Самозалепващи се изкуствени нокти

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 1,00 лв. - 50,00 лв.

12 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

12 резултата

Добре поддържаните женски ръце, с красив маникюр и нежна кожа, винаги са привличали вниманието не само на мъжката част от човечеството, но и на околните дами. Изкуствените нокти са едно отлично и доказано средство.

Какво представляват изкуствените нокти

Това са допълнителни удължители, които повтарят формата на естествената нокътна плочка. Предлагат се в комплект от по няколко броя и могат да са като прозрачни за обработка по собствено усмотрение, така и готови лакирани за лепене и носене.

Предпочитани са от дамите, които искат бързо да постигнат желания красив резултат и от тези, чиято естествена нокътна плочка е чуплива и крехка. Това пречи на пускането на красив и добре оформен маникюр, поради лесната му чупливост.

Как се лепят

Тези допълнения обикновено се купуват в комплект, с който пристига и специално лепило за залепването им. Експертите по ноктопластика съветват, предварително да почистите стария лак и повърхността, както и да оформите подходящо нокътната плочка. За лепенето се препоръчва капване на малка капка върху изкуствения нокът, неговото залепване на съответния пръст и временното придържане с другата ръка. Същата процедура се повтаря за всички пръсти на двете ръце.

След залепването е възможно допълнителното поставяне на камъчета, стикери и други украшения. Съществуват и самозалепващи се изкуствени нокти с предварително нанесено лепило и защитно фолио, което се отстранява и се залепва веднага. Много популярен е и видът с твърд гел лак, който се активира от топлината на ръцете.

Как правилно да се грижите за изкуствените нокти

За да ви радват дълго време и да поддържате красивия ефект от маникюра, той изисква елементарна поддръжка:

  • избягвайте продължителното излагане на ръцете във вода, тъй като лепилото е устойчиво, но не и на продължителен воден престой;

  • при употреба на домакински почистващи химикали, използвайте предпазни ръкавици, за да защитите кожата си и размекването на лепилото;

  • не се препоръчва прилагането на механично натоварване върху изкуствените нокти, тъй като се увеличава вероятността от разлепване.

Защо да купите от 4sales

Освен голямото разнообразие от качествени продукти за ноктопластика и изграждане на красиви изкуствени нокти, онлайн магазин 4sales предлага евтини цени с високо качество на стоките. Ние предлагаме китайски стоки директно от вносителя и сме дълги години на пазара, а големият процент положителни мнения за нас е достатъчно доказателство, че можете да ни се доверите.

Най-продавани

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл