дете, които са с високо качество. Освен това няма да губите излишно време за доставка. Те се предлагат на изключително достъпни цени и тук ще откриете модели, като:

  • Говорещият котарак Tom, който може да бъде верен приятел на всяко момченце;

  • Танцуващо и пеещо на български пате;

  • Еднорог, който пее и танцува;

  • Меченца, разказващи приказки;

  • Симпатични зайчета, разказвачи на приказки;

  • Жълто пате, което говори;

  • Жабче, умеещо да разказва увлекателни български приказки;

  • Говорещи кукли.

Популярни търсения: еднорог който разказва приказки, говорещ еднорог играчка, на български, детска кукла пееща и говореща на български.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл