Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Батерии за дронове

Съдържа 11 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Батерии за дронове

Обществото преживява истински моден бум на дроновете – малки, безпилотни летателни апарати, заснемащи фото и видео, които се управляват с елементарен пулт или с помощта на мобилен телефон. Рязко нарасналата им популярност се обяснява с много фактори – с богатото им предлагане на пазара, различната марка и вид, със сравнително...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Батерии за дронове

Обществото преживява истински моден бум на дроновете – малки, безпилотни летателни апарати, заснемащи фото и видео, които се управляват с елементарен пулт или с помощта на мобилен телефон. Рязко нарасналата им популярност се обяснява с много фактори – с богатото им предлагане на пазара, различната марка и вид, със сравнително ниската им цена и с огромните възможности и цели на тяхното предназначение. Дали ще се използват за частни развлечения, за снимки от високо или по някакви професионални причини, летящите устройства имат определена дължина и време за полета.

Какво е времетраенето на полета?

Колко издържа в полет е първото нещо, което притежателят на дрон трябва да знае. Средният показател за работата на базово окомплектован квадракоптер с напълно заредена батерия е 8-15 минути. Повечето летателни апарати са снабдени с допълнителни зарядни устройства, с което увеличават времетраенето на полета до половин час. Такова ъпгрейдване не винаги е удачно и по-скоро може да навреди на общата конструкция.
В зависимост от модела на квадракоптера, двигателят му има различни габарити, мощност и потребление на енергия. Средностатистическият дрон при набиране на височина, може да има нужда от 100 А и повече заряд.

Как да осигурите максимална мощност за дроновете?

По понятни причини, най-доброто за тези безпилотни машинки ще е с най-голям капацитет при най-ниско собствено тегло. Оптималното решение са литиево-полимерните батерии. Измерват се в ампер-часове и отразяват тази сила на тока, която акумулаторът може да обезпечи в течение на 1 час до пълно разреждане. Към основните достойнства на литиево-полимерните устройства се отнасят широкият диапазон на работната температура, малкият скок на напрежение при зареждане и ниското ниво на разреждане. Много важен за качеството им е параметърът напрежение, което зависи от броя на клетките. Не бива да се пренебрегва и максималният разряден ток, което показва колко ток устройството отдава за кратък срок.

Защо да купите от 4sales.bg?

• Поддържаме голямо разнообразие от модели;
• Предлагаме гаранционно и извънгаранционно обслужване;
• Продаваме на най-добрите цени;
• Реагираме адекватно при възникнали проблеми;
• Имаме 12 години опит на пазара;
• Организираме промоции;
• Раздаваме подаръци;
• Можете да разчитате на нашата лоялност;
• Бърза доставка до всяко населено място;
• Консултация при избора на продукт;
• 15 дни право за връщане.

4sale.bg предлага на клиентите си консумативи за различни модели дронове с различни технически характеристики и от различни производители. Преди да закупите, възползвайте се от нашата консултация и така ще се сдобиете с най-подходящия аксесоар или консуматив за вашия квадрокоптер.

Още
Батерии за дронове : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.