Тонколони 15 инча

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 172,00 лв. - 710,00 лв.

26 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

26 резултата

Какво представляват 15 инчовите тонколони

В онлайн магазина на 4sales.bg се предлага огромно разнообразие полу-професионални караоке тонколони на отлична цена. Те се отличават с плътен и дълбок бас, благодарение на големия диаметър на говорителя от 15 инча.

Предимството да слушате музика на високомощна аудио техника е изключително добрия честотен обхват от ниски и високи тонове. Големият диаметър Ви носи богатство на тона, по-голям обем и по-фино звучене в средния диапазон. Честотният обсег на нашите продукти е от 40 Hz до 18-20 KHz.

Друго предимство е точното възпроизвеждане на всеки стил музика, включително и електронна, която изисква по специфично озвучаване.

Високомощните колони, се отличават с още по-голяма пикова сила на звука. Те работят в диапазон от 80W до 120W – сила достатъчна за професионално озвучаване на много големи помещения. Освен в затворено пространство са идеален избор и за употреба на открито, при нужда от мощен звук.

Всички изделия използват акумулаторни батерии и са независими от електрически източник. Средното време на работа варира между 3 и 5 часа с едно зареждане.

Връзка с устройства

Тонколоните 15 инча в 4sales.bg поддържат прекрасна интеграция с безжични устройства, като използват Bluetooth свързване. С тях можете да сдвоите смартфон, лаптоп или таблет, както и всяко устройство, което използва безжична връзка.

Караоке колони 15

Към интерфейса на всеки продукт е предвид вход за стандартен аудио кабел - за слушалки или за връзка с компютър, mp3, DVD или друг плейър.Продуктите се предлагат с включено дистанционно управление, като могат да бъдат контролирани и от копчетата на собствените с плейбек панели.

Връзка с друга техника

Изделията притежават допълнителни входове за аудио техника и инструменти. Към тях могат да се включат един микрофон, чрез кабелно свързвани или два, чрез безжично. С повечето ни предложения ще получите един или два Bluetooth микрофона без промяна в цената.

Сватбарски колони 15

Ако сте музикант имате шанс да свържете и китара към основния корпус, чрез аудио кабел. Това прави продуктите подходящи за озвучаване на изпълнения на живо както на открито, така и в клубна обстановка.

Какви функции и екстри притежават

Колоните имат допълнителни екстри и функции, за лесна работа и по-голям контрол над звученето. Ще намерите предложения с:

  • Вграден 5-канален еквалайзер;
  • Слот за SD/ TF карти;
  • USB вход;
  • Контроли за сила на звука, ехо, бас и високи тонове;
  • Опция за запис и повторение;
  • Вградено FM радио.

Ако търсите ефектна техника на добра цена изберете говорител с цветомузика и пулсиращи LED светлини.

Изберете преносима колона за караоке с безплатна доставка от 4sales.bg до Вашата врата или ни потърсете за съвет.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл