Bluetooth колонки

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 13,00 лв. - 245,00 лв.

121 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

121 резултата

Какво представляват bluetooth колонките

Те са мини преносими устройства с нова технология, които Ви предлагат безконтактен начин да слушате музика с добро качество където и да се намирате без да е нужна кабелна връзка. Използват литиево-йонни батерии, които позволяват многократно презареждане и имат дълъг живот. С еднократно зареждане издържат между 5 и 10 часа постоянна работа.

В зависимост от модела и цената ще откриете варианти в малък размер с един или два говорителя за стерео звук. В нашия магазин са подбрани различен вид мини модели, които поддържат добър диапазон от ниски, басови и високи тонове. Това Ви гарантира страхотен избор на плътно и богато звучене, без кънтеж и изкривяване на тона.

Можете да разчитате на достатъчно силен и качествен звук, тъй като повечето от предложенията ни достигат от 5W до 10W изходна мощност.

Някои от продуктите имат и добавен микрофон, което пък Ви дава шанс да провеждане безжични разговори с handsfree функция, докато шофирате. Те могат да възпроизвеждат всички разпространени аудио формати, а някои притежават и вградено FM радио.

От какъв материал са изработени

Продуктите ни са изработени от здрав ABS материал. Той се отличава с якост и устойчивост на сътресения. Широко използван при изработката на тонколони и друга електроника, осигурява добър резонанс и не влошава качеството на звученето.

Корпусите на някои от продуктите са подсилени с метални рамки или облечени в мек TPR гумиран материал. Завършващ компонент от дизайн на корпусите е фината метална мрежа пред говорителите.

В 4sales.bg можете да намерите изделия с оригинален и функционален дизайн на супер цена и с достатъчно информация, за да направите правилния избор – за поставяне на рамката на велосипеда, с поставка за смартфон, с вграден LED фенер.

С какви устройства са съвместими

Преносимите мини колонки с компактен размер и разнообразен цвят са съвместими с всяко устройство, което притежава Bluetooth. Отличават се добър обхват достигащ до 10 метра без смущения или прекъсване. Можете безжично да свържете:

  • Телефон;

  • Таблет;

  • Лаптоп или компютър.

Независимо каква операционна система използвате – Android или IOS няма да срещнете проблеми. Ще намерите портативна колонка, която може да се свързва в своеобразна аудио система – с хубав втори говорител и един телефон или таблет.

Как се свързват

Свързването става, чрез сдвояване веднага щом включите колонката. Bluetooth вграденият професионален модул е постоянно активен. Вашето устройство ще открие автоматично говорителя.

Възможна е и свързаност посредством:

  • 3.5 мм аудио кабел;

  • USB.

Някои от продуктите имат вход за micro USB, както и такъв за SD карта с памет, от която директно да пускате музика. Управлението на файловете става директно от копчетата на колоните или дистанционно от Вашия смартфон или таблет.

Разгледайте нашия каталог и се възползвайте се от изгодните онлайн цени в 4sales.bg. Направете своята страхотна покупка - мощен мобилен подарък от реномирана марка за себе си днес. Ако изпитвате затруднение в избора на вашия нов аксесоар, не се колебайте да се свържите с нас, за да ви разясним всяка една характеристика.

Най-продавани

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл