Мъжки слънчеви очила

Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 2,00 лв. - 67,00 лв.

130 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

130 резултата

Слънчевите стъкла се превърнаха в емблематичен мъжки аксесоар и днес не се ползват само за протекция. Те придават приятен и елегантен вид на мъжа. Отнасяйки се до слънчевите мъжки очила, хип-хоп, рокендрол и рап изпълнителите спомогнаха за оформянето на новия стил на мъжете. Във онлайн магазина 4sales има невероятна колекция от мъжки слънчеви стъкла, които могат да създадат убийствено впечатление на мъжа.

Слънчевите очила ви предпазват от редица опасности – ултравиолетови лъчи, напрежение вследствие на ярките лъчи, както и на градския прах. Търсете модел слънчеви очила, който освен да подхожда на визията ви, е и с необходимите характеристики за качествена протекция. Затова купувайте продукти единствено от специализирани за това обекти, говорете с лекаря си, ако се нуждаете от диоптър, а и внимавайте стъклата да имате нужното етикетиране. 

Победете слънцето с широката ни гама мъжки артикули. Изборът е голям, независимо дали искате да погледнете на света през оцветени лещи или да заложите на стандартните цветове за слънчеви очила.

Как да съхраните добрия вид на мъжкия аксесоар?

Поляризирани очила

Ако желаете стъклата да изглеждат уникално добре с години, имаме няколко полезни съвети и трикове, с помощта на които лесно ще го постигнете.

  • Бъдете сигурни, че сте почистили отлично очилата си преди да ги приберете. Най-добре е да ги изплакнете под течаща вода, след това ги забършете с кърпичка. Това се прави с цел да се предпазят стъклата от надраскване от праховите частици, което се случва, когато ги избърсвате на сухо. Препоръчително е да използвате специален спрей за почистването им, а не други препарати. Оставете ги да изсъхнат или ги забършете нежно с мека кърпа;
  • Подберете правилно кърпичката си за почистване. Независимо колко е мек платът, той може да навреди на покритието. Щетите няма да се забележат първоначално, но ще стават по-видими с времето. Използваната кърпичка също така може да прехвърли мръсотия върху стъклата, така че бъдете внимателни. Затова е нужно и да подменяте своевременно кърпичката си;
  • Никога не оставяйте аксесоара със стъклата надолу и не ги докосвайте с пръсти, за да не остават отпечатъци;
  • Не оставяйте очилата си на пряка слънчева светлина. Правилото е особено необходимо да се спазва, ако слънчевите очила са с диоптър;
  • Закупете си подходяща кутия за съхранение. Ужасно неправилно е да пускате очилата си направо в чантата или да ги оставяте където ви падне, така рискувате да ги надраскате, та дори и да ги счупите.

Какви мъжки модели ще намерите в онлайн сайта ни?

Мъжки слънчеви очила с поляризация

Представените от нас артикули ще удовлетворят изискванията на всеки уважаващ се мъж. Направете подарък на любимия си – нашите маркови предложения за мъжки слънчеви очила могат да бъдат закупени на ниски цени, а много от моделите ни са с намаления. Ако половинката ви е фен на спортовете на открито – мъжките модели с висока поляризация са подходящи за риболов или джогинг в парка.

Без значение дали ще тренирате с тях или пък ще ги ползвате в ежедневието, ние имаме какво да ви предложим. Запазете здравето на очите си. Инвестирайте в оригинално качество, което може да бъде при вас евтино. Дизайните на артикулите са модерни и класически, подходящи за всеки мъж, а формите различни – кръгли, правоъгълни и т.н. Цветовете на стъклата също варират – от прозрачни до полароид и огледални.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл