Бяла козметика

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 1,00 лв. - 50,00 лв.

37 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

37 резултата

Вероятно сте чували понятието “Бяла козметика”, което първоначално създава впечатление, че става дума за бял цвят. Дали това е истина и защо се нарича така? Къде може да се използва и какви евтини продукти от подобен тип ще откриете в онлайн магазин 4sales.bg?

Какво представлява бялата козметика

Бяла козметика

Тя се отнася до всеки вид, който не е предназначен за оцветяване. В това число влизат и всички видове шампоани, балсами, кремове, маски, мазила и т.н. Като нюанси, подобни препарати могат да имат различни цветове, но само когато в тях липсва оцветяващ характер след нанасянето им. Тоест, ако те не са предназначени за оцветяване на косата например, влизат в категорията “бяла козметика”. Това са: шампоаните, маските за лице, хидратиращите и подхранващи кремове. Важно е обаче къде са приложими и какви ефекти можем да очакваме след тяхното използване.

Къде е приложима

Бяла козметика за лице

Бялата козметика предимно се използва за подобряване естетичните особености на лицето, тялото, косата. В съставите на подобни продукти се наблюдава наличие на естествени растителни екстракти. Важно е да се знае, че с употребата на такива препарати, не бива да очаквате големи фундаментални промени и разкрасявания. Можете обаче да изгладите различни малки появили се бръчки, да изпънете кожата, да я хидратирате и направите по-еластична. Подобни препарати са приложими както в домашни условия, така и в специализираните салони за красота.

Какви продукти ще намерите

В раздела за бяла козметика на онлайн магазин 4sales.bg са достъпни различни видове евтини:

Само сега, можете да ги получите на достъпни цени и с гаранция за качество. Благодарение на подробните ни и описателни ревюта, лесно ще се ориентирате в избора и той ще е базиран на личните Ви нужди и предпочитания. Дори, можете да поръчате цял комплект козметика, който е едновременно маска за ръцете и хидратиращ крем за суха и напукана кожа. За максимален ефект и дълготрайност, изключително препоръчително е прочитането и спазването на препоръките за употреба от производителя.

Защо да купите от 4sales

Защото сме от десетки години на пазара в страната и имаме много лоялни и доволни клиенти, които постоянно се множат. Предлагаме голямо продуктово разнообразие, разширени описания за всяка стока и поддържаме много информативен блог, позволяващ на клиентите ни да се информират максимално за продуктите, преди да направят своя избор. Така всъщност, помагаме на клиентите си да преценяват максимално своята покупка, спрямо нуждите си, а евтините оферти ни правят неустоими за всеки, включително и когато става дума за категорията бяла козметика. Възползвайте се и Вие!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл