Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Калъфи за волани

Няма продукти в тази категория.

Няма продукти в тази категория!

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

В стремежа си да променят естетиката в автомобилния салон или да предпазят волана от протъркване и износване при продължителна употреба, автолюбителите доста често се насочват към закупуване на специални калъфи. От какви материали са направени предлаганите от нас разновидности ще ги разгледаме по-долу. Ще разберем и някои детайли как да подберет...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

В стремежа си да променят естетиката в автомобилния салон или да предпазят волана от протъркване и износване при продължителна употреба, автолюбителите доста често се насочват към закупуване на специални калъфи. От какви материали са направени предлаганите от нас разновидности ще ги разгледаме по-долу. Ще разберем и някои детайли как да подберете правилно.

Какви видове калъфи за волан ще намерите в сайта?

Видовете основно се разделят на два, а именно на полузатворен - при поставянето се открива видима ивица, преди да се съберат двата края на аксесоара. Слагането и свалянето му е много лесно и бързо. 

С обшивка - той покрива 100 от кръглата част, която всъщност е подложена на най-голямо износване, защото именно тя се държи с ръцете. Нужно е зашиването на двете части заедно, но пък изглежда много по-професионално и красиво.

Също така Ви очаква богата палитра от цветови варианти, размери и дизайни. Разгледайте и в случай на нужда от помощ, обърнете се към онлайн операторите ни. Те с радост ще Ви напътстват по време на избора и пазаруването.

От какъв материал са направени?

Предимно се изработват от висококачествена еко кожа, която е устойчива на износване и изглежда луксозно. Разбира се, срещат се и текстилни варианти, които обаче са податливи на замърсявания и са трудни за почистване. От друга страна, при кожените модели е достатъчно едно забърсване с мокра кърпа и готово!

Не се притеснявайте от по-високата цена, защото по-качественият и здрав материал (кожата) ще я възвърне във времето със своята дълготрайност. Все пак за да е добър ефекта от употребата е важно да обърнете внимание на детайлите в правилния избор, така че продължете да четете.

Как да определим размера на волана?

За да сте уверени в правилността на покупката, най-добре е собственоръчно да измерите с подходящ метър диаметъра на кормилото. В нашата продуктова гама ще откриете следните стандартни и най-често предпочитани параметри:

  • М (37-38 см) - най-често срещаният и употребяван вариант, подходящ за повечето чужди автомобили;

  • L (39-40 см) - големината рядко е приложима и е подходяща за остаряващите вече превозни средства;

  • XL (42-43 cм) - използва се в големите товарни камиони.

Все пак, при срещата дори и с най-малкото затруднение относно правилния избор или други пречки по време на пазаруването Ви онлайн във 4sales.bg, не се притеснявайте да ни потърсите. Консултантите са изключително любезни и са професионалисти в областта си. Всеки един от продуктите в категорията е с висококачествено производство и се предлага на изключително конкурентни цени, така че заповядайте дори още днес!

Още
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.