Детски картинг с педали

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 89,00 лв. - 396,00 лв.

9 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

9 резултата

Управлението на детски картинг безспорно носи доста щури и забавни емоции у малчуганите по време на игра. Най-хубавото е, че той е безопасен и лесен за употреба, тъй като не е толкова бърз. Колите за детски картинг осигуряват по-голяма физическа активност на децата и повече време прекарано навън. А защо да не организирате едно интересно картинг парти за рождения ден на детето? Екипът на 4sales.bg с удоволствие ще ви въведе в света на детския картинг и ще ви предложи атрактивни цени. 

За каква възраст са подходящи картингите с педали

Предвид достъпните им цени, бихте могли да зарадвате вашите деца без това да повлияе сериозно на семейния бюджет. В зависимост от модела на детския картинг с педали, той би могъл да бъде подходящ за всички малчугани на възраст от 2 до 12 години.

Лесни ли са за управление

Детските картинги с педали могат да бъдат сравнени със състезателни коли. Кое обаче ги прави толкова лесни  и безопасни за управление на пътя? 

  • Сигурна спирачка;

  • Комфортен дизайн;

  • Ергономична седалка;

  • Регулиране на позицията на седалката;

  • Удобен волан;

  • Стабилни гуми с високо качество;

  • Удобни педали.

Каква е конструкцията

Конструкцията на тази играчка обичайно е изработена от висококачествени материали. Тя е олекотена. Теглото им е малко, което е сериозно предимство и не създава предпоставка за  инциденти. Картингите са снабдени и с ефективна и сигурна спирачка. Това прави комфортно и лесно управлението им. Воланът е стабилен и маневрен. Гумите са надеждни и имат добро сцепление. Педалите са удобни и не позволяват на краката да се изплъзнат от тях. Всички тези предимства доказват, че управлението на детския картинг от всяко момченце ще е лесно.

Има ли скорости

За повече маневреност и гъвкавост детските картинги с педали разполагат с две скорости за движение – за напред и за назад. Това доста улеснява управлението им. Децата без проблем биха се справили с тях. Някои модели са оборудвани с лост за нулева и стартираща позиция.

Какво е максималното натоварване

В зависимост от модела и вида на детското возило, то е предназначено за различна възраст, съответно и тегло на детето. Предвид стабилната им конструкция и размер, те биха били подходящи  с тегло до 25 килограма. Като има и модели, чието максимално натоварване е до 50 килограма. Така, че без проблем и една фина мама би се поместила зад волана.

Ако и вие вече сте твърдо убедени, че вашето дете би се зарадвало да получи подарък детски картинг с педали, то сте на правилното място. В нашия онлайн магазин на 4sales.bg ще намерите богат асортимент от детски картинг коли с педали на добри цени. Може да избирате между различни модели, цветове, възрастови категории и екстри. Всеки нов качествен продукт ще бъде при вас с бърза доставка.

Популярни търсения: картинг кола за деца цена, колички.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл