Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Портативно зарядно за кола KLGO TC 05 CA120

18,80 лв

23,00 лв

-18%

-4,20 лв

Портативно зарядно за кола KLGO TC 05 CA120 #07230

Описание:

Често дори кратките пътувания с кола изискват зареждане на вашия смартфон или таблет. Предлагаме на вашето внимание портативното зарядно за кола с два порта KLGO TC 05. С него имате две опции за зареждане - имате два конектора за зарядно устройство в колата си. Зарядното за кола има няколко предимства и това не включва само едновременната работа на двата конектора за зареждане. То е напълно безопасно-специален контролер ви осигурява пълна безопасност от прегряване, късо съединение или претоварване на зарядното устройство. Това гарантира сигурност за вашите устройства, докато ги зареждате. Специалната технология осигурява най-подходящия ампераж при свързване на телефона, таблета или друго устройство за възможно най-безопасното и бързото му зареждане. При заряд на две едновременно то максималният капацитет се разпределя и времето се удължава. С него винаги ще разполагате със заредена батерия на Вашият таблет/телефон/преносима батерия по време на пътуване! Минималистичният размер на зарядното устройство не пречи по време на движение.

Особености:

Зарядното устройство KLGO TC05 ще се справи отлично, въпреки че не захранва и двете устройства с максимален ток - общо те ще изискват 4,4 А. Но като цяло скоростта на зареждане не е много по-ниска, отколкото ако използвате две отделни зарядни устройства. Ако искате да сте сигурни, че телефонът ви има достатъчно батерия, за да ви издържи през целия ден, то външните батерии могат да ви бъдат полезни, но ако предпочитате да не се натоварвате допълнително(някои от тях са тежки), тогава зарядните устройства за кола вероятно са най-добро решение за вас.

Дизайн:

Корпусът е изработен от цинкова сплав с матирано покритие, което не само увеличава здравината, но и подобрява разсейването на топлината от вътрешните компоненти. Компактният размер позволява поставянето във всеки автомобил, без да пречи на водата на автомобила. Формата му позволява лесно изваждане от отвора на запалката на колата. Създадено с елегантен и стилен дизайн, то пасва на всеки автомобил. Когато пътувате и имате нужда от своето мобилно устройство, чиято батерия е паднала, просто поставяте зарядното за колата в запалката на автомобила и батерията започва да се пълни. Функционира безопасно и бързо. При 100% зареждане на батерията на устройството, процесът спира, дори зарядното да остане свързано към телефона ви.

Технически характеристики:

 • Универсално високоефективно зареждане;
 • Двойно USB зарядно за кола;
 • Двойни интелигентни USB портове за бързо и лесно идентифициране на вашето мобилно устройство;
 • Интелигентен защитен механизъм;
 • Корпус от висококачествена цинкова сплав;
 • Интелигентен дизайн на веригата предпазва от късо съединение, прегряване, силен ток и претоварване;
 • Зареждането спира, когато батерията е пълна;
 • Бързо зареждане (3.4A, макс.);
 • Бpoй пopтoвe – 2х UЅВ;
 • Вход: DC 12-24 V;
 • Цвят: Черен;
 • Изход: DC 5,0 V 3.4;
 • Подходящ за: Смартфони, таблети (на Android и IOS), навигатори, външни батерии и други джаджи.

Съдържание на пакета:

 • 1 х Зарядно за кола KLGO TC05;
 • Транспортна опаковка.
2021-08-25

Идеално решение за двойки - два изхода. Така хем навигацията на приятеля ми се зарежда, хем мога да си цъкам през целия път. Пробвано до морето и работи! :)

  2021-08-23

  Страхотно зарядно изработено от качествени материали. Още когато го докоснете виждате ,че не е като тези боклуци дето ги продават по бензиностанциите за 20 лв.. Още повече това сега е на промоция и избивате доставката! Доволен съм!

   2021-08-19

   Зарядното е супер, много е мощно и дори да свържете два телефона то пак си зарежда бързо!

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

    Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

    Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.