Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Куфари с инструменти

Съдържа 10 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Какво има в комплектите

Куфарите за инструменти са компактни и практични. Изработени са от пластмаса. Те събират в себе си най-необходимото. В нашия онлайн магазин 4sales.bg ще откриете комплекти, съдържащи огромно разнообразие от инструменти като универсални клещи, отвертки – звездообразни, кръстати, прави, макетни ножове с прибиращо се острие...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Какво има в комплектите

Куфарите за инструменти са компактни и практични. Изработени са от пластмаса. Те събират в себе си най-необходимото. В нашия онлайн магазин 4sales.bg ще откриете комплекти, съдържащи огромно разнообразие от инструменти като универсални клещи, отвертки – звездообразни, кръстати, прави, макетни ножове с прибиращо се острие, фазомер, нивелир, ключове с различни размери тип шестограм, ролетка, изолирбанд, чук, електронен фазомер, гаечен ключ. Инструментите са изработени от висококачествени материали. Освен това предлагаме комплект инструменти гедоре от 108 части. Също така ще откриете и комплекти за автомобили, необходими за всеки шофьор, съдържащи компресор, допълнителни приставки, винтоверт, чантичка за съхраняване, куфарче със сигнален триъгълен стикер, шила, лепило и пурички за автомобилни гуми, макетно ножче, компресорни бушони. 

Подходящи ли за подарък

Комплектите са универсален подарък, подходящ както за господата, така и за дамите. Най-вече поради факта, че те са практични и удобни. А и жените са не по-малки сръчни от мъжете. Биха били от полза във всяка една ситуация в дома, на вилата, в съседите или при авария на пътя. Ще бъдат високо оценени, тъй като съдържат всичко най-необходимо за един майстор със сръчни ръце, който може да се справи с всяка една повреда и ремонт. Преди всичко куфарчетата са изключително организирани и добре подредени. Бързо и лесно ще можете да откриете, това което Ви трябва. И не заемат много място, нито в колата, нито в дома. Кой не би харесал многофункционален комплект с всичко необходимо в себе си? Куфарчетата са перфектният подарък за всеки, чиято професия изисква наличие на специални инструменти.

Предназначение

Предназначение са за всяка кола и за всеки дом. Благодарение на тях ще осигурите безпроблемно шофиране на пътя, както и сигнализация при евентуален проблем. Бързо ще поправите възникналия проблем без чужда намеса и без излишни нерви. Ще напомпите спадналата гума, ще можете при нужда да я смените или залепите, докато стигнете до най-близкия сервиз, за да се убедите, че всичко е наред. Куфарите са подходящи, както за леки ремонти в дома, така и за подпомагане на основните такива в дома. Ще можете:

  • да измерите напрежението в електрическата мрежа;

  • да закачите картината избрана за спалнята;

  • да сглобите новите мебели;

  • да  вземете мерки за новата маса в кухнята;

  • да измерите дали залепените плочки са на едно ниво;

  • ще можете да подмените изгорялата крушка;

  • и още куп проблеми, които ежедневно се появяват в дома.

Защо от нас

Нашия онлайн магазин 4sales.bg предлага богата гама от комплекти на достъпни и конкуренти цени. Това е мястото, на което ще откриете, всичко от което имате нужда.

Още
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.