Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Универсални дистанционни за телевизори и климатици

Съдържа 8 продукта.
 • Универсално дистанционно управление TV279

  0 Отзив(и)

  Ако търсите универсално дистанционно управление, или сте повредили ,или загубили оригиналното с това ще управлявате повече от едно устройство наведнъж. RM-88E е най-новото 3 в 1 универсално

  10,20 лв
  Купи
 • Fly Air Mouse 3в1 (дистанционно...

  0 Отзив(и)

  Дистанционно за телевизора, за климатика, за ТВ бокса, за осветлението…..цяла купчина и винаги липсва точно това, което ти трябва! За да не се налага да боравите с куп различни дистанционни управления

  59,00 лв
  Купи
 • Поставка за дистанционни устройства с...

  0 Отзив(и)

  С напредването на технологиите се увеличават устройствата с дистанционно управление, които се използват в дома. Ако имате повече от едно устройство за дистанционно управление, сигурно сте се

  8,40 лв
  Купи
 • Безжична mini клавиатура с дистанционно...

  0 Отзив(и)

  Тази многофункционална USB 2.0 2.4GHz безжична клавиатура за дистанционно управление, която се състои от 81 клавиша, интегрира безжичната клавиатура, въздушната мишка и дистанционното управление. 

  37,20 лв
  Купи
 • Дистанционно управление с функция за...

  0 Отзив(и)

  Тази 2,4G, 6-осна въздушна мишка с дистанционно управление с функция на мишка, клавиатура е уникален аксесоар за работа с компютър, смарт телевизор, Android TV Box, мултимедиен плеър. Работи чрез

  58,80 лв
  Купи
 • Дистанционно управление с въздушна мишка с...

  0 Отзив(и)

  Ако искате лесно и удобно да управлявате всички свои устройства в дома, то това мултифункционално дистанционно управление е точно това, което търсите. Може да го използвате за връзка с всички

  30,50 лв
  Купи
 • Дистанционно управление за компютър

  0 Отзив(и)

  Това е инфрачервен (IR) модул на дистанционно управление за компютър, което ще ви помогне да постигнете комфорт в изпълнението на задачи от разстояние. 

  21,60 лв
  Купи
 • Дистанционно за телевизор, универсално,...

  0 Отзив(и)

  Имате нов телевизор и искате да използвате едно дистанционно за всичките ви техники в дома? Или пък сте изгуби вашето и не ви се дават пари за оригинално дистанционно за телевизор.

  9,00 лв
  Купи

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Универсално дистанционно – как ни помага?

 Универсални дистанционни за телевизори

Ако в своя дом сте притежател на сложна система, която е по-комплицирана от типичния комбиниран медия плейър и телевизор, ще ви е необходимо универсално дистанционно за управление на модулите. Нужно е да закупите дистанционно, съчетаващо в себе си добър дизайн и гъвкаво управление.

Пълно ли е жилищет...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Универсално дистанционно – как ни помага?

 Универсални дистанционни за телевизори

Ако в своя дом сте притежател на сложна система, която е по-комплицирана от типичния комбиниран медия плейър и телевизор, ще ви е необходимо универсално дистанционно за управление на модулите. Нужно е да закупите дистанционно, съчетаващо в себе си добър дизайн и гъвкаво управление.

Пълно ли е жилището ви с няколко джаджи, които само заемат място? С универсално дистанционно управление ще се сбогувате с всички и ще освободите пространство. Много от моделите успяват да заместят до 15 други. Високият клас артикули успяват също да се свържат с помощта на мобилно приложение с вашия смартфон за ръчно управление. 

Уредите са предназначени да рационализират вашето мултимедийно изживяване. Те ви позволяват да превключвате от едно устройство на друго, докато използвате само едно, и предлагат бутони, които са сложни или не толкова – всичко зависи от вашето желание и технологична грамотност.

Ако ползвате система за домашно кино - или дори полу система с три или още компонента, включително климатици, с които отоплявате своя дом– универсалното дистанционно е невероятно апаратче, което трябва да имате.

А ние ви предлагаме?

Дистанционни за телевизор

Когато гледате телевизия от удобството на своето жилище, няма да е нужно да правите излишно усилие, за да смените канала. Поемете контрола върху устройствата си с универсално дистанционно. Без значение дали ще гледате филмова лента, ще запишете любимо телевизионно предаване или просто оригиналното ви се е скапала и спешно ви трябва ново, 4sales предлага голям асортимент от артикули.

В нашия онлайн магазин 4sales ще откриете:

 • Многофункционалните универсални устройства, работещи с всички основни марки и операционни системи;
 • Универсални джаджи, характеризиращи се с лесна настройка, осигуряващи ви бърз контрол без значение от броя на уредите, с които работите;
 • Гарантирано удовлетворение – бъдете сигурни в качеството на нашите дистанционни, които можете да откриете и на евтини цени;
 • Елегантен дизайн – дистанционните ни са решени в елегантни цветове, които биха допаднали на всеки и които биха подхождали на всяка домашна система.

Как се свързват с отделните устройства?

Най-трудоемката част е настройването, но след като го направите веднъж, лесно можете да включвате или изключвате устройствата, почивайки си пред големия екран. Универсалните дистанционни, имащи за цел да опростят цялата суматоха, поемайки всички функции на различните устройства и ги консолидират в едно, че са доста разнообразни спрямо това кой е техният производител, затова прочетете краткото ръководство, което идва с дистанционното.

Универсалните дистанционни ползват 3-цифрен код за синхронизиране с различните телевизори. Следвайки описаните действия, ще знаете, че устройствата са свързани. Знайте – доста често връзката не може да се осъществи на момента и безпроблемно. За да сте сигурни, че всичко е както трябва, е нужно да рестартирате отново устройството. Ако тогава все още има някакъв проблем, започнете всичко отново.

Усъвършенстваните управления, които включват Wi-Fi и Bluetooth, могат да контролират още повече устройства и да ви помогнат да управлявате вашия интелигентен и високотехнологичен дом. Други разполагат с хъбове, които могат да се разположат до стойката на вашия телевизор.

Още
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.