Геймърски слушалки

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 14,00 лв. - 84,00 лв.

21 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

21 резултата

Разнообразието от слушалки е доста голямо и ако трябва да ги разделим по предназначение, то най-предпочитани днес са тези за ежедневно ползване и геймърските модели. Двата типа значително се различават както по дизайн, така и по параметри. Сега ще разберем по подробно какви са разликите между тях и достъпните в онлайн магазин 4sales.bg предложения.

С какво се отличават геймърските слушалки от обикновените

Геймърски слушалки

При обикновените ежедневни слушалки е акцентирано върху комфорта и удобството, докато при геймърските решения е наблегнато повече върху дизайна и потребителското изживяване. Така например, напълно визуално лесно можем да установим, че ежедневните модели като цяло по дизайн много силно си приличат, докато добрите компютърни геймърски слушалки се отличават с атрактивност и допълнителни елементи. При тях, акцентът е в привличане на вниманието. Това се прави чрез специална нестандартна форма, а някои модели дори са светещи.

Игровите слушалки за компютър винаги са от затворен тип с допълнителни шумоизолиращи вложки, елиминиращи външните шумове и осигуряващи максимално потребителско изживяване. В допълнение, те са снабдени и с микрофон, служещ за лесна и бърза комуникация по време на геймплея. Подобен елемент в някои случаи при ежедневните аналози липсва. Също, геймърските модели са изключително чувствителни, което е много важно в шутърите, тъй като е необходимо да се чуват дори и отдалечените изстрели, издаващи местонахождението на противниковия играч.

Начин на свързване

Геймърски слушалки с микрофон

Вариантите за свързване винаги са били едни и същи: жични или безжични. В първия случай, имаме кабел с определена дължина, който в повечето случаи излиза само от единия край и притежава 3,5 мм жак. Във втория, имаме вълново безжично предаване на данните, а обхватът на покритие е около 10 метра. Използваната технология за безжично свързване обикновено е Bluetooth, тъй като тя през годините се доказа, като изключително надеждна и удобна за подобни случаи.

Особеното при блутут геймърските слушалки е: 

  • Наличие на вградена презареждаема батерия за нормално и продължително функциониране;

  • След първото свързване, сдвояването с другото устройството след това става автоматично;

  • Необходима е версия на Bluetooth над 4.0.

Какви модели ще намерите в сайта

Онлайн магазин за китайски стоки 4sales.bg се утвърди като най-добре зареденият и предлагащ разнообразни видове електроника на евтини цени. Ето защо, дори и в този момент ако обърнете внимание на разнообразието от геймърски слушалки ще забележите, че в продуктовата ни гама са достъпни всички от гореописаните модели, от които можете да поръчате дори още сега. При трудности и неразбиране на характеристиките, как да изберете правилните или да направите поръчката си, свържете се с наш консултант, който ще Ви помогне.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл