Кани за топла вода

Категории Категории
Всичко за дома(1706)
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 12,00 лв. - 59,00 лв.

36 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

36 резултата

В случай, че често имате нужда от топла или дори вряла вода, например за чай, която да става бързо, електрическите кани са отлично средство за това. Какво представляват тези ел. уреди, от какъв материал са направени и за какво друго може да се използват, как правилно се поддържат и какви са важните за избора характеристики? Достъпни ли са предложенията в онлайн магазин 4sales.bg? Не се чудете повече как по-бързо да загрявам водата си. Добавете към кухненските си уреди още един качествен продукт.

Какво представляват ел кани

Термоканите приличат на обичайните си стъклени или пластмасови аналози, но във вътрешността си имат ел. нагревател, който с голяма бързина се нагрява и затопля налятата в електрическата кана течност. Вместимостта на резервоара за вода може значително да се различава и тя се избира спрямо дневната консумация. В предната външна част на електрическите съдове са изведени контролните бутони, чрез които включвате и изключвате уреда или извършвате други настройки.

За какво може да се използват

Електрическите кани са универсални устройства за бързо подгряване на вода и нейното затопляне до желаната температура. Нагревателният елемент се управлява от термостат, който може да поддържа предварително зададена температурна настройка. Тези кухненски прибори, предимно се използват за бързо приготвяне или просто топлене на чайове, кафе на прах или друго с гореща вода. Намират приложение дори и в случаите, когато искате да сварите няколко яйца.

Как се почистват

При многократна употреба, вътрешността на електрическите кани се покрива с бели налепи, които са предизвикани от образуване на котлен камък. Той трябва периодично да се почиства и за целта, ⅔ от капацитета на електрическата кана се пълни с вода, а останалата част с оцет. Уредът се включва и се оставя течността да заври, а после се оставя да преседи няколко часа. Сега уредът се пълни повторно с литър вода, която се сварява, изсипват се 1,5 чаши оцет и устройството се изключва. Оставя се да престои за около един час и се измива.

Какви характеристики имат

Когато правите избора на електрическа автоматична кана, обърнете внимание на следните характеристики:

  • Мощност - колкото тя е по-голяма, толкова по-бързо ще затопля течността;

  • Обем - варира от 0,5 литра, до 3 литра вместимост. Той зависи от броя на членовете на семейството;

  • Мобилност - при наличие на основа, термоканата лесно може да се взема и пренася, без наличието на кабел;

  • Размери и тегло - повишената лекота е за предпочитане, ако използвате уреда всекидневно. Пластмасовите са значително по-леки от стъклените.

Какви модели ще намерите във 4sales

В продуктовата гама на сайта, вероятно забелязвате, че предимно преобладават малките и по-големи модели с корпус от различен материал, вместимостта на които се подбира спрямо дневната консумация от страна на членовете на семейството. На външен вид, нашите предложения със светлинен индикатор са много хубави и биха се вписали в интериора на всяка съвременна кухня. На пазара може да бъде открита и прозрачна кана за загряване на вода и дори мляко. Разгледайте още сега и направете своя избор за икономична кана на най-добри цени.

Най-продавани

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл