Дифузери за етерични масла, диспенсъри

Категории Категории
Всичко за дома(1595)
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 3,00 лв. - 140,00 лв.

24 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

24 резултата

Етеричните масла се славят като носители на лесна релаксация. Ето защо и дифузерите за ароматерапия с етерични масла, които могат да играят роля на овлажнители, са често срещани на пазара и могат да бъдат открити във все повече домове. Ароматерапията може да помогне на хората, независимо от тяхната възраст (повлиява положително дори бебе и по-малко дете) да се справят с различни проблеми – както физически, така и психически. Етеричните масла благоприятстват симптоми като гадене, повръщане, болка и стрес.

Дифузер – какво се крие зад това наименование?

С най-прости думи, това е универсално овлажняващо устройство, което разгражда етеричните масла на по-мънички частички, като ги разпръсква във въздуха, разнасяйки приятен аромат, който зависи от поставеното олио. Разнообразните аромати имат различен ефект върху нашето здраве – например лавандулата успокоява заспиването. Ролята на един качествен дифузер е да разпространи по равно частичките в приятна наситеност, не надвишаваща допустимата за определено помещение.

А какви видове дифузери се намират на пазара? Могат ли да бъдат и овлажнители?

Съществуват четири главни вида дифузери, от които да направите избор. Изберете вашия дифузер според наситеността на искания аромат, както и според ограниченията на вашето пространство. Освен това можете да избирате и дифузери с различен цвят светлина, които дори могат да служат за лампа.

  • Небулизиращи – дифузерите действат с въздух, който е под налягане. Вакуумът дърпа олиото към повърхността на разпределящата тръбичка, като така се стига до изпръскване на миризма. Моделите нямат нужда от допълнителна вода или топлина, заради което не са трудни за поддръжка;

  • Ултразвукови – ултразвуковите овлажнители вибрации размножават частичките, за да имитират фина мъгла. Тук етеричното олио се разрежда с малко вода. Малките уреди действат успешно и като овлажняващи въздуха;

  • Изпарителни – тук малък вентилатор помага на етеричното масло да се превърне в газ, така че да се изпари по-лесно. Въпреки това, докато магията се случва, ароматът загубва част от своя интензитет;

  • Електрически – дифузерът ползва не вентилатор, а топлина за преобразуването на етеричните масла в газообразно състояние. Най-често тя е електрическа енергия. Заради тази подробност овлажнителят е и безшумен.

А какви са предимствата на терапията с ароматни масла с помощта на дифузер?

Най-лесните, но и ефективни уелнес процедури са онези, които без проблем стават част от ежедневната ви рутина. Приемете овлажнителите за стая като средство с малък размер за внушаване на спокойствие, което се поддържа с много малко усилия и средства. Овлажнителите превръщат вашия дом в убежище, където (често съвсем реално) бихте могли да поемате дъх по-лесно. Етеричните масла, използвани при работата на дифузера, могат да имат доста силен аромат затова намерете аромата, който най-много ви подхожда.

  • Дифузерите ще ви помогнат да дишате без усилие. Много етерични масла имат всеизвестна лекарска и терапевтична употреба, като евкалипт при настинки и заболявания на дихателната система. Успокояващите масла могат да спомогнат за редуциране на кръвното, подпомагане на съня. Босилековото помага при лошо храносмилане и мускулни болки;

  • Етеричните аромати могат да насърчат добрите навици. Ако сте свикнали да усещате един определен аромат, когато се прибирате вкъщи, то след време той ще се превърне в сигнал, че е настъпило времето, когато ще забравите работата;

  • Овлажнителите могат да помогнат да повишите енергията си. Опитайте комбинацията от бергамот и кардамон. Бергамотът има цитрусова нотка, която мигновено ще ви накара да станете по-активни, докато кардамонът ще повлияе на фокуса ви.

Какви продукти ще откриете във 4sales?

Избирайте между елегантни дифузери, които притежават и функция на овлажнители. Декорирайте дома си или вашия офис с онзи автоматичен овлажнител, който най-много ще подхожда на интериора ви. В нашия онлайн магазин ще намерите и разнообразни ароматни натурални масла в страхотни комбинации на ниски цени.

Спокойствието е само на няколко клика разстояние. Възползвайте се от предлаганите от нас евтини оферти за овлажнители с висок дифузионен ефект и не се съмнявайте в качеството на предлаганите продукти. Въпреки несъмненото качество и професионализъм на дифузерите, то от голямо значение е и тяхното почистване. То може да не се случва след всяка употреба, но имайте предвид, че използваните аромати могат да се смесят. За да почистите овлажнителя, използвайте влажна кърпа и мек сапун.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл