Котешки аксесоари

Играчки за котки

Играчки за котки

Каишки за разходка на котки

Каишки за разходка на котки

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Категории
Цена
  • От До
  • 8,00 лв. - 152,00 лв.

11 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

11 резултата

Котките са малки, красиви и странни същества и ако имате късмета да бъдете обичани от котенце, ще знаете колко е важно да му осигурите комфортен и забавен дом. Те се нуждаят от специфичен тип среда, за да бъдат щастливи – места за хранене, игра, драскане и релакс. 

Обаче могат да бъдат и непостоянни спрямо интересите си, което означава, че може да се наложи да преминете през няколко опции, за да намерите перфектния аксесоар, който обаче не е обикновен, а е достоен за вашия пухкав приятел. Те изискват много грижи, внимание и любов. Ето защо ние поддържаме голяма гама от котешки аксесоари, за да гарантираме, че любимият ви домашен любимец е щастлив и здрав.

Какво ще откриете във 4sales?

Ако вече сте собственик на котка или тепърва очаквате своя нов домашен любимец да стане част от вашето семейство, сте попаднали на правилното място. В нашия онлайн магазин ще откриете евтини аксесоари за косматия ви приятел от различна марка. Селекцията ни разполага с различни консумативи за любимци, от които някога те могат да се нуждаят, да искат, да мъркат и да драскат с нокти.

Ще намерите качествени аксесоари, но на ниски цени, вариращи от забавни и възпитателни играчки и здрави ръкавици за разресване до нокторезачки с осветление и различен вид нашийник.

Интересните играчки са съществена част от аксесоарите, които трябва да притежавате, а видовете, които животните обожават, изглеждат безкрайни. Топчиците със сигурност ще задържат вниманието на любимеца ви, дори когато сте около него. Игрите дават чудесна възможност да се свържете с котката си, като същевременно да провокирате нейната игривост. Тя ще тича игриво все едно е на разходка навън без повод.

Дори онези играчки, навързани с канап, ще бъдат голямо забавление за нея. Те ще занимават котката ви, когато остане сама у дома и дори могат да ограничат непослушното й поведение, което идва като резултат от скуката. Но артикулите не са просто за забавление, а са полезни за здравето на пухкавелките. 

Какви аксесоари са задължителни за любимеца ви?

  • Удобно легло – да имате щастлива и спокойна котка е всичко, което стопанинът може да желае. Създаването на уютно място, където приятелчето ви може да се оттегли, за да получи тишина и спокойствие, е от съществено значение за него, затова се постарайте да изберете най-качественото легълце;

  • Катерушка – няколко дървени стъпала, закрепени на стената в жилището ви или в двора на дома ви, биха били страхотно забавление за животното ви. Аксесоарът позволява на вашето коте да има достъп да влиза и излиза през по-високи прозорци, или пък само да се катери и играе;

  • Драскащи повърхности – те са задължителни аксесоари за всеки собственик на котка. Монтирайте повърхностите плътно до стената или до дивана, хем ще спестите място и в същото време ще задоволите желанието на котката ви да се почесва, когато минава покрай тях;

  • Тоалетна – чистотата е задължителна за всеки собственик на домашно животно не само за неговото здраве, но и заради неприятната миризма, която може да се появи в дома ви. Почиствайте котешката тоалетна редовно за отлична хигиена;

  • Комплект от интерактивни играчки – с тях ще котката ви ще получи нужната доза упражнения, от които се нуждае. Няма нищо по-сладко от това да наблюдавате как вашето коте се търкаля по пода с любимата си играчка и да наблюдавате как опашката му трепва, когато изваждате нова придобивка с високо качество от чантата си.

Най-продавани

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл