Безжични мишки

Категории Категории
Входни периферни устройства(77)
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 9,00 лв. - 70,00 лв.

8 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

8 резултата

Как безжичните мишки ще ви създадат удобство?


Ако прекарвате дълго време пред компютър, може би сте забелязали, че подходящата клавиатура и подходящата мишка благоприятстват вашата производителност. И ако работите от вкъщи заради ограниченията около пандемията от коронавирус, вероятно бихте искали да оборудвате домашния си офис с джаджи, които ще ви помогнат работата да тече по-лесно.

Мишки за лаптопи
Различните безжични мишки ви позволяват да се свържете с до три устройства чрез Блутут, стига другото устройство да поддържа функцията, или чрез включените в тях USB адаптери, така че бързо да можете да превключвате контрола между устройствата.
Периферните устройства са удобни – те не затрупват допълнително малкото останало свободно пространство на бюрото ви с жици и могат да направят по-бърза и по-лесна навигацията от тъчпада. Предлагат се на пазара със сравнително ниски цени и са достатъчно надеждни, за да бъдат избора на повечето хора пред мишката с кабел. Мишката е удобен аксесоар, ако използвате лаптоп, компютър или дори телевизор.


Как да изберете правилния модел?

Цени на мишки за компютър
Компютърната мишка е основен аксесоар за вашия компютър или лаптоп. Ако настоящата ви не работи правилно или не я чувствате достатъчно удобна, е време на инвестирате в нова. Различните периферни устройства са проектирате по различен начин за различни цели като графичен дизайн, игри и други. Без значение каква е професията ви, уверете се, че имате подходящ тип.

  • Кабелна или безжична? Това е първият и най-лесен избор, който трябва да направите, но има още куп фактори, които правят джаджата страхотна. С толкова много налични опции за отличници, няма причина да сте все още свързани с кабел към компютъра си. И те могат да се конкурират с всяка жична мишка по отношение на производителност, скорост и точност.  Най-разпространените използват една или две ААА батерии за работа. Смяната на батериите се налага веднъж на няколко месеца в зависимост от това колко използвате машинката. По-скъпите модели имат вградени батерии, които могат да се зареждат с помощта на свързано зарядно устройство или станция. Ако желаете да улесните работния си процес, ви препоръчваме да потърсите компютърна мишка със сензори, които работят на почти всички повърхности;
  • Формата също е важна. Докато командните устройства за лаптопи са малки, така че да бъдат лесно преносими, настолните са по-големи и по-тежки. Те се предлагат в различна форма – някои предпочитат да използват мишката с помощта на пръстите си, а други опират и дланта си върху нея. Нископрофилната е предпочитана от тези, използващи палеца и кутрето, за да я придържат;
  • Качеството на бутоните е от значение, за да не срещнете проблеми с износването им по-бързо. Бутоните на всяка са с различно усещане и звук;
  • Някои мишки имат добавена светлина, която помага устройството да се открои. Първокласните предложения могат да се похвалят с персонализирани светлини при превключване на профили на чувствителност и включване на различни приложения.

Какво предлагаме ние?


Всеки артикул от нашата гама, който предлагаме в нашия онлайн магазин 4sales, е надежден, ергономичен, здрав и издръжлив. От USB мишки до безжични, проектирани с качествени материали, ще можете да намерите компютърния аксесоар, който търсите. Пазарувайте и се наслаждавайте на страхотни оферти.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл