Батерии за дронове

11 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

11 резултата

Батерии за дронове

Обществото преживява истински моден бум на дроновете – малки, безпилотни летателни апарати, заснемащи фото и видео, които се управляват с елементарен пулт или с помощта на мобилен телефон. Рязко нарасналата им популярност се обяснява с много фактори – с богатото им предлагане на пазара, различната марка и вид, със сравнително ниската им цена и с огромните възможности и цели на тяхното предназначение. Дали ще се използват за частни развлечения, за снимки от високо или по някакви професионални причини, летящите устройства имат определена дължина и време за полета.

батерии за дронове

Какво е времетраенето на полета?

Колко издържа в полет е първото нещо, което притежателят на дрон трябва да знае. Средният показател за работата на базово окомплектован квадракоптер с напълно заредена батерия е 8-15 минути. Повечето летателни апарати са снабдени с допълнителни зарядни устройства, с което увеличават времетраенето на полета до половин час. Такова ъпгрейдване не винаги е удачно и по-скоро може да навреди на общата конструкция.
В зависимост от модела на квадракоптера, двигателят му има различни габарити, мощност и потребление на енергия. Средностатистическият дрон при набиране на височина, може да има нужда от 100 А и повече заряд.

Как да осигурите максимална мощност за дроновете?

По понятни причини, най-доброто за тези безпилотни машинки ще е с най-голям капацитет при най-ниско собствено тегло. Оптималното решение са литиево-полимерните батерии. Измерват се в ампер-часове и отразяват тази сила на тока, която акумулаторът може да обезпечи в течение на 1 час до пълно разреждане. Към основните достойнства на литиево-полимерните устройства се отнасят широкият диапазон на работната температура, малкият скок на напрежение при зареждане и ниското ниво на разреждане. Много важен за качеството им е параметърът напрежение, което зависи от броя на клетките. Не бива да се пренебрегва и максималният разряден ток, което показва колко ток устройството отдава за кратък срок.

Защо да купите от 4sales.bg?

• Поддържаме голямо разнообразие от модели;
• Предлагаме гаранционно и извънгаранционно обслужване;
• Продаваме на най-добрите цени;
• Реагираме адекватно при възникнали проблеми;
• Имаме 12 години опит на пазара;
• Организираме промоции;
• Раздаваме подаръци;
• Можете да разчитате на нашата лоялност;
• Бърза доставка до всяко населено място;
• Консултация при избора на продукт;
• 15 дни право за връщане.

4sale.bg предлага на клиентите си консумативи за различни модели дронове с различни технически характеристики и от различни производители. Преди да закупите, възползвайте се от нашата консултация и така ще се сдобиете с най-подходящия аксесоар или консуматив за вашия квадрокоптер.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл