Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Тонколони 15 инча

Съдържа 30 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Какво представляват 15 инчовите тонколони

В онлайн магазина на 4sales.bg се предлага огромно разнообразие полу-професионални караоке тонколони на отлична цена. Те се отличават с плътен и дълбок бас, благодарение на големия диаметър на говорителя от 15 инча.

Предимството да слушате музика на високомощна аудио техника е изключително добрия често...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Какво представляват 15 инчовите тонколони

В онлайн магазина на 4sales.bg се предлага огромно разнообразие полу-професионални караоке тонколони на отлична цена. Те се отличават с плътен и дълбок бас, благодарение на големия диаметър на говорителя от 15 инча.

Предимството да слушате музика на високомощна аудио техника е изключително добрия честотен обхват от ниски и високи тонове. Големият диаметър Ви носи богатство на тона, по-голям обем и по-фино звучене в средния диапазон. Честотният обсег на нашите продукти е от 40 Hz до 18-20 KHz.

Друго предимство е точното възпроизвеждане на всеки стил музика, включително и електронна, която изисква по специфично озвучаване.

Високомощните колони, се отличават с още по-голяма пикова сила на звука. Те работят в диапазон от 80W до 120W – сила достатъчна за професионално озвучаване на много големи помещения. Освен в затворено пространство са идеален избор и за употреба на открито, при нужда от мощен звук.

Всички изделия използват акумулаторни батерии и са независими от електрически източник. Средното време на работа варира между 3 и 5 часа с едно зареждане.

Връзка с устройства

Тонколоните 15 инча в 4sales.bg поддържат прекрасна интеграция с безжични устройства, като използват Bluetooth свързване. С тях можете да сдвоите смартфон, лаптоп или таблет, както и всяко устройство, което използва безжична връзка.

Караоке колони 15

Към интерфейса на всеки продукт е предвид вход за стандартен аудио кабел - за слушалки или за връзка с компютър, mp3, DVD или друг плейър.Продуктите се предлагат с включено дистанционно управление, като могат да бъдат контролирани и от копчетата на собствените с плейбек панели.

Връзка с друга техника

Изделията притежават допълнителни входове за аудио техника и инструменти. Към тях могат да се включат един микрофон, чрез кабелно свързвани или два, чрез безжично. С повечето ни предложения ще получите един или два Bluetooth микрофона без промяна в цената.

Сватбарски колони 15

Ако сте музикант имате шанс да свържете и китара към основния корпус, чрез аудио кабел. Това прави продуктите подходящи за озвучаване на изпълнения на живо както на открито, така и в клубна обстановка.

Какви функции и екстри притежават

Колоните имат допълнителни екстри и функции, за лесна работа и по-голям контрол над звученето. Ще намерите предложения с:

  • Вграден 5-канален еквалайзер;
  • Слот за SD/ TF карти;
  • USB вход;
  • Контроли за сила на звука, ехо, бас и високи тонове;
  • Опция за запис и повторение;
  • Вградено FM радио.

Ако търсите ефектна техника на добра цена изберете говорител с цветомузика и пулсиращи LED светлини.

Изберете преносима колона за караоке с безплатна доставка от 4sales.bg до Вашата врата или ни потърсете за съвет.

Още
Тонколони 15 инча : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.