Играчки за котки

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 15,00 лв. - 17,00 лв.

2 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

2 резултата

Какви играчки за котки ще откриете във 4sales?

Въпреки че не може да съществува определение „най-добрата“ играчка за котки, то със сигурност пухкавите животни имат няколко любими. Кълбета, такива във форма на мишка, топки, тунели за качествена тренировка са едни от фаворитите. Те обикновено се радват на почти всяка играчка. 

Някои могат да провокират хищника в домашния ви пух любимец, тъй като изглеждат като плячка и могат да стимулират хищническите инстинкти. След като котката ви ги дебне и преследва, може да ви донесе уж уловената плячка. 

Котешките аксесоари са идеално забавление и стимул за движение за вашия любопитен любимец, с които то ще освободи своя стрес. Времето за игра е важно за насърчаване на здравето и щастието както на по-големите представители, така и на по-малките. Играчките като топче, благодарение на които животното Ви не се спира, са идеални за игра, уморявайки го, което води до по-спокоен нощен сън. Много от артикулите, които предлагаме в онлайн магазина 4sales, могат да се използват както на закрито, така и на открито, а и са на ниски цени. 

Намерете идеалните забавления за вашето коте. Разгледайте настоящата ни селекция, за да откриете подходящия аксесоар, който вашият любимец ще обикне. Ние ви даваме избор да избирате от широк набор артикули. Дръжте пухкавелката си ангажирана през целия ден. Не се чудете кога ще тренирам. Правете го, докато котката си играе. Разгледайте и другите ни продукти, подходящи за животните, включително раници за носене, нокторезачки или вакумни подложки за бавно хранене.

Обострят ли играчките сетивата?

Всяко домакинство, в което има коте, се нуждае и от забавните аксесоари за него. Те внасят разнообразие в живота на вашата котка, поддържат я във форма и изострят сетивата й. Независимо дали сте си във вкъщи или не, с подходящата играчка, например за драскане, тя никога няма да скучае. Забавлявайте се, докато избирате подарък за животното си от нашите евтини, но качествени интерактивни предложения, подходящи за неговото развитие.

Вземете максимума от различните видове аксесоари на животното ви. Оставяйте мъркащото сладурче да си играе с най-много четири-пет любимци, които да тренират неговата интелигентност. Въртете всички на ротационен принцип. Така ще държите интереса му. Нека те да са на лесно достъпно място. Ако животното ви си има любим предмет, оставете го близо до него. Осигурете артикули, които предлагат разнообразни приложения – играчка за гушкане, дебнене, разкъсване, разнасяне и т.н.

Как да опазите здравето на домашния си любимец с безопасни забавления?

Особено важно е една играчка да бъде безопасна за любимеца ви. Кое е най-сигурно за него зависи от размера на животното, нивото на активност и личните му предпочитания. Друг фактор, който трябва да имате предвид, е и средата, в която котката прекарва времето си. 

  • Бъдете предпазливи. Нещата, които обикновено са привлекателни за котките, често са особено опасни. Проверете предметите за канап, панделки, ластици, пластмасови детайли, остри детайли, които могат да наранят животното или да бъдат погълнати от него. Тези артикули са опасни, независимо колко сладка може да изглежда котката ви, когато си играе с тях;

  • Ако пък аксесоарът ви допада твърде много и знаете, че котката ви ще се влюби в него, премахнете посочените по-горе детайли, ако е възможно;

  • Перете нещицата, които са от мек материали, например плюшени, в пералнята. Така ще ги дезинфекцирате качествено. Уверете се, че те не съдържат опасен пълнеж;

  • Избирайте артикули, които са произведени от качествени материали, които няма да навредят на любимеца ви. Направете интелигентен избор.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл