Универсални вериги за сняг

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 1,00 лв. - 190,00 лв.

11 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

11 резултата

Когато през зимата снеговалежите са обилни, често шофьорите на автомобили, дори тези, които са 4х4, въпреки наличието на зимни гуми, изпитват трудности при проходимостта в определени заснежени участъци на пътя заради по-слабото сцепление. В подобни случай, само пластмасовите вериги за сняг от 4sales.bg със сигурност ще Ви помогнат да измъкнете колата си от снежната преспа, лед или кал, където няма нов асфалт. По какъв начин се слагат и отделните видове и размери за кола, предлагани във 4sales.bg? На гуми с колко цола се поставят и как ще ми помогнат да не буксувам?

Как се слагат вериги за сняг

Веригите за сняг са с лесен монтаж, веригите не са автоматични, особено ако подборът е правилно направен спрямо размера на зимните гуми на автомобила, без значение дали той е лек или говорим за джип кросоувър, SUV, атв за офроуд приключение. Преди да пристъпим към действие, добър вариант е да сложим ръкавици, така че да не се изцапаме и да ни е по-топло на ръцете. Поставянето върху колелата се извършва в следните стъпки:

  • завъртете колелото с волана, така че да имате свободен достъп от вътрешната му страна.

  • вземете няколко вериги за сняг тип свинска опашка.

  • вземете една и с лявата ръка прокарайте единия край от вътрешната страна на колелото през джантата.

  • с другата ръка хванете и прокарайте през стягащия механизъм и дърпайте до пълен опън.

Поставят се няколко опашки на равни разстояния, докато обиколят цялата зимна гума.

Видовете и размерите, които ще открием

Пластмасови вериги за сняг

В гамата на 4sales.bg са достъпни пластмасови вериги за сняг от различен производител, които са за зимните гуми на автомобила, а достъпните в сайта видове са тип колан и свинска опашка. Размерите зависят от тези на авто колелата, така че важно при избора е да знаете процентното съотношение между широчината на протектора и страничния борд. Дори и да вземете малко по-дълги, няма да е проблем, но ако са по-къси, то няма да можете да ги поставите. На пазара се предлагат и силиконови модели и тип меча стъпка, дори самозатягащи модели.

На кои колела се слагат вериги за сняг

Вериги за кола

За да има ефект от поставянето на пластмасовите автомобилни вериги за сняг, с които ще се спасите от плъзгане, докато шофирате, е наложително да се поставят на задвижващите две зимни гуми на вашата лека кола, СУВ, камион или джип, или бусове. При някои леки автомобили, задвижването е предно, а предимно при по-старите - задно. Те могат да бъдат метални синджири или пластмасови за еднократна или многократна употреба, като при нас предимно ще откриете от пластмасовите решения от различен тип и брой .

Защо да се доверим на 4sales.bg

Защото във 4sales.bg сме от малкото онлайн търговци, вземащи авто продуктите си директно от вносителя, което гарантира високото им качество и тяхната дълготрайност. Също така, имате 14 дни право на изпробване и при желание да върнете покупката или да я подмените, ако размерите не съвпадат. Също, при нас ще получите безплатен професионален и висококачествен съпорт и помощ при избора на евтин продукт и пазаруването, така че възползвайте се!

Популярни търсения: pvc вериги за сняг, размери на вериги за сняг, за кола, зимни, пвц, мнения, кога се слагат , качествени.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл