Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Комплект от 6 прозрачни топки за елха пълни с коледна декорация SD29

15,00 лв

Комплект от 6 прозрачни топки за елха пълни с коледна декорация SD29 #06717

Oписание:

Коледа не случайно се възприема като най-големия семеен празник. Освен празненствата и трапезата в празничните дни, тя носи със себе си и редица традиции и обичаи, които приветстват и създават настроение у малки и големи. Украсяването на коледното дръвче, което наричаме елха и декорацията на дома ни обикновено се прави от цялото семейство и ни носи много забава докато си създаваме ценни спомени. Преди време нашите предци са украсявали елхите си с плодове, пуканки, гевречета и кравайчета, но сега ние разполагаме с голямо разнообразие от украса и орнаменти за Коледа и Нова година.

Особености:

Този комплект от 6 броя топки за елха е един необичаен и нестандартен прочит на коледните орнаменти, като притежават стилен и оригинален вид. Те представляват сфери изработени от прозрачна PVC пластмаса и са пълни с различна по вид декорация и елементи. В тях можете да намерите изкуствен сняг от стиропор, изкуствени борови клонки, изкуствени червени плодове и канапени панделки. Всички разполагат с удобна връв за окачване от канап и са опаковани в прозрачна кутия за съхранение и пренос. Заложете на този комплект за една нестандартна, красива и стилна Коледа тази година. С тях ще впечатлите всички в семейството, както и своите гости. Освен това те са изключително подходящи за подарък на ваши близки и познати, като несъмнено ще останат очаровани от този необичаен, но стилен вариант на декоративни топки за елха за Коледа и Нова година.

Дизайн:

Благодарение на това, че всички коледни топки са изработени от пластмаса, те са изключително леки и нечупливи. С тях ще можете да включите и най-малките членове на семейството в украсата на дома и коледното дръвче. Няма нужда да се притеснявате, че те ще изпуснат и счупят нещо. Ще се забавлявате заедно в декорирането на елхата и дома ви докато си създавате безценни и уютни семейни спомени за години напред. Ще научите и своите деца на тази стара и важна традиция, за да могат един ден и те да я предадат и практикуват със своите собствени деца.

Технически характеристики:

 • Цвят - многоцветен;
 • Материал - PVC пластмаса, стиропор, канап;
 • Комплект от 6 броя;
 • Прозрачни сфери с пълнеж декорация;
 • Видове пълнеж - изкуствен сняг от стиропор, изкуствени борови клонки, изкуствени червени плодове, канапена панделка;
 • Удобна връв за окачване от канап;
 • Леки и нечупливи;
 • Подходящи за употреба и от деца;
 • Коледна и Новогодишна декорация;
 • Украса за дома и елхата.

Какво ще намерите в опаковката:

 • Комплект от 6 прозрачни топки за елха пълни с коледна декорация - 1 брой;
 • Транспортна опаковка.
2021-11-22

Намерих интересни неща!

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.