Коледни играчки за елхи

Коледни топки

Коледни топки

Изчисти

Филтри

Затвори
Категории
Цена
  • От До
  • 2,00 лв. - 59,00 лв.

13 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

13 резултата

Добавете стил и индивидуалност към вашата коледна елха, избирайки различни видове коледни играчки. От различни дървени дрънкулки до стъклени върхове и светещи играчки, можете да избирате от огромна селекция от декорации за вашето зелено дръвче през празничния сезон.

Неговото подреждане е прекрасна традиция, с която стартират приготовленията за предстоящите коледно-новогодишни празници. Украсяването сбира цялото семейство и всички се улисват в идеята да направят семейната елха в истинско произведение на изкуството. За това не ви трябва много – само добро настроение и красиви празнични орнаменти.

Какво ще откриете във 4sales?

В каквато и тема бихте искали да украсите вашето дърво, то в нашия онлайн магазин ще намерите интересни предложения. С богат асортимент от луксозни и по-евтини пластмасови аксесоари, които да висят от вашата елха, ще постигнете невероятна красота. Предлагаме и цели комплекти от орнаменти за елха, така че да сте улеснени в търсенето. Червени, златни, светещи или пък прозрачни топки, декоративни елементи от лека смола – имаме всичко. Топките са класически орнаменти, които ще внесат стил и елегантност във вашата украса. Те са задължителен аксесоар за нея. 

Други подобни класически и едновременно модерни елементи са и звездите. Малки или големи, светещи или не – те ще заблестят върху вашето дърво. 

Най-хубавото е, че можете да добавите към колекцията си коледни орнаменти още и още нови попълнения, които са на изгодно ниски цени. Така че ще ви останат повече средства за закупуване на идеалните подаръци за близки и приятели. 

Как да закачите играчки, които нямат кукички?

Докато повечето новогодишни орнаменти се доставят със средства за окачване, тези, които нямат, също могат да бъдат поставени на вашата елха. Ако не успеете сами да си измайсторите кукички, и имате у дома малки деца или пък домашни любимци, то е идея да използвате панделка или тел. Тези крепежни елементи лесно ще се увият около зелената клонка и ще държат играчките на място, докато дойде време за разваляне на украсата.

От колко коледни играчки се нуждае вашата елха?

Всичко зависи от това колко е високо и широко вашето дърво и колкото искате то да е отрупано. Но за да украсите адекватно вашето дърво, ако то е с височина 210 см, ще ви трябват поне 84 орнамента, или 12 играчки на всеки 30 см. Ако предпочитате вашето дърво да е по-натрупано с коледна украса, то трябва да удвоите бройката.  

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл