Full HD видеорегистратори

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 24,00 лв. - 360,00 лв.

33 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

33 резултата

Какво е Full HD Видеорегистратор

Цени на видеорегистратори 1080p full hd

Това устройство представлява малка записваща камера предназначена за поставяне в автомобила, която може да прави висококачествено видео на пътната обстановка. Познати още като Dash Cam или DVR, тези устройства са практичен начин да съхранявате информация за събитията на пътя на съвсем достъпна цена.

Те правят записи в разпространените видео формати- Mp4, Mov и Avi, съвместими с всички лаптопи, настолни компютри, смарт телевизори и монитори. Вие можете да сваляте запаметената информация на външен носител или директно на хард диск.

Повечето от тях имат вграден микрофон и възможност да записват и звук. Картината, която получавате е с висока резолюция от 720p или 1080p - ясна и детайлна. Максимално детайлният образ е важен за подобни изделия, тъй като записаната информация може да се използва за доказателство в случай на нежелан сблъсък или друг инцидент.

Поставянето на видеорекордер в колата е допълнително предимство и гаранция за всеки водач, пътуващ в градски условия или извън града. Поради нарастващият интерес и необходимостта от допълнителна сигурност, в магазина на 4sales.bg се предлагат все повече изделия с двойна - задна и предна - камера.

С какво се различават от другите модели камери за кола

Видеорегистратори Full HD

Основните разлики и предимства на Full HD видеорегистраторите спрямо останалите модели са две: те са със значително по-компактен размер и правят правят видео с кристална чистота и качество на образа.

Друга отличителна черта е обогатеният интерфейс и опции за свързаност. Голяма част от моделите, освен стандартния вход за захранване притежават слотове за карти за външна памет, USB входове, както и HDMI жакове. Продуктите на 4sales.bg от по-висок клас имат и Wi-Fi карти за безжично свързване.

Този тип записващи уреди са оборудвани с повече допълнителни екстри, като запазват примамливата си цена. Някои от специалните им функции са:

  • G-сензор - за активиране и заключване на записа при движение на автомобила или удар;
  • Сензор за засичане на движение - изделието прави запис, само при наличие на движещи се обекти;
  • Стабилизатор на картината - елиминира трептенията и разстройването на образа;
  • LED диодно осветление за заснемане през нощта;
  • Автоматичен старт и спиране при стартиране и угасяне на двигателя;
  • Автоматичен презапис- Loop Cycle;
  • LCD цветни дисплеи с ярка картина.

Как се инсталират в автомобила?

Поставянето в колата е много лесна задача. Необходимо е да изпълните само няколко стъпки.

Монтирайте основното тяло на приложената в комплекта стойка. То се свързва с нея, чрез обикновен винт. Някои продукти се предлагат с въртяща глава на стойката за по-широк визуален обхват.

Поставете стойката на предното стъкло, като натиснете щифта на вендузата. Тя ще направи вакуум и поставката е вече стабилна. Моделите, предназначени за огледалото се монтират директно върху него, чрез специалните щифтове. Няма да се наложи да разглобявате нищо.

Поставете карта за памет, за да имате къде да складирате данните.
Включете тялото в захранването на запалката в колата, като използвате приложеният адаптер.

С това монтажа на изделието приключва. Щом стартирате двигателя то само ще се активира и ще е готово за използване.

Инструкции за лесна работа

За лесна и интуитивна работа този тип DVR устройства притежават само няколко бутона, от които се изпълняват всички функции. Ще разгледаме основното им приложение.

Бутонът “Mode” или “M” Ви служи, за да изберете режим на работа – желаната резолюция, дневно или нощно заснемане, автоматичен презапис. От там включвате или деактивирате работата на специалните сензори.
На панелите са разположени и два бутона за навигация в менюто- горе/долу или ляво/дясно. Те могат да се ползват и за преглеждане на заснетото видео директно на дисплея.

Бутонът „ОК“ служи за потвърждаване на определена настройка.
Някои от продуктите имат и отделно копче за регулиране на яркост, контраст и наситеност на картината.

Щом веднъж направите желаните промени, устройството Ви е готово за пълноценна работа. Няма е необходимо да го настройвате отново.
Възползвайте се от промоциите и отстъпките в магазина на 4sales.bg, за да се сдобиете с нов Full HD видеорегистратор с висока резолюция на ТОП цена.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл