Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Bluetooth колонки

Съдържа 110 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Какво представляват bluetooth колонките

Те са мини преносими устройства с нова технология, които Ви предлагат безконтактен начин да слушате музика с добро качество където и да се намирате без да е нужна кабелна връзка. Използват литиево-йонни батерии, които позволяват многократно презареждане и имат дълъг живот. С еднократно зареждане издържат ...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Какво представляват bluetooth колонките

Те са мини преносими устройства с нова технология, които Ви предлагат безконтактен начин да слушате музика с добро качество където и да се намирате без да е нужна кабелна връзка. Използват литиево-йонни батерии, които позволяват многократно презареждане и имат дълъг живот. С еднократно зареждане издържат между 5 и 10 часа постоянна работа.

В зависимост от модела и цената ще откриете варианти в малък размер с един или два говорителя за стерео звук. В нашия магазин са подбрани различен вид мини модели, които поддържат добър диапазон от ниски, басови и високи тонове. Това Ви гарантира страхотен избор на плътно и богато звучене, без кънтеж и изкривяване на тона.

Можете да разчитате на достатъчно силен и качествен звук, тъй като повечето от предложенията ни достигат от 5W до 10W изходна мощност.

Някои от продуктите имат и добавен микрофон, което пък Ви дава шанс да провеждане безжични разговори с handsfree функция, докато шофирате. Те могат да възпроизвеждат всички разпространени аудио формати, а някои притежават и вградено FM радио.

От какъв материал са изработени

Продуктите ни са изработени от здрав ABS материал. Той се отличава с якост и устойчивост на сътресения. Широко използван при изработката на тонколони и друга електроника, осигурява добър резонанс и не влошава качеството на звученето.

Корпусите на някои от продуктите са подсилени с метални рамки или облечени в мек TPR гумиран материал. Завършващ компонент от дизайн на корпусите е фината метална мрежа пред говорителите.

В 4sales.bg можете да намерите изделия с оригинален и функционален дизайн на супер цена и с достатъчно информация, за да направите правилния избор – за поставяне на рамката на велосипеда, с поставка за смартфон, с вграден LED фенер.

С какви устройства са съвместими

Преносимите мини колонки с компактен размер и разнообразен цвят са съвместими с всяко устройство, което притежава Bluetooth. Отличават се добър обхват достигащ до 10 метра без смущения или прекъсване. Можете безжично да свържете:

  • Телефон;

  • Таблет;

  • Лаптоп или компютър.

Независимо каква операционна система използвате – Android или IOS няма да срещнете проблеми. Ще намерите портативна колонка, която може да се свързва в своеобразна аудио система – с хубав втори говорител и един телефон или таблет.

Как се свързват

Свързването става, чрез сдвояване веднага щом включите колонката. Bluetooth вграденият професионален модул е постоянно активен. Вашето устройство ще открие автоматично говорителя.

Възможна е и свързаност посредством:

  • 3.5 мм аудио кабел;

  • USB.

Някои от продуктите имат вход за micro USB, както и такъв за SD карта с памет, от която директно да пускате музика. Управлението на файловете става директно от копчетата на колоните или дистанционно от Вашия смартфон или таблет.

Разгледайте нашия каталог и се възползвайте се от изгодните онлайн цени в 4sales.bg. Направете своята страхотна покупка - мощен мобилен подарък от реномирана марка за себе си днес. Ако изпитвате затруднение в избора на вашия нов аксесоар, не се колебайте да се свържите с нас, за да ви разясним всяка една характеристика.

Още
Bluetooth колонки : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.