Универсални дистанционни за телевизори и климатици

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 9,00 лв. - 59,00 лв.

7 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

7 резултата

Универсално дистанционно – как ни помага?

Универсални дистанционни за телевизори

Ако в своя дом сте притежател на сложна система, която е по-комплицирана от типичния комбиниран медия плейър и телевизор, ще ви е необходимо универсално дистанционно за управление на модулите. Нужно е да закупите дистанционно, съчетаващо в себе си добър дизайн и гъвкаво управление.

Пълно ли е жилището ви с няколко джаджи, които само заемат място? С универсално дистанционно управление ще се сбогувате с всички и ще освободите пространство. Много от моделите успяват да заместят до 15 други. Високият клас артикули успяват също да се свържат с помощта на мобилно приложение с вашия смартфон за ръчно управление. 

Уредите са предназначени да рационализират вашето мултимедийно изживяване. Те ви позволяват да превключвате от едно устройство на друго, докато използвате само едно, и предлагат бутони, които са сложни или не толкова – всичко зависи от вашето желание и технологична грамотност.

Ако ползвате система за домашно кино - или дори полу система с три или още компонента, включително климатици, с които отоплявате своя дом– универсалното дистанционно е невероятно апаратче, което трябва да имате.

А ние ви предлагаме?

Дистанционни за телевизор

Когато гледате телевизия от удобството на своето жилище, няма да е нужно да правите излишно усилие, за да смените канала. Поемете контрола върху устройствата си с универсално дистанционно. Без значение дали ще гледате филмова лента, ще запишете любимо телевизионно предаване или просто оригиналното ви се е скапала и спешно ви трябва ново, 4sales предлага голям асортимент от артикули.

В нашия онлайн магазин 4sales ще откриете:

  • Многофункционалните универсални устройства, работещи с всички основни марки и операционни системи;
  • Универсални джаджи, характеризиращи се с лесна настройка, осигуряващи ви бърз контрол без значение от броя на уредите, с които работите;
  • Гарантирано удовлетворение – бъдете сигурни в качеството на нашите дистанционни, които можете да откриете и на евтини цени;
  • Елегантен дизайн – дистанционните ни са решени в елегантни цветове, които биха допаднали на всеки и които биха подхождали на всяка домашна система.

Как се свързват с отделните устройства?

Най-трудоемката част е настройването, но след като го направите веднъж, лесно можете да включвате или изключвате устройствата, почивайки си пред големия екран. Универсалните дистанционни, имащи за цел да опростят цялата суматоха, поемайки всички функции на различните устройства и ги консолидират в едно, че са доста разнообразни спрямо това кой е техният производител, затова прочетете краткото ръководство, което идва с дистанционното.

Универсалните дистанционни ползват 3-цифрен код за синхронизиране с различните телевизори. Следвайки описаните действия, ще знаете, че устройствата са свързани. Знайте – доста често връзката не може да се осъществи на момента и безпроблемно. За да сте сигурни, че всичко е както трябва, е нужно да рестартирате отново устройството. Ако тогава все още има някакъв проблем, започнете всичко отново.

Усъвършенстваните управления, които включват Wi-Fi и Bluetooth, могат да контролират още повече устройства и да ви помогнат да управлявате вашия интелигентен и високотехнологичен дом. Други разполагат с хъбове, които могат да се разположат до стойката на вашия телевизор.

Най-продавани

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл