Халогенни фарове

17 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

17 резултата

Халогенните фарове получиха широка популярност сред собствениците на автомобили поради предимствата, които предоставят пред обикновените си аналози с волфрамова нажежаема жичка. Нека видим преимуществата на тези халогенни фарове и габарити, специалните видове за къмпинг и LED баровете.

Какво е предимството при използването на халогенни фарове за превозни средства?

Халогенни фарове за мъгла

Основните предимства на халогенните фарове е в увеличената яркост на техния светлинен поток от 2 до 2,5 пъти в сравнение с обикновените аналози, което е особено важно ако сте шофьор на камион или мощен джип, предназначен за лов. Могат също така успешно да се използват и за трактор. Също, те са с 2 до 4 пъти по-голям експлоатационен период, а мощността им е от 35 до 130 вата. Тези елементи осигуряват яркост от 1000 лумена при късите и до 2100 лумена при дългите светлини.

Дадените по-горе стойности на първо място говорят, че подобен тип халогенни фарове са страхотни автоаксесоари, защото Ви пестят пари, защото са лесни за поставяне и са по-издръжливи, осигурявайки по-продължителен експлоатационен период и на второ Ви дават по-ясна видимост на пътя през нощта и в мъгла.

Какви видове има за къмпинг?

Моделите халогенни фарове за къмпингуване се отличават както по своите размери, често са кръгли, така и по броя на осветителните елементи вътре в тях. Те задължително са оборудвани със здрави корпуси (алуминиеви) за да са издръжливи на умерени неволни физически въздействия. Те също са снабдени с крепежни скоби за лесен ляв или десен монтаж върху превозното средство или други външни повърхности.

Характеризират се още с наличието на IP67 водо- и прахо-защита, защото в такава среда това е наложително. Отличават се още по яркостта на осветеност и тяхната мощност. Това зависи от броя на лед светодиодите вътре в прибора.

Какво представляват LED баровете?

Допълнителни халогенни фарове

Това са тесни, но издължени ленти, с наредени върху тях много един до друг светодиоди, предназначени за подобряване на осветеността на пътя. Могат да се използват в колата, джипа, камиона и т.н.

Обикновено подлежат на монтаж на вентилационната решетка или на ролбара на джипа. Захранват се от електрическата система на превозното средство, но поради икономичността на самите LED лампи, те не натоварват инсталацията.

В същото време значително подобряват видимостта на пътя и са устойчиви на климатичните промени, като дъжд, слънце, вятър. Бихме искали да обърнем внимание, че подобно оборудване създава предпоставки за ослепителното осветяване на насрещно пътуващите. Препоръчват се за употребата само в местности с ограничен или по възможност никакъв трафик - в гората, на къмпинг, офроуд, а не при пътуване по натоварен автомобилен път, където допълнителното осветление може да заслепи останалите водачи.

Ако вече сте решили да придобиете и вие подобни халогенни фарове за вашата марка автомобил фолксваген бора, рено, форд, голф, ауди, пасат, пежо или тойота, разгледайте предложенията на онлайн магазина 4sales, където в специалната категория ще откриете разнообразие от универсални предложения за всяко предпочитание. Нашите халогенни фарове се отличават със страхотно качество и достъпни цени, с гаранция и изгодни условия, като:

  • само нови и проверени стоки;

  • периодични промоции;

  • екип от експерти в областта за безплатно съдействие при избора и пазаруването на халогенни фарове;

  • срок за връщане на покупката или нейната подмяна;

  • адекватни мерки при проблеми и съдействие;

  • дългогодишно пазарно присъствие;

  • прозрачни търговски условия.

За допълнителни въпроси и помощ, оставаме на разположение. Заповядайте, очакваме Ви!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл