Парктроници и камери за задно виждане

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
 • От До
 • 16,00 лв. - 393,00 лв.

46 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

46 резултата

Предимствата на парктрониците:

Различните видове парктроник помагат на шофьора да паркира по-лесно, тъй като с помощта на сензор и без антена измерват безжично разстоянието до най-близкия обект, изобразяват го на дисплея и подават звуков и цифров мобилен сигнал. Устройството е незаменимо в лошо време и в тъмната част от денонощието и неговата аларма ще ви помогне винаги при нужда. Парктроник системите са страхотен помощник и на начинаещите шофьори, които все още не са свикнали с габаритите на своя автомобил.

Поставянето на комплект предни и задни камери ще ви спести много пари от евентуален ремонт на броните на автомобила при лек или по-сериозен инцидент. Затова инвестирайте в система за сигнализации своевременно, за да не се стига до щети по вашата кола. Не е задължително да прибягвате до сертифициран сервиз, монтажът е без кабели, лесен е и с него може да се справите и сами

Един парктроник може да разполага с от 2 до 8 сензорни датчика, монтирани на задната и предната броня, които позволяват пълен визуален изглед:

 • 2 датчика. Парктроник с 2 датчика е най-евтино и е достъпно за всички шофьори. Недостатъкът му е, че от малкото количество датчици могат да се образуват много на брой „мъртви зони“. Тези датчици не могат да видят някои предмети с малка дебелина, като електрически стълб или пътен знак. Тези сензори са твърде малък брой, което е от особено значение, ако шофирате през повечето време в рамките на града;
 • 3-4 датчика. Оптимален вариант на електромагнитната система по съотношение между качество и цена, а и е с лесна инсталация. Не образува „мъртви зони“ в даден периметър, което е доста практично;
 • 6 датчика. В този случай 4 се поставят на задната броня на колата и 2 са предни. Отново страхотен вариант за защита от потенциален сблъсък. Този комплект също е с лесно поставяне.
 • 8 датчика. По 4 датчика на лентата на всяка броня. Пълно обезпечаване на паркирането с качествен модул качествени датчици, осигуряващи пълна видимост. Това е комплектът с най-пълна функционалност, така че да не се тревожите, че ще се блъснете в потенциална опасност.

Заедно с парктроник или самостоятелно може да се използва и камера, която идва в комплект с екран, за задно виждане като асистент за паркиране, отново няма да ви е нужен нито един кабел, тъй като всеки елемент има възможност да бъде безжичен. Тя също служи за по-лесно маневриране, като покрива и „мъртвите зони“, които в много случаи са доста. 

Често когато един шофьор разчита само на огледалата, „мъртвите зони“ могат да бъдат доста. В този случай е нужно да се оглежда още повече за опасности, но това е доста неудобно и понякога дори невъзможно са видиш всичко. При парктроника с камера обикновено тя се активира при включване на задна скорост. Системите за кръгов обзор са състоят от няколко камери и централен блок на управление. Желателно е картината, заснета зад колата и показвана на дисплей, да бъде огледално обърната на монитора, защото водачът е свикнал да се ориентира по огледалата за задно виждане. И тази система се характеризира с лесно инсталиране, с което можете да се справите и без чужда помощ.

Цени на парктронициКамери за паркиране

Защо да купите от 4sales.bg:

Покупката от нашия онлайн магазин има няколко предимства. Ето част от тях:

 • Разполагаме с богата гама от модели авто парктроник със звук на различни производители и цвят, които могат да дойдат при вас на изгодни цени;
 • Предлагаме гаранционно и извънгаранционно обслужване на продуктите ни;
 • Продаваме на цени без конкуренция, така че да не се разделяте с голяма сума от бюджета си;
 • Реагираме адекватно при възникнали въпроси и създадени проблеми;
 • Успешно присъстваме на пазара от 12 години;
 • Правим промоции и раздаваме подаръци;
 • Лоялни сме към клиентите си;
 • Доставяме бързо до всяко населено място;
 • Оказваме професионална помощ при избор на евтин парктроник.

Доверявайки се на онлайн магазина 4sales.bg, получавате качествени продукти с 2 датчика, 4 датчика или с 8 датчика, заедно с гаранция, които ще създадат усещането за сигурност и ще облекчат паркирането на автомобила ви в тъмната част от денонощието, а и не само. Всичко това ще постигнете на разумна цена и с бърза доставка. Ако имате забележки или съвети към нас, ще се радваме да ги чуем и да подобрим обслужването.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл