Зарядни за телефон за коли

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 5,00 лв. - 187,00 лв.

34 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

34 резултата

Зарядните за телефони са все още неотлъчен компонент към всяка електронна джаджа с вградена в нея акумулаторна батерия. Въпреки това, днес съществуват различни видове и когато правим своя избор, има особености, с които трябва да се съобразим. Сега ще разгледаме най-основните от тях, както и достъпните в онлайн магазин 4sales.bg модели.

За кои видове телефони има

Основно днес можете да намерите зарядни за телефон, които са съвместими със съвременните джаджи. Хубавото в случая, е че напрежението за зареждане е стандартното 5V. Това всъщност позволява зареждане на батерията, дори и от обикновен USB порт на компютър или друг източник на 5V напрежение. От друга страна, съвременните смартфони имат собствен контролер на напрежението и тока. Това всъщност позволява използването на странично, извън комплектното зарядно за телефон, без опасност от повреда поради по-силен ток. Разбира се, той трябва да е в разумни граници!

Достъпните в онлайн магазина зарядни за телефони са съвместими с настоящите смартфони, но въпреки това се предлагат и различни модели. Например, днес в продуктовата гама ще откриете универсални, преносими, безжични или модели за кола.

Когато правите своя избор на зарядни за телефон, обърнете внимание на операционната система. Двете най-популярни днес софтуерни платформи са Android и iOS. На последната обикновено работят iPhone на Apple, което означава, че те имат собствен стандарт на свързващия Lightning конектор. Тази подробност, естествено, се отнася в случай, че купувате жично зарядно за телефон.

Защо да купите от 4sales.bg

Като магазин, чийто стремеж да предложи максимален баланс между качество и цена на стоките, 4sales.bg се справя най-добре и това ясно личи по много критерии:

  • имаме постоянно увеличаваща се база от лоялни клиенти, които пазаруват постоянно от нас, когато става дума за електроника;

  • всяка година отчитаме увеличение на поръчките спрямо предходни периоди;

  • положителните коментари в мрежата и офлайн за нас са все повече. Те основно се отнасят до професионалното отношение и компетентност на екипите ни по клиентска поддръжка. Други, изтъквани от клиентите ни положителни качества, е достъпността на продуктите;

  • голямото разнообразие и всекидневно добавяне на нови продукти ни прави интересни за клиентите, защото отчитаме значителен ръст на броя на абонатите за нюзлетъра ни;

  • предлагаме изгодни условия за пазаруване, най-основните от които са възможността за връщане на покупката при установяване на несъвместимост или получаване на друг, различен от поръчания, продукт. Освен това, нашите стоки се предлагат с гаранция за качество и в определени случаи с намалени оферти.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл