Куфари с инструменти

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 9,00 лв. - 264,00 лв.

25 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

25 резултата

Какво има в комплектите

Куфарите с инструменти са компактни, практични за работа и евтино, но професионално решение за вашите проблеми. Изработени са от пластмаса. Един куфар събира в себе си най-необходимото. В нашия онлайн магазин 4sales.bg ще откриете комплекти, съдържащи огромно разнообразие и брой от инструменти като универсални клещи, отвертки – звездообразни, кръстати, прави, макетни ножове с прибиращо се острие, фазомер, нивелир, ключове с различни размери тип дълъг шестограм, ролетка с лесно развиване, изолирбанд, чук, електронен фазомер, гаечен ключ с дълго рамо, които са с високо качество. Инструментите са изработени от висококачествени материали, като хром или стомана. Освен това предлагаме домашен комплект инструменти в куфар гедоре от 108 части. Също така ще откриете и комплекти за автомобили, необходими за всеки шофьор, съдържащи еврейски звезди, тресчотка, компресор, допълнителни приставки, например битове, болт, винтоверт, чантичка за съхраняване, куфар със сигнален триъгълен стикер, шила, лепило и пурички за автомобилни гуми, макетно ножче, компресорни бушони, френски ключ с дълго рамо. 

Цени на комплекти инструменти

Подходящи ли за подарък

Комплектите с инструменти са универсален на вид подарък, подходящ както за господата, така и за дамите. Най-вече поради факта, че те са практични за всеки бит и удобни. А и жените са не по-малки сръчни от мъжете. Подобен куфар с инструменти би бил от полза във всяка една ситуация в дома, на вилата, в съседите или при авария на пътя. Ще бъдат високо оценени, тъй като съдържат всичко най-необходимо за един майстор със сръчни ръце, който може да се справи с всяка една повреда и ремонт. Преди всичко куфарчетата с инструменти са изключително организирани и добре подредени. Бързо и лесно ще можете да откриете, това което Ви трябва. Един куфар не заема много място, нито в колата, нито в дома. Кой не би харесал многофункционален комплект с всичко необходимо в себе си? Куфарчетата са перфектният подарък за всеки, чиято професия изисква наличие на специални инструменти.

Куфари с инструменти за кола

Предназначение

Снабдете с подобен пластмасов или метален куфар вашия дом или кола. Благодарение на подобна кутия ще осигурите безпроблемно шофиране на пътя, както и сигнализация при евентуален проблем. Бързо ще поправите възникналия проблем без чужда намеса и без излишни нерви. Ще напомпите спадналата гума, ще можете при нужда да я смените или залепите, докато стигнете до най-близкия сервиз, за да се убедите, че всичко е наред. Куфарите са подходящи, както за лек професионален ремонт в дома, така и за подпомагане на основните такива в дома. Ще можете:

  • да измерите напрежението в електрическата мрежа;

  • да закачите картината избрана за спалнята без да е нужно да използвате камък;

  • да сглобите новите мебели;

  • да  вземете мерки за новата маса в кухнята;

  • да измерите дали залепените плочки са на едно ниво;

  • ще можете да подмените изгорялата крушка;

  • и още куп мини проблеми, които ежедневно се появяват в дома.

Защо от нас

Нашия онлайн магазин 4sales.bg предлага богата гама от комплекти с много повече от един аксесоар на достъпни и конкуренти цени, но с висок стандарт качество от различна марка. Това е мястото, на което ще откриете, всичко от което имате нужда, събрано в една кутийка, и няма да ударите на камък, когато търсите нужния инструмент или накрайник в разхвърляния си гараж.

Популярни търсения: куфарче с инструменти, комплекти.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл